Побой над сина на самоковски бизнесмен, в "Пирогов" е

Нападателят твърди, че е заради домашно насилие
17 апр 2024 09:40, Стела Стоянова
55
Побой над сина на самоковски бизнесмен, в "Пирогов" е
Снимка БГНЕС, архив

Христо Гуцалски, синът на известен самоковски бизнесмен, е с потрошени крак и ръка след побой. Опериран е и е настанен за лечение в „Пирогов”, съобщи NOVA.

Нападението се е случило посред бял ден в Самоков и е било заснето от камери за видеонаблюдение. Нападателят твърди, че до побоя се е стигнало след тежък тормоз и домашно насилие върху сестра му, упражнявани от Гуцалски. Младата жена е общински съветник в Самоков и двамата с нападнатия мъж живеели на семейни начала, но отношенията им били на приливи и отливи.

Бащата на Христо Гуцалски - Петър, разказа, че случаят е от 15 април. Синът му спрял на улица в града и чакал свой бизнеспартньор. „Приближава се лицето Людмил Джелепов, отваря вратата откъм тротоара и по данни на сина ми започва да го заплашва с убийство”, заяви Петър Гуцалски. След това синът му излязъл от автомобила и започнал боят. Разказа, че в един момент синът му е изгубил и съзнание.

По-късно нападателят е задържан за 24 часа в полицията.

Петър Гуцалски отхвърли обвиненията, че синът му е упражнявал домашно насилие върху жената, с която живее на семейни начала.

„Цветелина Джелепова от септември до момента е посетила многократно Гърция с него и децата, многократно е посещавала Солун, Кавала, Велинград, Сандански. Февруари си сложи силиконови гърди, синът ми е един от спонсорите”, разказа Гуцалски.

Не знае дали синът му е вадил оръжие и е искал да стреля. Знае, обаче, че една вечер Христо е ходил пред къща в града, за да заснеме среща на Цветелина с друг мъж, за който не знае в какви отношения са.

Според нападателя Людмил Джелепов повече от месец със семейството му живеят в страх.

„Този страх е провокиран от проследявания, системен тормоз над сестра ми. Тя е жертва на домашно насилие, пребива я няколко пъти. Повече от месец Христо обикаля в черни дрехи и с пистолет на кръста около къщата, в която тя живее с двете си деца, насажда се систематичен страх”, каза Людмил Джелепов. „На 7 април той проследи колата, в която тя се движеше с неин познат, пресече пътя им, спря ги, слезе, зареди пистолет и произведе два изстрела”, заяви Людмил Джелепов.

„Счупванията станаха, след като скочи срещу мен, но падна”, каза още Джелепов за боя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от Страната
105 пожара са ликвидирани в страната за денонощие
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
5
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 седмица
Извод: Този пребития повече няма да бие жена.
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не зная тоя старец какво толкова реве, нали се вижда - дeбелата cвиня излиза от мерцедеса, за да се прави на мyтра, но си получава заслуженото, и сега татенцето се жалва пред тв камерите, за да го изкара жертва. Аре моля ви се!
40
0
 
5
 
! Отговори
QRS преди 1 седмица
Историята на кратко: Самоковски селянин 1, с протекцията на баща си - Самоковски селянин 2 пребива редовно силиконов ***, общински съветник от Възраждане. Обаче Самоковски селянин 3, брат на силиконката му кипва и пребива Самоковски селянин 1.
39
0
 
3
 
! Отговори
Гунчо преди 1 седмица
До Анонимен Бъди рахат.бизнесмена не е Ром.1000 процента ***,ако беше ром заглавието еше да бъде друго!!!
38
0
 
8
 
! Отговори
ИнвеститорскиКонтрол преди 1 седмица
Значи Гуцалски-син е "един от спонсорите" на услугата "поставяне на силиконови гърди", от която се е възползвала въпросната общинска съветничка. Пита се в задачата, това спонсорство какви права дава на спонсорите? Ако всеки един от тях претендира за вниманието на дамата, тогава защо Гуцалски-син се сърди, когато въпросната жена се среща и с друг мъж? Ами да беше поел всички разходи по разкрасяването и тогава щеше да има основание да претендира за цялото й внимание!
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Мутрата(добре познатия бизнесмен) е тормозел пребивал приятелката си и си е мислил, че никой нищо няма да му направи, защото е ДОБРЕ ПОЗНАТ БИЗНЕСМЕН. Братът на жената не издържал(нормално) и го пребилами така му се пада.
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ами едни инвестират в силикон, други в парапетчето...
35
0
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 седмица
Твърдението, че е имала спонсори, е на бащата на бития, така че не е нужно да го разнасяте като истина. Иначе виновен е този, който излиза от колата. Каквото и да му е казал през дясната врата, това са само думи. Тръгнеш ли да скачаш, вече ти си нападател.
34
0
 
9
 
! Отговори
До Анонимен 27 преди 1 седмица
"Първо прочетох "московски бизнесмен" " - Съвсем го развалиха това образование, вече не можете дори и да четете правилно !
33
0
 
16
 
! Отговори
АЗ преди 1 седмица
Колко общо спонсори има булката са силикона...?!
32
0
 
6
 
! Отговори
ДобреЧеИмаБГ преди 1 седмица
Наскоро в Австралия арестуваха полицай защото убил 2ма мъже... Единия от тях му бил приятелка, та мъжката приятелка го оставил(а) и отишъл(а) при друг мъж... А тука бой заради некаква нормална двойка. Да си лижат раните и да се сдобряват.
31
1
 
9
 
! Отговори
запознат преди 1 седмица
прокуратурата ще опрай нещата спете спокойно, първо милиционерите да си побъркат малко в носа и така.
30
0
 
12
 
! Отговори
ЩеИмМине преди 1 седмица
Историята звучи правдоподбно, с изключение на последното твърдение за бой и счупването. Явно бизнесмена е бил ревнив и е посягал от любов на половинката си. Разбирам и брата, някой да бие сестра ти не действа добре на нервите. Така че добре е че са живи и не са се изпозастреляли както става в САЩ.
29
0
 
20
 
! Отговори
Брех! преди 1 седмица
Щом сина му е един от спонсорите, колко ли още са останалите? Щом дават пари за нещо, трябва и да го ползуват!
28
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
САМОКОВ Е ГРАД ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА ДЪРЖАВА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ:ОГРОМНИ НЕЗАКОННИ СМЕТИЩА ЗАДУШАВАТ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ "БЯЛАТА ПОРТА НА РИЛА",БЕДНИ И БОЛНИ ЛЕГАЛНО РАБОТЕЩИ ДАНЪКОПЛАТЦИ И ОТ ДРУГАТА СТРАНА БОГАТАШИ,КОИТО ПО ЦЯЛ ДЕН НИЩО НЕ ПРАВЯТ!
27
0
 
10
 
! Отговори
aaa преди 1 седмица
Е тва е самоковска работа. Набитият сам си счупил крака и ръката след като паднал многократно докато се опитвал да застреля опонента си.
26
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 27 И аз винаги се чудя, защо НАП дремят и не почнат поголовно проверки на такива. А ходят да тормозят нормалните фирми, за някакви смешни суми. Държавата на абсурдите.
25
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Брутална селска драма. Но всъщност това си е златен стандарт на отношенията в България. Силикони, бизнесмени, wannabe гангстери, които лесно си чупят крайниците. Изобщоооо да се смееш ли, да плачеш ли...
24
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Първо прочетох "московски бизнесмен":)
23
8
 
9
 
! Отговори
Самоков преди 1 седмица
е гнездо на ограничени и болни мозъци. Те избраха масово един уволнен милиционер за депутат на Въз-из-раждане. Слручаят е типичен. Кокурент на Перник.