Меги Дерм напусна Survivor

Меги Дерм си тръгна щастлива и доволна от преживените емоции.
18 окт 2007 15:17,
24
Меги Дерм напусна Survivor
Атрактивна, но не достатъчно силна в състезанията, Меги стана осмата изгонена от Survivor. Снимка: survivor.btv.bg

Меги Дерм си тръгна от Survivor Експедиция Робинзон щастлива и доволна от преживените емоции. Изгонването й се очакваше отдавна заради слабото й представяне в състезанията.

На племенния съвет Меги призна, че таи платонична любов към варненеца, а отношенията си с него определи като "истинско приятелство". На раздяла с Барбадос тя прегърна Таня, Антон Агонцев и, разбира се, Георги Кръстев.

По повод на отношенията си с Кръстев, тя разказа на съотборниците си, че досега не е намирала щастие в любовта, но никога не е губила надеждата да намери мъжа на живота си.

Въпреки че 33-годишната бизнесдама от самото начало споделяше, че се притеснява от десетилетната разлика помежду им, сега заяви, че много иска да се запознае с майка му, за да я похвали за възпитанието, което е дала на сина си, и да почерпи от нея положителен опит.

Кръстев на свой ред й посвети стихотворение с куп комплименти и хвалебствия по неин адрес.

На племенния съвет Биляна, набедена от останалите за интригант №1 и най-младата в Барбадос, се отърва на косъм от изгонване.

Преди да се съберат в пещерата, осмината бяха попълнили анкета за взаимоотношенията в племето. Оказа се, че въпросите кой е най-работливият в Барбадос, кой обединява племето и без кого не може то имат един отговор - Антон Агонцев.

Сашо пък бе посочен от съотборниците си като най-подходящия да разпределя храната в синия лагер.

Междувременно в Тортуга си почиваха и се развличаха с разговори за любов... и още нещо. Жените любопитстваха колко ли представителки на нежния пол са минали през леглото на Жоро Костадинов и той назова число над 200.

„Аз професионално секс не правя“, категоричен бе също така стриптийзьорът и философски заключи: "В този забързан свят любовта минава на заден план."

В следващия епизод двете племена ще се изправят пред екстремно преживяване, а на дуел са призовани най-мускулестите мъже в Барбадос и Тортуга: Станислав и Жоро Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
mariq преди 16 години
Абе Меги Ставаше само да готви, но иначе в игрите не ставаше.Като ваншен вит 50%на50%
22
0
 
0
 
! Отговори
elica преди 16 години
megi e mn sladka s joro-poeta jalko 4e napusna survivor
21
0
 
0
 
! Отговори
AXHXAHX преди 16 години
AXXHAXHAXH zaribeNiiiiiiiiiiiiiiii!!! :P~
20
0
 
0
 
! Отговори
некфа^кака преди 16 години
Кфо са прайте ся Уа...Меги си е супер готина и яка...а не като оная долна *** мърлява,дет си мий *** от шишето дет пий вода Биляна...апф кат ни знайти нищо за нея ни пишети ве!!!*** ***!!!
19
0
 
1
 
! Отговори
Avrilchetyy преди 16 години
Ти не си добре.Меги беше една интригантка , която е готова на всичко за да спечели. Много ми падна в очите това момиче. Не трябваше да се опитва да настройва отбора си срещу Биляна,за да победи.А устните и не са толкова грозни, но тя ги прави да изглеждат 3пъти по-големи, а това беше отвратително ...!НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА С НОМЕР 11.БИХ ИСКАЛА ДА ПИТАМ НОМЕР 12 ''КОЙ ПЕЧЕЛИ'' :))И ДА КАЖА НА НОМЕР 18 ,ЧЕ НЕ СЪМ СЪГЛАСНА ИЗОБЩО С НЕЯ ...!Ние не й завиждаме , ние я съжаляваме !!!
18
0
 
0
 
! Отговори
криси преди 16 години
Много ми е мъчно, че Меги напусна играта. Тя беше най-хубавата и добра. Всички и завиждат страшно много затова пишат такива гадости за нея. В България ако някоя жена е успяла това означава че е *** или е пуснала на сумати народ. а аз мога да ви кажа че жената със труд и с ум си е спечелила парите и то не по този мръсен начин както на вас би ви се искало. Така че спрете да и завиждате както и завиждаше тъпата, грозна Биляна!
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Абе , има нещо гадно в нея. Иначе не злобна ама е лилица и то със силикон навсякаде. Трябваше да си замине даже по рано.
16
0
 
0
 
! Отговори
нанна преди 16 години
бе има нещо кофти в силиконовите и джуки.Гадна е. И само *** онзи пич-поета де...
15
0
 
0
 
! Отговори
Иваничка Пенева преди 16 години
Меги е СУПЕР жалко ,че вече няма да я виждаме на екрана. Злобарите и завиждат затова пишат гадории.Браво Меги нека има повече жени като теб.
14
0
 
0
 
! Отговори
pepi преди 16 години
Абе я не я наричайте бизнес дама тази ***. Ясно е и си личи като бял ден, че е била ***, поспечелила пари и станала бизнес дама. Ха-ха
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
hahahah typa rabota
12
0
 
0
 
! Отговори
??? преди 16 години
az ve4e zn koi spe4eli
11
0
 
0
 
! Отговори
nqkoi преди 16 години
pfffffffffffff taq Megi e tolkova grozna i protivna !!!!! Super e nepohvatna ni6to ne moje ubitnica !!!!! Pffffffffffffff prosto nqmam dumi za neq (puke) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
nestle преди 16 години
ave megito beshe qka pichka super si e no prosto momi4eto ne e sazdadeno da bqga i da se natovarva tq si e bykvalno edna dama i sashto taka biznesdama.Az sashto kato neq ponqkoga nemoga da se spravqm s mnogo neshta no si priznavam i gledam na tqh sas ysmivka,sashto kakto tq praveshe!Evala na megity (y) !!!
9
0
 
0
 
! Отговори
Revelator преди 16 години
Меги, ти беше единствения истински позитивен човек в това измислено шоу. Жалко, че тъпите продуценти не измислиха поне една игра, в която да имаш шанс да покажеш качествата си. Хиляди пъти предпочитам да те гледам теб, вместо оня травестит Светла или пък малката дръглива пикла Биляна, например.
8
0
 
0
 
! Отговори
_x_X_x_BeLoV преди 16 години
искам да се поправя онази певицата ще спечели таня боева или джина стоева не съм сигурен как се казваше н тя ще спечели
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Грешните пари раждат чудовища.
6
0
 
0
 
! Отговори
_x_X_x_BeLoV преди 16 години
Ще спечели Таня Боева от торуга 100 % сигурност
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Според мен ше спечели някои от Тортуга, Светла може би или Диана. Ще спечели от племето с повече хора в общото племе и невзрачен играч, такъв който другите не го забелязват.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Мацка е, не беше много добра в състезанията, но се бореше мъжки, браво.