Хари Потър се завръща с жена и три деца

Билети за пиесата в продажба от другата седмица
23 окт 2015 14:54, Петя Славова
3
Хари Потър се завръща с жена и три деца
Снимка: архив, Reuters

Хари Потър се завръща на сцената, но вече е на средна възраст, с жена и три деца. Пиесата се казва The Cursed Child, а билети за нея могат да се купят още от следващата седмица, обяснява "Metro".

The Cursed е осмата история в поредицата за Хари Потър. Действието ни отвежда 19 години след последния филм, когато Хори вече е на средна възраст, с доста задължения като служител на Министерство на магията. Освен това има и голямо семейство - съпруга и три деца.

Докато Хари се бори с противници от миналото, най-малкият му син Албус, носещ името на покойния Албус Дъмбълдор, разбира за тайните семейно наследени обременености, за които съвсем не се чувства подготвен.

"Историята съществува с правилната група от хора, които знаят точно как да изглежда Хари Потър на сцената" – отбелязва писателката Джоан Роулинг за бъдещата продукция и увери, че когато публиката види пиесата, ще разбере защо екипът е избрал да я разкаже по този начин.

Пиесата е разделена на две части, а предварителните представления вече са с насрочени дати от 7 юни до 2 юли 2016 г. Ще има и четири специални предпремиери в края на май. След 6 юли постановката ще има редовни представления, които се очаква да се играят до 18 септември.

Роулинг работи по творбата с писателя Jack Thorne и режисьора John Tiffany.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей не написа продължение или нещо в тази вселена начи. Срамота :(
2
1
 
0
 
! Отговори
SD преди 8 години
А Хари Смотан със смотанячетата ?Гледам подобно в Кенийската колибка .
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре че не е с дете и три жени..