Преместиха Стоянка Мутафова в реанимацията на ВМА

Там още е и Стефан Данаилов
15 ное 2019 10:43, Петя Славова
27
Преместиха Стоянка Мутафова в реанимацията на ВМА
Снимка: архив, Булфото

Голямата българска актриса Стоянка Мутафова е била преместена в реанимацията на Военномедицинска академия снощи, съобщава "24 часа".

Още по темата

97-годишната Мутафова бе в болница "Лозенец", където оперираха възпалената й жлъчка на 21 октомври. Тя получи сепсис и бе с висока температура, която бе овладяна с много усилия за около десетина дни.

"След операцията тя излезе в доста добро състояние. Каза ми, че ме обича и беше доста комуникативна. Малко по-късно обаче се наложи тя да бъде интубирана и вдигна висока температура. Сега се възстановява, но бавно", разказа преди дни дъщеря й Мария Грубешлиева - Муки. Тя и в момента е при нея. Данни за състоянието на голямата актриса ще има следобед.

В реанимацията на военна болница е и Стефан Данаилов, като неговото здравословно състояние остава без промяна. Актьорът бе приет във ВМА, заради проблеми с белите дробове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стискам й палци да се оправи. Но каквото и да стане, трябва да знае, че е обичана и че е постигнала ужасно много в този живот. Добре го е изживяла и трябва да е горда от себе си. И все пак дано да я закрепят.
23
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не пишете за тази ще е за другия дърт Михор
22
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Grositia darta s botoks jivot jiva pri jivkov sega pri gerb ok mnoho moje e imala i vinagi skandaldjiika e bila trabva d snae e predi 39 g trabvasche da slese ot szenata no koo schre hrani miki daschera i grosni i dvete nahalni lili ivanova i tja mumija grosna horata iskat mladi jeni ne babi4ki s botoks sme6ni i gnisni sa
21
3
 
5
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Беге болниците са единствените в света, от които излизаш по-болен, отколкото си влязъл. Или излизаш с краката напред.На Стоянка и стискам палци да ме опровергае!!!
20
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен винаги повече ми е харесвала Татяна Лолова.Като и предпочитах Парцалев пред Калоянчев.
19
6
 
15
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Стоянка Мутафова - голяма!Дано оздравееГеорги ПарцалевКалоянчевМитко БомбатаКирил Господинов - башмайстораКоста ЦоневДимитър БуйнозовГолеми бяха... Сегашните на Трифонов - са нули!Кичозни гевезета!
18
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Armeiski teater v armeiska bolnica...
17
2
 
20
 
! Отговори
Бау преди 4 години
До 11Така е по-целият свят. Постигналите/известните хора са по-специални от обикновените. Не е честно, но така е устроен света ...
16
3
 
33
 
! Отговори
някой преди 4 години
Нито Стоянка Мутафова, нито Стефан Данаилов имат нещо общо с комунизма, освен че изгряха като артисти по онова време.Вярно, че баща му на Стефан е бил комунист, но само толкова.Ако беше бездарен никога нямаше да бъде запомнен.А сега е пълно с бездарни актьори, които само гледат начини да вземат по-големи хонорари, и дотам.Киното преди 1989 г. макар да беше по времето на комунизма, беше истинско, защото артистите бяха истински професоналисти и си обичаха ролите, не само парите.
15
2
 
19
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
До Яким Вълев Донев 2 ... Така е, Апостол Карамитев е от малкото български актьори които успяха да надскочат измеренията на времето си, а такива като Калата изиграха чудесно ролята на Бай ***, защото там играеха себе си ... !!!
14
1
 
8
 
! Отговори
х преди 4 години
Аз ако докарам до 97, ще си бия гъзъ у тавана от кеф.
13
4
 
20
 
! Отговори
Яким Вълев Донев 2 преди 4 години
...... От сигурни източници знам , че й дъщеря й - Муки също НЕ Е "цвете за мирисане" ..... Освен бездарна , като актриса ... Въпреки "голямото й бутане" навремето - нищо НЕ Е направила! ... Мислеща само за пари , мъже и алкохол вече ! ... Доста нагла личност! ... Навремето са правили "мръсни номера" и на великия Апостол Карамитев !!! ... Така че - Стояна и Калата - като актьори - големи ! ... Но иначе - БЕЗ КОМЕНТАР ! .. Иначе наистина е тъжно когато един по един си отиват големите ни артисти!
12
5
 
17
 
! Отговори
Яким Вълев Донев преди 4 години
... Все пак е на 97 ... Разбира се , че НЕ й пожелавам нищо лошо! Колкото и е писано - да си го изживее! ... Но ако бъдем честни за Мастъра ще ми бъде много по - мъчно ако си отиде !!! ...... Както ми беше много мъчно за Велко Кънев , Георги Русев , Тодор Колев , Геца , Андрей Баташов .......... Всички значително по - млади от Стояна !!! ... Освен това съм чел и чувал доста НЕприятни истории сред артистичните среди за нея и Калата ..... Какво са правили за да са сред ... "любимците" .... :( !!!
11
1
 
36
 
! Отговори
Ani преди 4 години
Да е жива и здрава Стояна. Но защо на обикновените българи на тази възраст не се обръща никакво внимание? Като чуят годините на пациента и лекарите дори не искат да го прегледат, да не говорим за някакви животоспасяващи интервенции....
10
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако си обикновен българин .. пътеката е 5 дни .оправяй се в къщи.за Стефан и Мутафова това не важи.защо така?
9
18
 
25
 
! Отговори
Baleana преди 4 години
До кога ще ни занимават с тия дърти вампири?Онова недоразумение не било доволно от лечението.Е ще видим колко ще изкара там. Тя щерката е винаги поркана.Давайте за болни деца не за 200 годишни вещици.Там около нея се върти и едно скършено педеразче.
8
12
 
26
 
! Отговори
Таню преди 4 години
Реално не желая никому леталния изход, но ми писна през ден да се пише за тая соц бабичка. Еманация на социалистическото разбиране за театър. Сами виждаме резултата...
7
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък си я харесвам баба Стоянка! Дори на тази възраст е запазила чувството си за хумор и не се взима на сериозно за разлика от рани други звИзди!
6
27
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Времее е тези дето са на годините на столетницата от Бузлуджа, да си ходят заедно с нея ... Ще преместим мумиите им в музея на социалистическото изкуство с по един инвентарен номер, за да могат и идните поколения да се радват на сюрреализЪма им ... !!!
5
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бяхме млади...Тези двама са легенди на бг театър и кино..Тъжно е.