CellumPay е тук. С какво е различен?

Новият продукт работи с всички дебитни и кредитни карти, познати в България
28 фев 2013 13:08, Бойчо Попов
16
CellumPay е тук. С какво е различен?
източник: Reuters

CellumPay е нов продукт на българския пазар, който за първи път предлага на потребителите възможност да се разплащат и пазаруват през своя смартфон. Всички дебитни и кредитни карти могат да се съберат на едно място и да се използват за пазаруване от разстояние, през смартфона.

CellumPay е мобилно приложение, което може да се инсталира напълно безплатно на всеки смартфон с операционни система IOS, Android, скоро и Windows phone.

Какво обаче отличава CellumPay от останалите подобни услуги:

За да го използвате, няма нужда да излизате от вкъщи или от офиса или да правите някакви заявки, дори и онлайн. Не е необходима и доставка на приложението, нито физическа употреба на пластики. Не са нужни пари в брой или плащания, съответно няма карта или сметка, която да зареждате, за да работи приложението. То е напълно безплатно и използвате само смартфона си за разплащане при покупки и услуги. Не трябва да мислите какво още да носите със себе си, или да вграждате в телефона си, за разлика от други подобни приложения появили се напоследък, при което трябва да носите картата с чип.

CellumPay работи с всички дебитни и кредитни карти, познати в България, в приложението могат да се добавят до 16 броя карти, а не само с МasterCard или Visa. Няма ограничения за ползване на апликацията. Освен това тя не е достъпна само в рамките на определена работна среда, т.е. не изисква да сте член на „определено семейството” например приложенията на някои мобилни оператори.

CellumPay не изнася никакви лични данни в пространството извън самия смартфон. MPIN се създава от самия потребител и се пази само и единствено от самия него, не се издава или съхранява от доставчика на услугата.

Посетете cellum.bg, изтеглете апликацията от Play Store или App Store и пробвайте CellumPay. Можете да закупите или разплатите стоки и/или услуги към актуалните партньори на Целум България подрбно описани както на уеб страницата на Целум България, така и във Фейсбук. CellumPay се сваля и се инсталира лесно, бързо и безплатно! 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
0
 
! Отговори
БЕТА РЕЛИЙЗ преди 11 години
Тази програма работи ли под ДОС? Може ли тази програма да оправи паметта на Кюриосити?
13
1
 
0
 
! Отговори
;) преди 11 години
"Само учените забелязаха прелетял край земята астероид".Ако го инсталирам на моя андроид "Cyngenmod" ще забележа ли идващия астероид?
12
1
 
0
 
! Отговори
а, да преди 11 години
щях да забравя, може ли без интернет, а? Аха? Пак нищо не съм разбрал. Къде е IBM в цялата тази рекламна притурка, а? А?Работи ли с пръстови отпечатъци, а? А? Еми ако нямам пръстови отпечатъци или ако ми липсват пръсти. Еми ако ръката е отрязана със сатър. Кво правим тогава? С липсващата ръка ли? Чакай май се обърках, като объркания журналист писал тази статия.
11
1
 
0
 
! Отговори
въпрос преди 11 години
Абе момче трябва ли телефона да поддържа NFC карта? Виж "LG NFC". Сайта им като Вашата статия. Нищо не се разбира. Работи ли с на баба ми телефона с шайба, а? Обясни първо какво става в левия край, после от дясната страна ;)
10
1
 
1
 
! Отговори
Loqlen grajdanin преди 11 години
трафика се следи без да подозирате , и много вероятно когато сте в мол и платите така, вашата транзакция да бъде прихваната записана и в крайна сметка вашите пари ще бъдат достъпни за 3ти лица които имат спешна нужда от пари за ККК. :)
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еврейски работи ....
8
1
 
5
 
! Отговори
stop.the.spam преди 11 години
И с какво тази боза е по-удобна и/или сигурна от paypal или moneybookers?
7
1
 
9
 
! Отговори
НСС преди 11 години
Опааа, четвърта статия за това разплащане, явно рекламния проект тече с пълна сила.В нито една от статиите по сегашната тема обаче, не е казано ясно, защо трябва да се намърдва още един посредник между картодържателя и банката? Никъде не е обяснено, какво става ако човек си изгуби телефона и вътре има такова приложение, с информация за "всички банкови разплащателни карти"? Каква е отговорността на CellumPay услугата при оспорване на плащане?И едва ли ще научиш читателю...те ни зомбират!
6
3
 
2
 
! Отговори
шеки преди 11 години
надявам се че ви плашат добре за тази новина, само не разбрах трябва ли да имам интернет за да платя?
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аре мерси , няколко пъти ми хакват сметките и закрих вече всички карти. В нашата бандитска държава само кеша играе.
4
1
 
10
 
! Отговори
Тревоман преди 11 години
Звучи ми като нискобюджетна реклама.
3
1
 
6
 
! Отговори
ya преди 11 години
Абе момче,... как да го свържа..?иначе казано - айде обяснете малко как се случват нещата с плащането..
2
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много си е добро приложението и спокойно може с него да си плащаш от смартфона бързо и сигурно.Крайно време е в България да има възможност на все повече места да се плаща така електронно.
1
1
 
16
 
! Отговори
Владо преди 11 години
Супер статия днес.бг. Изобщо не разбрах как работи великото приложение, само е ясно,че е супер, а? Поне пишете "платена статия" за подобни бози.