Нахакана и красива актриса е новият студент в Академията

Намаляват шансовете за оцеляване на Мариела
24 май 2005 22:07,
Нахакана и красива актриса е новият студент в Академията
Весела Вълкова, новият талант в Академията

Весела Вълкова е новият талант в Стар Академи. 25-годишната актриса демонстрира невероятно самочувствие и чар пред смаяните студенти, заявявайки „седнете до мен, ако не ви е страх“. Новата звезда е от София и попаднала случайно на кастинга, заведена от познати, успявайки да се класирала за заключителна кастинг. Тогава обаче приела да замине в Сърбия, за да участва в мюзикъл и не могла да участва на втория кастинг. Въпреки това и въпреки, че е над 23 годишната граница, тя заяви пред останалите студенти, че е от резервите.

Весела бе въведена от Димитър Станчев, след спасяването на Даниел, който получи шест гласа от колегите си. Мариела получи само един глас (от Жорж) и заедно с Ивайло ще трепери до идния понеделник за решението на публиката.

Малко преди номинациите Мариела получи любовен СМС от Стоян с текст „погледни в душата ми, ще откриеш там сърцето му, чакащо свито от болка“. Има вероятност СМС-а да е изпратен от Стоян Петров, който е бивше гадже на Мариела, през миналата седмица той я посети в Академията, а в понеделник бе гост и на концерта. Не беше достатъчно това, а и в друг СМС от публиката бе изразена увереност, че Ивайло и Мариела се обичат. Деян пък заяви на Мариела, че има още много да работи в областта на пеенето.

Мариела се надяваше на подкрепа от Виктория, Жорж и може би Валентина и Александра, но остана разочарована.

Всичко за шоуто

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание