Преподавателите спасиха Марин; Жорж и Деян ще треперят до утре

Пейо от “Имаш поща” се оказа музикант, той свири при изпълнението на авторска песен от Аксиния
5 юли 2005 00:50,
Преподавателите спасиха Марин; Жорж и Деян ще треперят до утре
Снимка: Snimka.bg

Преподавателите гласуваха единодушно за спасяването на Марин на 13-я концерт на Стар Академи. Вотът за първи път беше позитивен, като тримата таланти с най-малко гласове от публиката се считаха за номинирани. Това бяха Жорж (с 5,1% подкрепа), Деян (с 13,6% подрепа) и Марин (с 16,5% подкрепа).

Марин има широк диапазон на гласа и голямо бъдеще, каза Роси Овчарова, а Веселин Ранков обяви, че Марин вече е мъж, а не инфантилен младеж, за какъвто го беше определил при един от първите концерти.

Водещата Мария Илиева попита талантите лични или професионални мотиви ще вземат предвид при спасяването утре, вторник в 20:30 ч. Вяра, един от четиримата таланти с право на глас, отговори, че ще подкрепи Жорж. Ивайло заяви, че би гласувал за най-слабия си конкурент, който явно е Жорж, който има по-слаб глас и по-ниска подкрепа от публиката. Марин заяви, че вероятно личните симпатии ще надделеят, а в кулминацията преди спасяването си от преподавателите, той се изказа за спасяване на Жорж.

Виктория обяви, че професионалните качества трябва да се вземат предвид, но тя сигурно ще предпочете своя любим – Деян.

Така за утрешния Live се очертава Жорж да бъде спасен за пети път, а дали Деян ще напусне Академията – предстои да видим.

Петимата таланти, оцелели след утрешния Live, печелят или участие в групата на Стар Академи, която ще включва 4-ма участника, или солова кариера, изява в Кан и 150 000 лв.

На концерта Аксиния представи първата си самостоятелна песен, която беше значително по-добра от песента на  Наталия, представена миналата седмица.  Аксиния се появи в компанията на две танцьорки и Пейо от телевизионното предване “Имаш поща”, който й акомпанираше с тромпет.  Вчера вечерта талантите изпълниха по две песни, една по собствен избор и една по заявка на преподавателите.

Следващите два понеделника концертите ще бъдат в Зала 1 на НДК.

Дайте своето мнение за концерта и събитията около Стар Академи

Всичко за Стар Академи

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание