Шокиращата изповед на Нана: Болна съм от рак

Страх ме е дали ще успея да се справя с тази борба, каза тя пред Иван и Андрей
Обновена: 12 мар 2012 07:01 | 11 мар 2012 21:10, Красимир Ангелов
220
Шокиращата изповед на Нана: Болна съм от рак
Снимка: Нова ТВ

Телевизионната водеща на "Станция Нова” Нана шокира зрителите на предаването с признанието, че е болна от рак.

"На 1 март ми поставиха диагнозата рак. Винаги съм била човек, който е назовавал нещата с истинските им имена, провокирала съм хората. В момента това влияе на целия ми свят и живот и не искам да се крия", обяви през сълзи Нана.

"Моят страх в момента не е от съчиненията и интерпретациите, които ще се направят. Страх ме е от това дали ще успея да се справя с тази борба", каза водещата пред Иван и Андрей.

Със  сълзи в очи тя разкри, че има разсейки в гърдата, но засега лекарите не са открили огнището на коварното заболяване.

"На 14 февруари имах съмнения, че съм бременна, започнах да си правя тестове, защото исках да имам дете. Една седмица по-късно влязох в болницата", разказа Нана. Там тя е разбрала, че има рак с метастази.

Водещата бе категорична, че прави публичната изповед не за да събира пари, а за да помогне и на други хора с нейната диагноза, както и да се опита да се пребори със системата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още по темата: Нана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И какво толкова е станало сълзливите и историйки въобще,ама въобще не ме трогнаха.Когато тия двамата,оня Игнатов и тая съсипаха живота на Васа Ганчева,бяха горди от себе си.И докато тя умираше те си караха кефа по морето.Но ето,че рано или късно наказанието застига.Кой каквото си е заслужил ,направил да си носи последиците С какъвто аршин мериш с такъв ще ти се отмери.Да ми е станало жал,не.Дори и да умре света с нищо няма да се промени.Нана,спомни си как плюеше Васа с каква злоба.Сега плащай!
201
4
 
1
 
! Отговори
Magishine преди 12 години
Ох дано се оправи милата жена! Скъса ми се сърцето като гледах интервюто.....
200
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що не пуснете новина, че Опосумите са й превели 140 бона за лечение във Франция?!? Айде бе! Нали била простосмъртна и с нищо не била по-различна от всички останали?! Що не го постнете това тука - ами се ослушвате бе лицемери прости!!!
199
1
 
5
 
! Отговори
Светла преди 12 години
Милата ми тя.....Даде ни най-големия урок....."Голям" човек си Нана.Изпращам ти цялата си сила в борбата ти срещу коварната болест....
198
2
 
6
 
! Отговори
гадняра преди 12 години
Ужас!!! Млада,талантлива и трудолюбива жена! В разцвета на силите си! Потърсила е съвършенството, а открила Ада!...Нана от цялото си сърце ти желая успех в трудната битка с болестта!
197
2
 
1
 
! Отговори
Говедарин преди 12 години
:-(Ужасно...P.S.Оказва се, че тук има бая по-прости и бая по-големи селяни от мене...
196
3
 
5
 
! Отговори
koito_trqbva преди 12 години
Скъпа Нана, ако четеш това знай, че има лек и за теб. Понеже разбирате английски това видео няма да е проблем за разбиране за теб и съпруга ти. Моля ви изгледайте това видео - от изключително значение е за вашето здраве! За останалите читатели се отнася също ! Скоро ще има субтитри и на български език, но не е трудно за разбиране - просто го гледайте! youtube/watch?v=XHiXR43BhZ4
195
2
 
4
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Нана е известна водеща, която разказа в ефир за страшната болест. Теодора Захариева /лека й пръст/, не беше известна, когато започна борбата с рака. Не това е важното в случая. По скоро изповедта на Нана, дано вдъхне сили и кураж и на др.българи с нейната съдба. Да се борят и да победят болестта. Дано да има късмет и ден! И дано има лекарства за лечението на всички, които се нуждаят от тях.За тези проблеми е добре да се говори, защото няма застраховани.
194
1
 
9
 
! Отговори
hrisi преди 12 години
Мисля, че всеки един отнас никога не е готов да чуе тази диагноза за себе сили за близките си, но животът може да поднесе такава изненадана всеки. Ще се моля за тази млада жена, защото сам Господ е този, който знае какво ще стане. Нана, бъди силна, вярвай и Господ ще бъде с теб!
193
4
 
8
 
! Отговори
до ТТТ преди 12 години
до ТТТЧовече, много си прав, но много от пишещите инфантили тука не осъзнават реалното положение. Дайте сега,защото тя е нЕкоя си известна водеща и всички да ревнем в хор...а за обикновенните трудещи се хора на които също им откриват рак никой нищо не прави. Дори и внимание не им се обръща каквото би трябвало да им се полага за необходимото им лечение, защото тези хора са си плащали осигуровки,такси и т.н... Но не - те са никои и без тях страната може, но без НАНА няма да е същото... Глупости!
192
3
 
6
 
! Отговори
антани преди 12 години
Нана,молим се за теб.Всичко ще е наред! Кураж и вяра мила!!!
191
4
 
5
 
! Отговори
милко преди 12 години
нека да потърси Бог защото "15 И рече им: Идете по целия свят и проповядвайте благовестието на всяка твар.16 Който повярва и се кръсти ще бъде спасен; а който не повярва ще бъде осъден.17 И тия знамения ще придружават повярвалите: в Мое име бесове ще изгонват; нови езици ще говорят;18 змии ще хващат; а ако изпият нещо смъртоносно, то никак няма да ги повреди; на болни ще възлагат ръце, и те ще оздравяват."-евангилие от Марк
190
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
потресена съм...това е ужасно...преживях го преди три години когато мъжа ми почина от рак..да гледаш как един млад живот си отива ...това е кошмар...а когато става дума за теб и гледаш смъртта с очите си ....просто ужас..
189
1
 
45
 
! Отговори
Emil преди 12 години
Дали я харесваме или не, мисля, че това сега няма чак толкова голямо значение - важното е да и вдъхнем вяра и надежда. Вижте все пак Димитър Димитров - Херо, каква воля и сила има този човек да се бори с това коварно заболяване, надежда има за всеки, с теб съм, Нана!
188
4
 
15
 
! Отговори
Harmony преди 12 години
Невъзможно,това е много млада жена.Има грешка.Пак казвам ,това е невъзможно.До такова състояние не се стига без тялото на човек да не се обади и да не бъде чуто.Ракът не е като да ти падне косъм.Да се изследва пак и на друго място.Имунната й система на тези години е много силна.Хептен през просото го удариха всички.Има много въпросителни
187
1
 
2
 
! Отговори
stan преди 12 години
:((((((((
186
4
 
7
 
! Отговори
......? преди 12 години
Чернобил ,....радиация и в БГ ,.....много е страшна,човешката глупост ,безхаберие,.......това са ----РЕЗУЛТАТИТЕ ,ОЩЕ ДОСТА ХОРА ЩЕ СИ ЗАМИНАТ ,ОТ ТАЗИ БОЛЕСТ!
185
2
 
50
 
! Отговори
С теб сме! преди 12 години
Нана,ти си много готин и позитивен човек! Присъствието ти на екран винаги ме е зареждало много! От сърце ти желая да се пребориш с рака!Ти си силна и няма да се оставиш,вярвам в това!Моли се и вярвай! Обичаме те!!!
184
50
 
15
 
! Отговори
TTT преди 12 години
Голем шум , голема простотия около тая НАНА-други карциномни в България нема?!!-тя е единствената!!! Писна ми от медйини ***!
183
6
 
18
 
! Отговори
кукьо!! преди 12 години
мен тази ме дразни, но все пак дано оздравее!!