Обнадеждаващи новини за възстановяването на Нана

Лекарите в Израел оптимисти за лечението й
26 мар 2012 13:20, Красимир Ангелов
133
Обнадеждаващи новини за възстановяването на Нана
Израелските лекари са оптимисти за състоянието на Нана. Снимка: Булфото

Обнадеждаващи прогнози за своето здраве и бъдещо възстановяване е получила Нана от израелски лекари.

Съдия Искра Онцова от рубриката "Съдебен спор" на "Станция Нова" сподели във Facebook, че има добри новини за състоянието на телевизионната водеща.

"Получихме добра новина от Нана и бързо я споделяме с вас. След като изследванията й са станали готови се е срещнала с лекарите, които са я обнадеждили. Подробностите ще научите скоро от самата нея. Помоли да ви предадем нейните благодарности за загрижеността, както и много поздрави и целувки!", пише Онцова в профила си.

Самата Нана е в Израел, където вече премина през редица изследвания, които трябва да уточнят точното огнище на болестта.

На 11 март телевизионната водеща шокира зрителите на предаването с признанието, че е болна от рак.

Още по темата

"На 1 март ми поставиха диагнозата рак. Винаги съм била човек, който е назовавал нещата с истинските им имена, провокирала съм хората. В момента това влияе на целия ми свят и живот и не искам да се крия", обяви тогава през сълзи Нана.

"Моят страх в момента не е от съчиненията и интерпретациите, които ще се направят. Страх ме е от това дали ще успея да се справя с тази борба", каза водещата пред Иван и Андрей.

Със сълзи в очи тя разкри, че има разсейки в гърдата, но засега лекарите не са открили огнището на коварното заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: НанаИскра Онцова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Скудоумие ,Гюргя,скудоумие ! Не пиши думи ,които не знаеш ! Колкото до компира,май доста си копала!
90
10
 
6
 
! Отговори
ТВ мас медии реклами преди 12 години
Дано не се окаже , че евреите си правят реклама. Нещо много шум се вдигна по тая жена и намирисва на режисиран хепиенд. Ако наистина е болна - дано се оправи, дано се измисли лек и да няма повече болни въобще. Здраве и живот на всички !
89
2
 
25
 
! Отговори
Весела преди 12 години
Пожелавам бързо оздравяване и възстановяване на Нана. Дано скоро гушне и се радва на детенцето си. Бог да е с всички страдащи от тази коварна болест.
88
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето това е хубава новина,всичко друго е маловажно,и все се нарежда някак си...Нана късмет мила,дано се оправиш бързо!!!
87
2
 
15
 
! Отговори
Aнелия преди 12 години
дано да се излекува
86
2
 
4
 
! Отговори
Тina преди 12 години
Tina до Ели 101: Ели позволявам си да ви посъветвам да търсите и алтернативни методи за лечение.Влезте в Блиц.бг(здраве) и ще намерите много окуражаваща информация.А това ,че не е направена химиотерапия е за добро.На организъм с такъв проблем му е необходимо да се укрепи имунната система.Влезте в нета и ще откриете много,много полезна информация ,която ще помогне на вашия приятел.Много хора се лекуваха със скъпи лекарства и пак не оцлеляха,така че понякога наистина е "всяко зло за добро"...Успех
85
2
 
4
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Майка ми е оперирана от рак на гърдата в град Бургас през 1989 год. и Господ да и наспори годините все още е жива.Нямам впечатления от жената на снимката горе,защото не гледам БГ телевизия,но каквато и да е по характер тя в момента е ЧОВЕК със здравен проблем.По-скоро трябва да се говори не за нея като личност,а за човек със здравен проблем.В Бг също има качеатвени лекари.Та нали всички ние(лекари,мед.сестри,работници,журналисти)представляваме този народ-българският.Нека се зачитаме и уважаваме.
84
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоз който е писал минус на 95 да се моли да не изживее написаното в поста !
83
2
 
39
 
! Отговори
Ели преди 12 години
Моят приятел е на 32 и нямаме средства, разчитаме на лечение тук. Пропускаме химиотерапия, защото няма лекарства. Четейки тази новина, какво да си помисля, как да проумея, че ние сме обречени...кажете ми...как се живее така
82
2
 
31
 
! Отговори
лея преди 12 години
Искам и Нана и всички болни хора да могат да се лекуват добре и успешно тук и сега , не да просят милост за да живеят това е ужасно ,на фона на гръмките фрази от страна на правителство ,разни ми ти организации и т.н.
81
2
 
34
 
! Отговори
име преди 12 години
радвам се за нея,но ми е много жал за други хора,които нямат възможността да се лекуват...
80
2
 
12
 
! Отговори
ана преди 12 години
това е чудесно,дано се оправи наистина
79
2
 
12
 
! Отговори
eee преди 12 години
дано всичко лошо се размине
78
3
 
61
 
! Отговори
Аз преди 12 години
На тази й желая живот и здраве. Но спрете вече! Най-милият, най-скъпият ми човек почина от тази болест. Никой няма да научи как съм тичал като луд по лекари, по операционни, по аптеки. Никой! Главата си давах за да я спася, но никой не я пожела и тя почина милата ! Аз зная отчасти какво й е било на нея/защото тя стискаше зъби, бавно умираше и дума не казваше/ и какво ми е на мене и в този момент аз си зная. Замълчете !
77
2
 
7
 
! Отговори
От Хейтъри 2 преди 12 години
.. Доган и сие. Те *** здравната реформа. Заради тях се създават условия за фалшификация на пътеки, заради ПОЛИТИЦИТЕ няма пари за раково блоните. Защо, обаче, не протестирате? нали искате промяна? Аз бях на протестите на лекарите (макар и да не съм лекар), бях на протестите против застрояването на Иракли, разпродаването на БДЖ и тем подобни. Що не се събраха 50 000 души тогава? Мисълта ми бе: ако има проблем, вижте КЪДЕ е този проблем и потърсете решение, а недейте да кълнете болен човек.
76
6
 
11
 
! Отговори
От Хейтъри преди 12 години
Айде ония с минусите да ми обеснят какво не казах правилно: 1. Нана има пари, платила си е лечението. Е, и? Тия пари ТОЧНО тя не ги е взела от джоба ви; вие сте ги дали на Опосуми, Тъпосуми и прочее ***, щото аз примерно дори не ги гледам тия предавания. Същото е и със Слави, с Азис, и другите идеоти, които гледате и им правите рейтинг. За тва недейте да ревете. 2. Здравеопазването ни е шит, не заради Нана, а заради политиците, които пак ВИЕ избирате. Аз не съм гласувал за БоКо, Станишев
75
8
 
26
 
! Отговори
Светла преди 12 години
Ох, стига сте ни занимавали с тази новина. Съчувствам на всеки болен, но няма елит и няма плебеи, разберете го това, Нана нито ми е близка, нито ми е позната, затова ако обичате да не ме занимавате с глупости, и моята баба умря от рак, но никой не каза нито дума в ефира, а за мен баба беше най-важният и мил човек на света. Преекспонирането на евреите и тяхните проблеми ми омръзна вече. Писна ми да слушам за елитните болни, (И защо са все евреи?) и да не чувам нищо на обикновените хора.
74
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хората не злобеят - има много други хора и деца, които нямат парите за лечението и си умират в адски мъки и страдания. Нана не е с абсолютно нищо повече човек от тези неизвестните и обикновени хорица. Всъщност каква е тя?! Световно известна певица, актриса?! Никому не известна водеща - дори в България не я знаят толкоз. Просто е имала късмет, че Опосумите са й превели едни пари, за да отиде в скъпа клиника. Ако не беше Нана oт Нова тв - вече щяха да са я отписали.
73
12
 
10
 
! Отговори
Хейтъри преди 12 години
Абе, хора, защо злобеете против Нана, че има пари и се лекува? Да не би тя да е виновна, за това, че за обикновените българи пари няма? Може да е опортюнистка, или да не я харесвате като публична личност, но причинта да нямаме здравеопазване са политиците ни, а не шоубизнеса. Идете и тази злоба я излейте по БоКо и Ко, по всички управляващи до сега, а не по една жена, която използва публичността си да освети проблемите на онкоболните. Ако не ви харесва, защо мълчите, а не сте пред парламента???
72
2
 
24
 
! Отговори
Критичния преди 12 години
Тази жена и желая бързо оздравяване и много щастие.Има жени в България обаче които няма да могат да обиколят няколко телевизии и средства за масова информация, няма да спекулират "колко много ги е страх от смъртта" и няма до се оперират в Израел.