Обнадеждаващи новини за възстановяването на Нана

Лекарите в Израел оптимисти за лечението й
26 мар 2012 13:20, Красимир Ангелов
133
Обнадеждаващи новини за възстановяването на Нана
Израелските лекари са оптимисти за състоянието на Нана. Снимка: Булфото

Обнадеждаващи прогнози за своето здраве и бъдещо възстановяване е получила Нана от израелски лекари.

Съдия Искра Онцова от рубриката "Съдебен спор" на "Станция Нова" сподели във Facebook, че има добри новини за състоянието на телевизионната водеща.

"Получихме добра новина от Нана и бързо я споделяме с вас. След като изследванията й са станали готови се е срещнала с лекарите, които са я обнадеждили. Подробностите ще научите скоро от самата нея. Помоли да ви предадем нейните благодарности за загрижеността, както и много поздрави и целувки!", пише Онцова в профила си.

Самата Нана е в Израел, където вече премина през редица изследвания, които трябва да уточнят точното огнище на болестта.

На 11 март телевизионната водеща шокира зрителите на предаването с признанието, че е болна от рак.

Още по темата

"На 1 март ми поставиха диагнозата рак. Винаги съм била човек, който е назовавал нещата с истинските им имена, провокирала съм хората. В момента това влияе на целия ми свят и живот и не искам да се крия", обяви тогава през сълзи Нана.

"Моят страх в момента не е от съчиненията и интерпретациите, които ще се направят. Страх ме е от това дали ще успея да се справя с тази борба", каза водещата пред Иван и Андрей.

Със сълзи в очи тя разкри, че има разсейки в гърдата, но засега лекарите не са открили огнището на коварното заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: НанаИскра Онцова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
5
 
21
 
! Отговори
Ужас преди 12 години
От къде я извадихте всичката тая злоба, акъла не ми го побира. Ако всичката тая отрицателна енергия я впрегнете в нещо полезно вместо да злобеете в нета, нито ще сте бедни, нито ще сте недоволни от живота! И новината не е политическа, тъй че марш да политизирате другаде! Дано Нана се пребори с коварната болест както и всеки друг човек, независимо от финансовото му положение или това в обществото, тук не става въпрос за кой колко голям го вади, тук става въпрос за човешко нещастие... опомнете се!
50
4
 
7
 
! Отговори
до 55 преди 12 години
В чия кръв се къпе Израел???! На палестинците ли? Че те са бетер нашите ***! Като пребавим и исляма са супер трагедия и ако вместо да тероризират ,те се интегрират ,ще са в пъти по- добре .
49
7
 
2
 
! Отговори
за 52 преди 12 години
В сравнение със Саудитска арабия, Израел е като бунище. Стандарта на арабите там е 100 пъти по висок и арабите си живеят както израелците само могат да мечтаят.
48
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нагла от екрана-нагла и като умира
47
3
 
4
 
! Отговори
до Гюргя преди 12 години
Съгласна съм с всичко написано от теб ! Просто специално за здравеопазването Израел е като всяка друга страна. За своите си гледа ,но от чуждите печели. И така и трябва де! Случайно проучвах специфично лечение което е измислено и го има в Русия за около 1000 долага на месец с възможност да се пращат изследвания по пощата. В Израел е над 50 хил. долара за процедури траещи десет дни. Прекалено скъпо за нещо, което на друго място и с не по- лоши специалисти ще е същото като резултат.
46
5
 
4
 
! Отговори
за 54 преди 12 години
Никой не те кара да живееш в България. Ако знаеш откога ви чакаме да се изнесете към Ориента, обаче не го правите, само висите тук, ядете от социалните помощи и квичите по сайтовете.
45
8
 
4
 
! Отговори
за 50 преди 12 години
АМА ПРЕМЕСТВАЙ СЕ В ИЗРАЕЛ БЕ, КОЙ ТИ ПРЕЧИ? ОЩЕ УТРЕ ЗАМИНАВАЙ, ТЪКМО ЕДНО БЕЗГРЪБНАЧНО ПО-МАЛКО ЩЕ ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ. ЛОШОТО ЗА ТЕБ Е, ЧЕ И ТАМ НЕ ИСКАТ ПЛАЗМОДИИ И ***, КОИТО САМО МРЪНКАТ, КАКТО И ТУК НЕ СА ЖЕЛАНИ.
44
6
 
2
 
! Отговори
До Гюргя преди 12 години
Ти си типичен представител на днешния жесток свят.Явно съвсем умишлено прескачаш факта,че за да имат всичко това евреите смачкаха един народ с не по-малка история.Извинявай но да се къпеш в кръвта на цял един народ,за да се фукаш какво си постигнал е цинично!Хайде със здраве.ти можеш ли да пожелаеш подобно нещо или само рак пожелаваш на хората
43
10
 
9
 
! Отговори
реалист преди 12 години
разберете, че България е най-скапаното място на света, в Иранр Сърбияр Черна гора е 100 пъти по-хубавор подредено и приятно за живот!
42
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 47 дано я илекуват Нана , там все пак са едни от най-добрите специалисти в света , който има възможност и му се налага да не дава господ нека ходи
41
6
 
9
 
! Отговори
до47 преди 12 години
С какво може да сравниш Израел с Палестина, Сирия, Йордания, Ливан, Иран, Сауди Арабия, Йемен, Оман, с емирствата, ако щеш - да не говоря за северна Африка. Израел цъфти, да заради ПАРИТЕ СИ, във всяко едно отношения и по нищо евреите не могат да се сравняват с арабите - нито по образование, нито по начин на живот, нито като развитие. В Тел Авив буквално на всяка втора пряка има здравна клиника. Вярвай, цял свят се лекува в Израел, не защото е евтино, никак не е, защото са най-добрите.
40
11
 
13
 
! Отговори
Гюргя преди 12 години
Да има начин да се преместя в Израел на момента, отма ви оставям да си злобеете тук и от злоба да хващате рак, ама уви.. 60 кв апартамент в Тел Авив е 400 000 евро, среден клас.Израел е едно от НАЙ-хубавите места на света. Хората, които не са били там, нека замълчат, защото всичко друго е скодумие и злоба.
39
7
 
13
 
! Отговори
Handel преди 12 години
В случая не става въпрос дали и желаем злото или доброто, в случая се дразним че някоя, чието полза се измерва с това, че си е вирнала краката пред точния човек в точното време, получава това, което много хиляди българи никога няма да го получат. И за капак на всичко от това се прави национална новина и сълзлива сцена. Не си спомням да е водеща на предаване наречено "Ревете за Нана", нали? Тогава защо ни занимава с личните си проблеми всяка събота?
38
14
 
1
 
! Отговори
за 34 преди 12 години
Това че теб никой не те уважава по света си е твой личен проблем и се дължи на личната ти калтащина.
37
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Израел не се различава по нищо от която и да е друга страна в региона. Само по едно се отличава - по нескромните, ориенталски хвалби. А иначе пожелавам успешно оздравяване на Нана. Макар че по-добре да беше отишла в Швейцария да се лекува, но явно не са и стигнали парите за там. Жалко
36
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да се излекува и да поумнее... и никога да не участва в калташки изпълнения, като това с покойнатата Васа Ганчева!
35
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЮРГА . Ми ходи живей там тогава бе *** недоклатено. Ти *** майката
34
6
 
2
 
! Отговори
за 42 преди 12 години
Пълни глупости си написал. Направо не е за вярване, колко си ***.
33
3
 
7
 
! Отговори
младока преди 12 години
съчуствам на Нана, но колко са хората които откриват тази болест и веднага получават средства да се излекуват в израел? хубаво е, че в самото начало се започнало това лечение, но мой приятел, много по млад от нана се пребори сам със семейството си с тази гадна болест, сами намираха пари за чужбина, за химиите и след всичко той успя да се пребори, такава е и съдбата на другите хора, които нямат продуценти с толкова пари, които да им помогнат и този случай тежи на тези хора които се борят сами
32
13
 
13
 
! Отговори
Гюргя преди 12 години
Преди няколко месеца бях в Израел. Мога да ви кажа, че на пъпа на арабския свят, тази страна ЦЪФТИ, който не е ходил или да замълчи или да плюе по евреите отново. Това там е рай с всичко най-добро от изтока и запада. Няма да говоря за стандарт на живот, пътуща и сгради. Образован и начетен народ. Да не говорим колко много обичат българите и всеки втори има дядо или вуйчо в България. Бабичка на 80 години ми говореше на перфектен английски, знае и иврит, арабски и руски. А вашта баба копае компира