Ергенът Тодор Славков в "Милионер търси съпруга"

Наследникът на фамилия Живкови продължава примера на Христо Сираков
Обновена: 17 юли 2012 10:07 | 17 юли 2012 09:53, Петя Славова
64
Ергенът Тодор Славков в "Милионер търси съпруга"
Снимка: TV7

Въпреки че миналата година Христо Сираков така и не си намери половинка в "Милионер търси съпруга", тази есен с нелеката задача се заема друга известна личност.

Това е небезизвестният български бохем, наследник на противоречивата фамилия Живкови и един от най-желаните и преследвани ергени у нас - Тодор Славков.

Още по темата

Той също ще се впусне в романтичното приключение да намери сродна душа в ефира на TV7.

В продължението на формата Тодор ще заложи не на романтиката както своя предшественик, а на пиперливия хумор - запазена марка за фамилия Славкови.

В рамките на 24 епизода Тодор Славков ще трябва да опознае и отсее кандидатките за сърцето му и да избере една от тях, уточняват продуцентите на предаването. 

Желаещите да станат част от фамилия Славкови, трябва да напишат писмо с мотивация за участие, адресирано към самия Тодор. Задължително трябва да приложат и свои снимки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Връх на безсрамието и цинизма!
54
1
 
2
 
! Отговори
brigante преди 11 години
ще дават порнография! този 'що не е в затвора?
53
1
 
6
 
! Отговори
Nikolina Mladenova преди 11 години
Не, благодаря, батко! Аз търся по-богат и по-***!
52
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това механично прехвърляне в ефир на разни американски формати, предназначени за техните полирани мозъци, турски сериали, *** и скучни филми със сценарии на ниво 12 годишно средностатистическо американче, чалгарниците, натрапваната ни блудкава и пошла "потребителска култура" тотално отблъскват от телевизиите хората.
51
1
 
9
 
! Отговори
TooN преди 11 години
Хайде стига с тази чалга по телевизиите!!! Пфууу!!! Аман вече!!! Сега и тошковото Тоше ни навират в муцуните... А си мислех, че TV7 е малко по-различна ТВ в концепция от другите - лъгал съм се!!!
50
0
 
7
 
! Отговори
ПРЕД ПЕНСИЯ преди 11 години
ХАЙДЕ БАТЕ, ТОЧНО СИ ЗА МЕН.ДАЙ СИ ТРИТЕ ИМЕНА И АДРЕСА И СЪМ ТВОЯ , ДОКАТО БЕДНОСТТА НИ РАЗДЕЛИ
49
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв милионер е тоя ***? Преди двайсет години, когато още е имал от дядовите парички може и да е бил, но сега всичко е изядено и изпито. Тоя е същия като ония лигли - Парис Хилтън и Ким Кардашиян, известни с това че са известни, но онези наистина имат някакво покритие, докато тоя бивш внук, бивш син и бивш човек и в собственото му село не го знаят. Ай сиктир.
48
1
 
10
 
! Отговори
Няма ли преди 11 години
Няма ли най-после да се отървем от тези *** -- очевидно парите на Живков продължават да смазват масмедиите.А въпросният малък Тошко изглежда е копие на дядо си -- *** с *** дебелашки хумор, чудесно пасва на програмните виждания на телевзиите.
47
3
 
11
 
! Отговори
уффффф преди 11 години
Аман от Живкови и сие,не ви ли писна от тях
46
1
 
14
 
! Отговори
милионери? преди 11 години
Да видим кои ще се унизят да се "кандидатират"... освен АКО не им платят за УЧАСТИЕТО!Нито онзи Сираков- дядо над 60 години имаше НЕЩО ПРИВЛРКАТЕЛНО, нито този.Че нямат и пари.Нито им гледам предаванията, нито Слави, нито турски сериали.Пълна загуба на време.Но нали тв служителите искат заплати.. и измислят глупости.( гледах преди 5 години по немска тв такова предаване. Бяха млади, красиви, и не бяха наследници на бившия режим...)
45
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи ще се лее простотия от предаването.Тодор Славков носи традиционните надменен хумор и поведение на богопомазан, каквито имат фамилия Славкови.Простащината в България прогресира аритметично...
44
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МИЛИОНИ ИМА ,,,тОШОВО НАСЛЕДНИЧЕ В ЧУЖДИ БАНКИ...ЖИВЕЕ СИ КАТО СИМЕОНЧО
43
5
 
18
 
! Отговори
а преди 11 години
Престанете да ни натрапвате това нахално семейство Живкови !
42
4
 
6
 
! Отговори
Ани преди 11 години
Много злоба има във вас да знаете.Позволявайте да ви мачкат и тайничко завиждайте, вместо да направите нещо, за да оправите живота си. Не се крийте в дупките си, а излезте вкупом и покажете , че нещата, които се случват не ви харесват. Не вярвам Тодор Славков да ви е проблема.
41
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе батето му е оставил доста мангизи.
40
0
 
18
 
! Отговори
Мистър Пръц преди 11 години
Дърт козел търси млада върба за лющене!
39
6
 
20
 
! Отговори
едва ли преди 11 години
едва ли толкова много девойки се интересуват от тази карикатура
38
3
 
16
 
! Отговори
Таничка преди 11 години
Дъртофелник си търси млада прислуга.После и той ще се изреди по всички предавания да врънка, че не бил намерил.Пуу отвратителен е.
37
1
 
7
 
! Отговори
Erhan преди 11 години
Hem va e,a komunistite tolkoz godini, hem 6te gledate i to4ite ligi kak tozi "potomuk" se zabavlqva s VASHITE pari :) ***!
36
2
 
21
 
! Отговори
вал преди 11 години
перфектен мъж за всяка жена - агресивен и с комплекси, сигурно ще се кандидатират уникални изпълнения :)))) В представите ми тропа с ръка по масата в кръчмата и си вика ракийка и му играе мечка на синджир