Ще се превърнат ли Милото и Таня във врагове...

Ще разберем в трети сезон на "Седем часа разлика" от 23 септември
13 сеп 2012 15:22, Петя Славова
7
Ще се превърнат ли Милото и Таня във врагове...
Ваня Цветкова изпълнява една от главните роли в сериала. Снимка: Булфото

Какво ще се случи с героите от  “Седем часа разлика” може да разберем от 23 септември, съобщава bTV.

Третият сезон на поредицата ще запоне да се излъчва от неделя с час - 20.00 . Тогава и ще научим как Таня Стоева ще излезе от ареста, след като беше арестувана от Иванов за убийството на Карлов.

В същото време Мая е ядосана на Милото, че е отпратил баща й от България. Перипетиите пред персонажите се увеличават. Таня Стоева е твърдо решена да отмъсти на Коцев. Заплахите по телефона обаче са двустранни. 

Паралелно в Ню Йорк Распутин признава на Нина Роси защо държи толкова на „Избата”. Тя вижда златна възможност в това и споделя идеята си с Алеся. Рускинята първоначално е против, но в последствие се съгласява. Цвета е изключително притеснена от изчезването на Боян и решава да попита Распутин знае ли къде е бащата на детето й.

Светлана Стефанакова научава, че Таня е обвинена в убийството на баща й. Журналистката решава да се изправи отново директно срещу съдийката, но истината, която научава, я ужасява, издават още от екипа на сериала.

Дали Мая е разпознала нападателя си, ще успее ли планът на Нина Роси, ще се превърнат ли Милото и Таня във врагове, ще стане ясно в новия сезон на „Седем часа разлика”, отбелязват от телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
ясно преди 11 години
Просто не гледам тези сериали, ОНЕЗИ( турските), брадъри, славитрифон.Голяма помия.
5
6
 
11
 
! Отговори
Помогнете !!!! преди 11 години
Спрете тая тъпотия и не издевателствайте над нас...
4
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ufffff. Tozi film e tolkwoa tap i bawnorazwiwa6t se 4e nqma na kyde powe4e. Scenaristite i rejisiorite da si go gledat sami. Gledah edin sezon i mi pisna. Celiq sezon se wla4eha s edni i sa6ti tapotii w poslednata seria stanaha prekaleno mnogo ne6ta nawednaj, za da razbere zritelq za kakwo izob6to stawa waprost. Seriala e palen ***. Naj-uspe6niq serial ot nowite e "Pod prikritie".
3
5
 
11
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Таз...боза не съм я гледал,щото копам на полето в Кривунделово.То и да не...копах - не се...хваща сигнала на Битийвито,а и да се...хващаше,не могат ме...върза да им гледам сапунката.
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОФФФФФФФФФФФФФФФ!
1
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ми е зор за тоя филм и цялата турска телевизия! Няма да мога да спа 3 дни направо!