Ваня Цветкова става съпруга на Ламбо във "Фамилията"

Новият сериал по bTV с Блатечки тръгва тази пролет
14 фев 2013 14:21,
18
Ваня Цветкова става съпруга на Ламбо във "Фамилията"
Ваня Цветкова Снимка: bTV

Българската киноактриса Ваня Цветкова влиза в ролята на съпругата на героя на Стефан Данаилов в най-новия български сериал - „Фамилията”. Тяхна дъщеря ще е Яна Маринова. Сериалът тръгва тази пролет в праймтайма на bTV.

Героинята на Ваня Цветкова се казва Лидия. Заради необичайни обстоятелства е загубила разсъдъка си. Нейното семейство е решило да не я изпраща в специализирана клиника, но въпреки че е останала в дома си, тя живее в умишлена изолация и рядко контактува с роднините си. Лидия ще се намеси по изключително неочакван начин в съдбите както на своята фамилия, така и на хората, свързани със семейството.

 „Фамилията” ще проследи историята на един обикновен човек, който се изправя срещу най-влиятелното семейство в България. Един мъж (Асен Блатечки) преживява трагична история, свързана с голяма загуба в миналото му. Той ще разкрие зловеща тайна, а това ще го мотивира да се забърка с най-крупните бизнесмени, които контролират политиката и икономиката в държавата.

Всички герои във „Фамилията” изглеждат привидно нормални и уравновесени, но всъщност са разядени отвътре, защото времето на прехода ги е изкривило. Въпреки опитите си да бъдат щастливи и макар да могат да си купят всичко, в тях има нещо нездраво и отчаяно.

Ваня Цветкова сподели, че героинята й във „Фамилията” е изключително сложен образ, а самата роля е голямо предизвикателство за нея и за миг не се е поколебала да приеме предложението.

Изпълнителният продуцент и главен режисьор на „Фамилията” Димитър Гочев пък разказа, че сблъсъкът между героя на Асен Блатечки и фамилията, оглавявана от Стефан Данаилов, ще предизвика много катарзиси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Петя преди 10 години
Стига с тая злоба! Аз например не харесвам Ламбо, но не съм тръгнала да го обиждам. Ваня е една безкрайно талантлива актриса. Който не я харесва, не е принуден да я гледа.
14
0
 
2
 
! Отговори
nqma zna4enie преди 11 години
neka pone se opitame za ocenime truda na balgarite da sazdadat i da tvorqt makar 4e vav filma ima predimno ot staroto pokolenie balgarski aktiori vse pak sme balgari kakvo trqbva da vdigame reitinga na drugite filmi izla4vani po balgarskata televiziq az se preklanqm pred troda im bravo
13
3
 
12
 
! Отговори
наборка преди 11 години
До анонимен Я се погледни в огледалото и прецени дали си същият, както едно време? Май само единият мерак ти е останал. Много си е хубава и сега Ваня Цветкова.
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ех Ванче Ванче,колко хубава беше едно време.
11
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До номер 8:Ти явно си някой турски *** !! Гледай си турските помии и не влизай тука да изразяваш крайно негативните си и лишени от всякакъв смисъл коментари!
10
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ава само семейни филми ли можете ве. Сапунки. И Стефчо ше и грае в сапунка. Много голямо падение е за старите ни майстори-артисти. Докъде води падението на цялата държава...На стари години бате Серго да падне на актьорското дъно.
9
18
 
15
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Идеална роля за В.Цветкова. Ще се съблича и ще крещи истерично,друго от нея не става:)
8
10
 
17
 
! Отговори
Гюргя преди 11 години
БЛАТЕЧКИИИИИ????????АААААААААААА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ - дайте кофата да драйфам... - алкохолик сбръчкан гнусен и противен обявен за секссимвол.... ееее - екскюзе муа!
7
6
 
13
 
! Отговори
Информаторка преди 11 години
Нина Добрев ще се снима в 4-ти сезон на Под прикритие, както и във филм за Левски. Актрисата е изразила съгласие, но все още се преговаря с продуцентите й, тъй като има прекалено много ангажименти в Холивуд. При всички положения обаче скоро ще можем да видим родната звезда и в наша продукция.
6
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стга с тези български *** сериали.......от кухи по-кухи.......
5
9
 
21
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Без Ламбо не...може,той е на...всеки километър и стига чак до Кривунделово.
4
5
 
41
 
! Отговори
вечнозабравил преди 11 години
Какво беше bTV?
3
1
 
31
 
! Отговори
Чупакабра преди 11 години
Дали Асен Блатечки ще краде нечии *** от пералнята?
2
6
 
25
 
! Отговори
ined преди 11 години
"Един мъж (Асен Блатечки) ровейки из чуждите хладилници ще разкрие зловеща тайна. а това ще го мотивира да се забърка с най-крупните бизнесмени, които контролират политиката и икономиката в държавата." - Тоя да не е ровил в хладилника на Буда?
1
32
 
27
 
! Отговори
Катър преди 11 години
Офффф пак Ламбо. Тоа д'ртия не моа го търпя.