Ясновидката Николета: Бобо ми е противен

Двамата се изправят в дуел в "Африка: Звездите сигурно са полудели"
25 сеп 2013 09:58, Александър Попов
14
Ясновидката Николета: Бобо ми е противен
Снимка: bTV

След като ясновидката Николета Йорданова бе първият номиниран в шоуто "Африка: Звездите сигурно са полудели", по регламент тя трябваше да избере противник, с който ще се изправят в дуел. От него ще стане ясно кой ще бъде първият участник, който ще си стегне багажа от Черния континент.

Нейният избор падна върху рапъра Бобо, който по нейни думи й се примолил да се изправи в изпитание срещу нея.

"Аз не се страхувам от нея. Тя претендира, че е най-силната и искам да се убедя, че има способностите, които твърди, че притежава. Не обичам самохвалковците и това беше една от причините да застана срещу нея. Предизвиквам я и ако ме победи, ще знам, че съм отпаднал от най-силния играч", заяви Бобо. Според певеца най-силното качество на Николета е, че може да разкоства риба и пиле.

Тя пък сподели, че нейните страхове са свързани с прането на мъжки чорапи и да мие чинии.

"Бобо е на тръни. Той ми е противен, както сигурно и аз на него", каза от своя страна ясновидката.

По-голямата част от участниците подкрепят рапъра и смятат, че Николета може да победи, ако задачата е свързана с влечуги или ядене на местни гадини, тъй като не била гнуслива.

Полярният изследовател Христо Пимпирев пък определи битката между двамата като странна, защото номинираният от оцеляващите можел да остане в играта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Snejass преди 10 години
Според мен регламента за елиминация трябва да зависи от това кой с колко задачи се е справил, а не на базата на интриги. Иначе се обезсмисля основната идея на формата. Не може някаква група по интереси да се събере и да реши, че някой не и хареса и да го елиминира.
10
1
 
0
 
! Отговори
Снежа преди 10 години
До коментар 10. Съгласна съм ,че професор Пимпирев е име и се е доказал в неговата област. Но в случая става въпрос за съвсем друга реалност и формат. Това са хора които трябва да се доказват с други качества, а не всеки в неговата си област. Ако тези хора се бяха попаднали случайно в Африка при екстремни обстоятелства без да се познават и трябва да оцеляват тогава професиите и титлите им едва ли биха свършили работа. Според мен регламента за елиминация трябва да зависи от това кой с колко за
9
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Определено от цялата компания в тази африканска джунгла бих избрал компанията на Николета и съм сигурен, че ще си изкараме хубаво...
8
1
 
3
 
! Отговори
GGF преди 10 години
До МнениеДядката учен ?!? Явно коефицента ти на интелигентност не ти позволява да знаеш кой е Професор Христо Пимпирев. Само да те светна, че този човек има за гърба си над 20 полярни експедиции и е единствената причина България да има собствена база на Атарктида. А това е нещо, с което всички трябва да се гордеем. Тази година стана първият българин, стъпил на южния полюс. Международно признат учен, страхотен човек. Но за съжаление участниците в това реалити са доста *** и някак не се вписва.
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ГериЩо бе Гери? Кво толкова е направил? Не съм гледал предаването но ми стана интересно.
6
1
 
10
 
! Отговори
Гери преди 10 години
И аз не харесвам Николета,но поне е искрена и наистина силен участник,а тоя явор бахаров няма такъв ***
5
3
 
17
 
! Отговори
Мнение преди 10 години
И на мен ми е противен, както и половината от участниците. ЗВЕЗДИ? Ха-ха. Какви звезди са Бобо, ромките близначки или дядката учен? А Николета, въпреки че и тя е неизвестна, поне се държи открито и не се превзема като оная с напомпаната уста Диляна Попова, която само си мята косата и се кълчи пред камерата. Смешно предаване. Жалки бТВ.
4
3
 
3
 
! Отговори
Ели преди 10 години
Кой я определи тази за звезда,че и има претенций да и харесват или не ???
3
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На нас пък ни е противна тази измамничка Николета.
2
5
 
22
 
! Отговори
пипи преди 10 години
Тази пък отвратителна и измислена гадателка, с голямо самочувствие, което няма никакво покритие и махленски език, с който се опитва да бъде някак интересна, но просто бледнее пред другите участници и се опитва някак да стане забележима с тази простащина. Но няма да й се получи.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И на мен също