"Къртицата" се завръща

Реалитито събира нови кандидати
25 ное 2013 12:25, Петя Славова
5
"Къртицата" се завръща
Снимка: TV7

Реалити форматите у нас продължават да обикалят ефира. Ето, че  "Къртицата"се завръща с втори сезон по TV7.

Тези, които искат да станат част от предаването, имат шанс да се запишат за участие до 3 януари 2014 г. Очаква се отново базата да бъди обитавана от известни български личности, до които ще застанат най-издръжливите физически и психически кандидати за шоуто.

Всички те ще се борят за голямата награда от 250 000 лв., а продуцентите обещават още по-разтърсващи битки, по-зрелищни сблъсъци и по-напрегнати изпитания за тялото и духа.

Най-задаваният въпрос и в този сезон ще бъде "Кой е Къртицата"

В първия сезон част от шоуто станаха Жени Калканджиева, Николета Лозанова, Явор Янакиев-100 кила, Азис, Деян Донков, Радина Кърджилова, Рут Колева, Емануела, Деян Неделчев-Икебаната и Божидар Искренов-Гибона.

Първият победител стана Любомир Жечев, а първата Къртица бе Кирил Ефвремов. Той бе разкрит от зрителите на шоуто, което донесе на един от тях натрупаната по време на играта награда от над 100 000 лв.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Първото издание беше доста слабо като продукция. Първоначално беше предвидено да стане приключенско шоу, а накрая заприлича на биг брадър. Самият Ефремов беше изключително слаба къртица, по-скоро овчица. Едно обаче трябва да им се признае на процентите - изпитанията бяха зрелищни, реалистични, дори в някои моменти граничеха с казармени учения и древни изтезания. Успоредно с къртицата ще се излъчва и поредният сезон на Сървайвър.
4
0
 
4
 
! Отговори
пародия преди 10 години
Първият сезон(или както там го водят)гледах не повече от 20 секунди.Този път не мисля да се прецаквам.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пълна простотия.
2
0
 
12
 
! Отговори
Icaka преди 10 години
Ужас... пак ли? Аман от такива шоута.
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Aло, журналистката Петя Славова, от кое село си? "отново базата да бъди обитавана"- това"бъди" от кой диалект е? Пловдивски, Старозагорски или?