Дилов-син, Блатечки, Есил Дюран и Ваня Цветкова ще оценяват таланти

5-годишен гайдар и 82-годишен поет в "България търси талант"
27 яну 2014 15:08, Александър Попов
10
Дилов-син, Блатечки, Есил Дюран и Ваня Цветкова ще оценяват таланти
Асен Блатечки ще бъде част от журито. Снимка: Булфото

Тази пролет нови кандидати за слава ще се борят за наградата от 60 000 лева в шоуто "България търси талант", което ще върви в ефира на bTV. Те ще трябва да впечатлят и журито, което е в нов състав - писателят и тв водещ Любен Дилов–син, актьорът Асен Блатечки, певицата Есил Дюран и актрисата Ваня Цветкова.

Всъщност не толкова нов, тъй като Дилов-син вече е раздавал оценки, а Ваня Цветкова е участвала в шоуто като гост-жури. Фолкпевицата Есил Дюран пък е участвала като съдия в друг формат - Music Idol през 2008 година.

Актьорът Асен Блатечки няма опит като съдия, но пък се очаква с Дилов да сформират нетрадиционен тандем в журирането.

Какви таланти ще се открият на територията на страната ни зрителите ще видят напролет в праймтайма на bTV.

Сред кандидатите за слава са 5-годишен гайдар, 6-годишен рапър и момиче, което владее делфински, 5-годишен вундеркинд, вицесветовна шампионка, 71-годишен руски диригент, 82-годишен поет, както и невероятни танцьори с атрактивни пърформанси, имитатори и комедианти.

За разлика от предишния сезон, в третото издание на формата ще вземат участие всякакви хора с уникални и неподозирани умения, както и много повече таланти от чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Харесвам подобни предавания, защото в мъничка България има много, много прекрасни таланти! И не само певци. Но с все по-голяма тъга гледам подобни формати, защото, ненамерили подкрепа и истинска, заслужена реализация в България, тези деца, рано или късно, напускат страната. Да търсят навън своя път и своето бъдеще. И ме боли от това!
8
0
 
7
 
! Отговори
маца преди 10 години
Всичко хубаво, но докога ще се лансират фолк певици? Няма формат, в който да няма по една фолкаджиика?
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма да го гледам заради Блатечки. Не желая да му гледам муцуната. След като яде от хладилника на хората, не желая дори в реклама да го виждам.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Псевдоинтелектуалеца Любен ДИлов-син.
5
1
 
8
 
! Отговори
do 4 и 5 преди 10 години
Ами то ако се сещате, едни Арменци избраха Арменец в едно друго шоу, сега ще гледаме търската част. Иначе мога да кажа само едно : Салам за Блатечки!!!
4
3
 
12
 
! Отговори
Анадолски канал БТВ преди 10 години
До Анонимен 4Според мен е напълно в реда на нещата в турската медия Байрам ТВ да сложат туркиня в журито на БЪЛГАРИЯ търси талант.
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аве таз дърта *** Дюранката, докога ще я пъхат навсякъде! Толкова ли няма заслужили и читави наши певци, които да оценяват
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ваня сигурно ще оценява моралния аспект на показаното...
1
1
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
На фона на тоталната...безработица,африканските...доходи,безхаберната администрация и политическа...класа,цяло чудо ще бъде,да се открият в България някакви...таланти.А журито си е...дежурно;каквато ни е...държавата,такова ни е и...журито.