Бате Енчо влиза в Dancing Stars, Албена Михова и тя

Специалността на Енчо - смешните танци
21 фев 2014 13:09, Александър Попов
1
Бате Енчо влиза в Dancing Stars, Албена Михова и тя
Снимка: Булфото

Двама актьори ще станат част от новия сезон на Dancing Stars. В танцувалното предизивикателство ще се впусне познатият от детското предаване "Кой е по-по-най" бате Енчо, както и актрисата Албена Михова, която миналата година бе герой в друго риалити - "Като две капки вода".

Албена показа, че може да пее, да разсмива, а сега ще трябва да облече и роклята за ча-ча-ча или валс и да завладее сцената на Dancing Stars. Тя сподели, че е голям фен на шоуто и няма търпение да започне. "Забавление му е майката", заключи тя в типичния си стил.

"Танцувах много отдавна, когато бях млад, слаб и красив. Сега в Dancing Stars пак искам да стана поне красив”, коментира своето участие бате Енчо с чувство за хумор. Специалист по смешните танци, Енчо иска сега да се пробва с куикстеп и фокстрот. Вече е започнал тренировки със своята красива партньорка, а към нея ще се отнася с любов, служене и уважение - като истински ученик.

Двамата ще бъдат в конкуренция със сноубордиската Сани Жекова, която направи фурор на Зимната олимпиада в Сочи.

Dancing Stars тръгва на 11 март в ефира на Нова телевизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Бате ЕнчоАлбена Михова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
3
 
! Отговори
у преди 10 години
Тоя досадник Енчо не е никакъв "бате" отдавна. Вече си е чист "дедо". Някои хора се пенсионираха с просташки предавания и скечове по телевизиите. А снимката от къде я изкопахте, сигурно е от преди 20г.