Албена Денкова продължава да "гази" на дансинга

Ути Бъчваров напусна Dancing Stars, бил пред инфаркт
Обновена: 9 апр 2014 12:15 | 9 апр 2014 10:31, Александър Попов
50

Снимки: Dancing Stars

С втория си танц Албена Денкова и партньорът й Калоян отново застанаха на върха в Dancing Stars. Двойката грабна жури и публика с фокстрот, по мотиви от филма "Блус Брадърс", и получи максималния брой точки - 40.

Илияна Раева се прехласна и я определи за Кралица на дансинга, а Христо Мутафчиев обяви, че това е танцът на седмицата. По-късно и зрителите потвърдиха думите му, след като гласуваха за изпълнението да бъде номер едно.

Отново най-близко до победителите бяха Дарин и Ани. Миналата седмица двете двойки поделиха първото място с равни точки, а снощи разликата беше само две. В седмицата на киното Дарин се превъплъти в Джон Траволта от "Брилянтин" и с Ани получиха две десетки от съдийките Илиана Раева и Галена. С Ани останаха втори с 38 точки.

Вечерта започна с изпълнението на Нана, която се преобрази на Джулия Робърт от "Хубава жена". Въпреки желанието и хъса с партньора й Миро получиха скромните 26 точки.

Сани Жекова и Симеон вдигнаха на крака публиката като "Мистър и Мисис Смит", Албена Михова и Петьо пък разиграха "Приятели" под формата на закачлив куикстеп.

Журито не бе благосклонно и към Антон Касабов, който влезе в ролята на Джеймс Бонд. Отново на ниво бяха ориенталските танци на Михаела и Светльо, които са едни от фаворитите за първото място.

Междувременно Ути Бъчваров напусна шоуто заради лекарска забрана. Калин Сърменов обяви, че той е бил в прединфарктно състояние.

Кулинарят потвърди думите и обяви, че се е появил на дансинга, за да се раздели със зрителите и публиката.

"Докторите бяха недвусмислени. За съжаление, тази и следващата, както и по-следващата седмица няма да мога да танцувам", заяви Ути.

На дансинга обаче може да се завърне Елена Георгиева, която също се раздели с надпреварата след лекарска забрана. Тя обяви, че се чувства по-добре, но дали ще се завърне в шоуто, ще стане ясно в четвъртък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
11
 
! Отговори
ее преди 10 години
До Непозната Никой не защитава Стависки, защитаваме Албена, тя каква вина има? А ако искаш да знаеш вече даже не съдят на затвор за причинена смърт при ДТП, вече две години чакаме нашето дело да стигне до съд и не стига,дори и условна присъда няма убиеца, има си книжка, не му е взета и си кара пак.На сина в Белгия му взеха книжката за два месеца за превишена с 5 км скорост.На дъщерята в България и взеха книжката за два месеца за чукната броня, а на убиеца на мъжът ми не я взеха за убит човек.
22
3
 
3
 
! Отговори
Непозната преди 10 години
До Анонимен 6Да и това е безобразие, но то не прави по-малка вината на убиеца Максим Стависки.
21
9
 
6
 
! Отговори
Непозната преди 10 години
До Анонимен 2На всеки може да се случи да претърпи ПТП, но всеки ще си получи заслужената присъда заради това, а Стависки се измъкна от наказание именно защото Денкова уреди с президента Първанов да бъде пожален. Както и сега е уредено тя да спечели Денсинг Старс. Интересни са ми тези, които защитават безумното деяние на Стависки, те поставят ли се на мястото на родителите на убитите деца? Защото утре и вашите деца могат да бъдат убити на пътя от един пиян самозабравил се ***.
20
0
 
8
 
! Отговори
... преди 10 години
До 7 То и *** е бивша гимнастичка, значи ли,че не трябва да е там?
19
1
 
2
 
! Отговори
@@@ преди 10 години
От една страна това е любовта - и в добро и зло заедно.От друга страна клетвите ,които отнася Максим могат да се върнат на най-милото, детето им и да пострада най-невинното същество, заради греховете на баща си.
18
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
защо виждате треската в чуждото око отворете си очите значи всички повтаряхте името и когато прославяше България а сега я плювате каква и е вината питам та тя има право толкова колкото и вас на уважение а може би малко повечеда Максим е сгрешил но нейната грешка каква е Албена ти все още си гордост за България
17
5
 
6
 
! Отговори
7 преди 10 години
Трабва да има разлика между професионален танцьор и такъв, който играе за пръв път....както Албена Денкова и Албена Михова....тази Денкова никого не е "газила" защото изобщо не трябва да участва тук....поради горната причина....трябва критерий при подбора на състезателите, а не да ни налагат бивши танцьорки...
16
4
 
7
 
! Отговори
Но преди 10 години
Албена Денкова никой не е газила.
15
5
 
5
 
! Отговори
до 15 преди 10 години
Разбира се, че е нарочно! И проблемът не е, че е проява на лош вкус, а че е крайно обидно и унизително за пострадалите от онази катастрофа, техните семейства и приятели...
14
1
 
8
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Заглавието е голям гаф или е нарочно пуснато провокативно да цъкаме будалите и да генерираме импресии.
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
защо сте толкова злобни та в статията пише само как Албена танцува а и каква вина има тя за катастрофата та тя даже не е била там
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Успехите в каквото и да било земно занимание по никакъв начин не оправдават престъпленията против човечността. Нашата единствена задача е да сме хора, всичко друго издигнато в култ ще ни убие.
11
8
 
10
 
! Отговори
до 4 преди 10 години
"но "нейният" Максим е допринесъл за Българският спорт "Е дай като е допринесъл за Българсикият спорт да гази безнаказано хора по пътищата. Това ли предлагаш. Да станем ептен по-*** и от Дивия Запад. Ти цениш ли изобщо човешкия живот или само успеха на разни "звезди" те интересуват ? Същото важи и за всички *** писали ти "плюс".
10
9
 
5
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Не гледам предаването, но така като гледам снимките участниците, водещите, журито и т.н. ми се струват доста ***. Както естественно и гледащите го.
9
2
 
9
 
! Отговори
Мери преди 10 години
Днес.бг, отново ще го напиша, пък вие колкото искате го трийте - изключително малоумно заглавие! *** OFF!!!
8
11
 
6
 
! Отговори
111 преди 10 години
до 2Ми неее, не на всеки може да се случи, да се качи пиян в кола. Как така ще даваш такива обобщения?!!! Албена има постижения в своя спорт, безспорно, но прекалената и' публичност, извън ледената пързалка, след случая, ме дразни!
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 7равносилно е защото от това зависи дали твоята кръв и плът ще живеено за заслугите на Албена в спорта не трябва да си кривим душите
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той също е ***,като мужика.Но тук коментираме пиянката-убиец.А и оня не е убил никой.Може би да изхарчиш чужди пари и да убиеш двама души (понеже Мануела си е полужива ) ...е на кантар работата.Незнам.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 5а пияницата Горов дето пропиля сума пари в казината срещу ВМА неговата вина по-малка ли да пилееш пари събирани от хората за лечението на детето ти
4
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оная пияна руска ***,убиеца на деца,кога ще си получи наказанието ми кажете.Не ме занимавайте с тая ***,която му продухваше тромбона.Че и беше в акцията "Не карай пил" ,а той се нарязал като казак и два невинни живота си отидоха.И не го защитавайте,понеже не вашите деца останаха на пътя.Нали ?