Албена Денкова продължава да "гази" на дансинга

Ути Бъчваров напусна Dancing Stars, бил пред инфаркт
Обновена: 9 апр 2014 12:15 | 9 апр 2014 10:31, Александър Попов
50

Снимки: Dancing Stars

С втория си танц Албена Денкова и партньорът й Калоян отново застанаха на върха в Dancing Stars. Двойката грабна жури и публика с фокстрот, по мотиви от филма "Блус Брадърс", и получи максималния брой точки - 40.

Илияна Раева се прехласна и я определи за Кралица на дансинга, а Христо Мутафчиев обяви, че това е танцът на седмицата. По-късно и зрителите потвърдиха думите му, след като гласуваха за изпълнението да бъде номер едно.

Отново най-близко до победителите бяха Дарин и Ани. Миналата седмица двете двойки поделиха първото място с равни точки, а снощи разликата беше само две. В седмицата на киното Дарин се превъплъти в Джон Траволта от "Брилянтин" и с Ани получиха две десетки от съдийките Илиана Раева и Галена. С Ани останаха втори с 38 точки.

Вечерта започна с изпълнението на Нана, която се преобрази на Джулия Робърт от "Хубава жена". Въпреки желанието и хъса с партньора й Миро получиха скромните 26 точки.

Сани Жекова и Симеон вдигнаха на крака публиката като "Мистър и Мисис Смит", Албена Михова и Петьо пък разиграха "Приятели" под формата на закачлив куикстеп.

Журито не бе благосклонно и към Антон Касабов, който влезе в ролята на Джеймс Бонд. Отново на ниво бяха ориенталските танци на Михаела и Светльо, които са едни от фаворитите за първото място.

Междувременно Ути Бъчваров напусна шоуто заради лекарска забрана. Калин Сърменов обяви, че той е бил в прединфарктно състояние.

Кулинарят потвърди думите и обяви, че се е появил на дансинга, за да се раздели със зрителите и публиката.

"Докторите бяха недвусмислени. За съжаление, тази и следващата, както и по-следващата седмица няма да мога да танцувам", заяви Ути.

На дансинга обаче може да се завърне Елена Георгиева, която също се раздели с надпреварата след лекарска забрана. Тя обяви, че се чувства по-добре, но дали ще се завърне в шоуто, ще стане ясно в четвъртък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 3но "нейният" Максим е допринесъл за Българският спорт и за името БЪЛГАРИЯ толкова колкото ТИ никога няма да допринсеш и се засрамете вече защото и там не се разбра кой с каква скорост е карал да бил е пиян и си плати
2
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А нейният Максим пиян газеше без кавички !
1
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До пфффна всеки може да се случи да претърпи ОТП но не всеки може да достигне нивото което ТЯ постигна във фигурното пързаляне на световно нивобраво Албена ти си една от гордостите на България