Алфредо Торес изуми, вдигна единица за танц

Завърналата се Елена с най-ниската оценка в историята на шоуто
16 апр 2014 13:10, Александър Попов
8

Елена се завърна на сцената, но влезе в историята с получената единица. Снимка: Dancing Stars

Михаела Филева и Светльо се завърнаха на върха в седмицата на салсата в Dancing Stars, като техният танц изобилстваше от опасни поддръжки. Трудността на изпълнението им бе оценено от журито и двамата завършиха като номер едно с 38 точки.

Хубавата Елена, която прекрати участието си заради лекарска забрана, се завърна на сцената като нейният танц се превърна в център на внимание. Но не заради изпълнението, а заради Алфредо Торес, който го оцени с единица.

"Мисля, че и в световен мащаб тази оценка е прецедент", изуми се Александра Сърчаджиева. "Те изпуснаха цялата хореография, това е реалити-шоу, казвам каквото мисля", категоричен обаче бе Торес. "Благодарение" на табелката с единицита, Елена и партньорът и останаха на дъното с 20 точки.

Очакванията за трета поредна победа на Албена Денкова и Калоян не се осъществиха, а Илиана Раева бе категорична, че "танцът им не е накарала кръвта й да закипи". Журито ги оцени на 30 точки. С три по-малко останаха Антон Касабов и Дорина, които бяха похвалени за изпълнението им, но в крайна сметка крайната оценка бе 27. Сноубордистката Сани Жекова пък и нейният партньор пък "запалиха" пожар на сцената и заслужено се наредиха в челото с 35 точки. Толкова получиха и Наско Месечков и Нели Атанасова, които също като победителите показаха ефектни поддръжки.

Изцяло нов регламент ще направи битката за оцеляване в Dancing Stars още по-инфарктна - с един час по-малко за доказване пред зрителите и с една двойка повече в надпревара за оставането си в шоуто. Всеки четвъртък, не две, а три двойки ще дават най-доброто от себе си, а зрителите ще произнасят присъдата си точно в 22:00 часа.

Застрашените двойки ще имат по-малко време и повече конкуренция. Комбината от професионалист и звезден аматьор ще трябва да реши на какво да заложи, за да има шанс за оставане в ефир - риска на чисто новия танц или перфекционизма на вече познатата хореография от любимо изпълнение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
може ли някой да обясни какво прави тая Елена в ДЕНСИНГ СТАРС - та превода не е ли танцуващи звезди каква звезда е тая с кое е звезда ми тогава да бяха викнали и ревливият и мъж Миро и наркомана и те са звезди колкото неяА а за Илияна че е злобарка такава е какво е постигнала повече от Албена или Саня нищо освен един комплексар за мъж
6
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен с 4А ти си безумно ***/а.Като не го гледаш защо коментираш изобщо????
5
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
лично аз предпочитам да гледам като две капик вода- в това предаване има мноог повееч свеж хумор, и забавин превъплъщения, другото си е жив опит да се направи "мулен руж"
4
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
илияна раева е едан вещица е един човек не е казала през живота си добра дума, ако след това не каже две лошиалекс сърчаджиева е лигла, а въпросната елена е просот едан порнозвезда която я гледахме как се *** с друг мъж и така стана известна.тук има много малко истински таланти - само галена сред журито и Алебан Денкова и *** атанасова сред танцуващите.... издбягав да гледам това ШОУ (изпозвам тази дума в най-лошия смисъл - нещо порнографско, нищо общо с изкуството)
3
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е за шоуто, а то е за разтоварване от напрежението, което ни се сервира от сутрин до вечер от всички възможни места. Гледам го с удоволствие, защото е красиво. Може и още.Тази година има доста силни двойки, а и тези дето не са между най-добрите, много се стараят. Мои любимци са *** и Наско. Журито допринася за забавлението, а Алфредо Торес с езика, жестикулирането и огнения темперамент е част от спектакъла.Галена е прекрасна Илияна се старае. Христо Мутафчиев чудесно се вписа в групата.
2
13
 
33
 
! Отговори
DDT преди 10 години
Ти остави друго, ами за толкова години не можа да научи малко от малко българската граматика. Уважение към страната, в която пребиваваш е да говориш правилно езика и !!! Глупав Джанго...
1
23
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя *** за *** от зеле не става. Само се кълчи и говори глупости. Папагал.