Атанас напусна X Factor

"Като порасна, искам да стана като него", заяви Мария Илиева
Обновена: 21 ное 2014 09:52 | 21 ное 2014 09:52,
17
Атанас напусна X Factor
Снимка: X factor

Атанас Ловчинов, най-възрастният участник в X factor, напусна шоуто. Залата и журито го изпратиха с аплодисменти и на крака.

Най-нисък зрителски вот след концерта във вторник получиха Атанас и Георги Бенчев. По този начин се наложи журито да избира кой от двамата да остане в шоуто. На Любо, който е ментор и на двамата номинирани за изгонване,  не му се наложи да избира по-добрия между тях, защото останалата част от журито бе единодушно, че Бенчев трябва да продължи.

Сред критиките на журито към Наско отново се открояваше неговата затвореност. Мария Илиева заяви, че когато порасне, мечтае да стане като Ловчинов. „Атанас е по-добрият певец, той сбъдна мечтите на много хора, но ние търсим не само пеенето. Затова ще улесня Любо. Моят избор днес е Георги Бенчев”, категорична бе тя.

Атанас беше избрал парчето на You Are So Beautifu на Джо Кокър, а Жоро заложи на My Way на Франк Синатра.

Специален гост на шоуто беше Графа, който представи микс между парчетата „Никой“ и „Домино“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
todor преди 9 години
mentora mu go preeba s pesnite
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не разбрах с какво онези три пискливи фалшиви пикли са по-добри от Атанас и Георги? Атанас пее с душата си, а Георги е невероятен образ.
11
0
 
0
 
! Отговори
ФЕН преди 9 години
Не знам кой му подбира песните но ако е Любо ще трябва да се гръмне. Атанас е много добър и опитен певец и ако е послушал Любо да изпее снощната си песен, то значи че сам се е прецакал.
10
0
 
2
 
! Отговори
Кобрата преди 9 години
Ние сме вели народ,продължаваме напред!
9
1
 
7
 
! Отговори
До 8 преди 9 години
Мисля, че Митко Щерев ще е много атрактивно жури. Както беше и Вили Казасян.
8
0
 
8
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Е не е ли ясно, че всяка седмица ще си тръгва по някой. Сега е Наско другата седмица ще е Бенчев и т.н. И по-стойностни певци ще си ходят. Има шоу за всички, забавлявайте се :)
7
3
 
9
 
! Отговори
до 5 преди 9 години
Ти представяш ли си братле - Стефан Диомов и Митко Щерев жури... Скукаа, скукаа... Кой ще го гледа това бе? Вярно, че са големи музиканти, но едно време шоубизнеса е бил друг!
6
0
 
17
 
! Отговори
Статист преди 9 години
Миме ,ама миналата година каза че искаш да станеш като пораснеш като Мама Люси сега пък като Атанас!? А сега обади се на двамата и си направете състав че да ви поканя на моята кръчма!
5
3
 
14
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
"Като порасна, искам да стана като него", заяви Мария ИлиеваКо? Не! М'чи тя като я гледам е почти на неговата възраст. Колко още да расте тая анадолска мома?
4
6
 
21
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Атанас е по-добрият певец,...но ние търсим не само пеенето..Посредствено жури,което няма как да оцени пеенето,защото нищо не разбира от пеене,затова оценява клоунадата ,т.е.шоуто...Към организаторите на подобни музикални програми-поканете в журито хора,които разбират от музика-Митко Щерев,Стефан Димитров,Хайгашот Агасян,Стефан Диомов...идр. и направете стойностно журиии...
3
1
 
15
 
! Отговори
Ивелин Попов преди 9 години
............ Сега и той ще дави "мъката" като мен..................... С 5 аулина и една бутилка уиски......................
2
7
 
39
 
! Отговори
Марио Предов преди 9 години
Разбира се,един свестен и стойностен човек няма място сред сбирщината от пискливи и *** пубери...На тези предавания не им трябват нормални хора а скандални...Пример:-Същата Мария Илиева която участва в скандалния просташки клип с Криско,раздава оценки в този формат... Да живее българската халтура!
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"..продължаваме напред.. прОдължаваме напред.."