Десерт с вкус като "батерия от 4,5 волта" провали Аврам

Стефан спечели имунитет в кулинарното шоу MasterChef
30 апр 2015 10:07, Александър Попов
42
Десерт с вкус като "батерия от 4,5 волта" провали Аврам
Снимка: bTV

Стефан и Симеон се изправиха в директна битка за значката, която им дава седмичен имунитет в MasterChef. Двамата станаха част от мастер клас, воден от шеф Андре Токев, който предложи интересна и сложна рецепта.

Двамата участници трябваше да приготвят рецепта с дълбоководен хищник и "светец", чието тегло достига до 300 кг. Шеф Токев показа приготвянето на халибут с парма шунка и френски сос мателот.

И Стефан и Симеон бяха похвалени, че работят като истински шеф готвачи. Те се представиха отлично с многокомпонентното ястие, като получиха по 5.50 от шеф Токев за презентираните чинии. Все пак значката отиде при Стефан, който със сигурност ще гледа от балкона днешната битка за оцеляване.

След тях пък зад печките застанаха тримата, които си заслужиха място на стрес теста - Каролина, Стефани и Аврам.

Тяхната задача бе да приготвят две ястия от многолистно тесто – солено и сладко. Любопитното бе, че всеки имаше право да си избере помощник сред колегите си, на когото има доверие. Симеон застана зад Аврам, Елена помага на Каролина, а Нордел бе в помощ на Стефани. Помощниците трябваше да изпълнят рецептите под вещото ръководство на тримата застрашени.

Журито опита филе "Уелингтън" с гриловани аспержи, два вида милфьой, ябълков пай, пролетна бохча със сьомга и авокадо и мини пици.

Най-зле се представи Аврам с пицата, а вкусът на десерта му бе определен от шеф Михалчев като "батерия от 4 волта и половина". Така той ще изчака загубилите отборната битка тази вечер и ще се бори за оставане в кулинарното шоу.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: MasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
7
 
2
 
! Отговори
до 16 преди 8 години
Е явно съм бил много "богат" щом съм имал цяла една резервна батерия под ръка...
16
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега като ти свърши батерията какво правиш- ближеш ли я или хвърляш уреда? Щото аз сменях батерията. Бас хващам, че и ти сменяш батериите, така че по-скоро ти си бил недоразвития.
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Затова беше пробната лампа, втората играчка и т.н. а не втора батерия. По-добре бавноразвиващ, отколкото недоразвит завинаги.
14
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Сигурно си държиш и АЕЦ Козлодуй, за да определиш дали ти е спрял тока или ти е изгоряла пералнята. Гений си!"Не, просто живеех в блок, достатъчно беше да отворя входната врата и да видя дали свети по етажите или дали работят асансьорите. Абе ти бавноразвиващ ли си?
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно си държиш и АЕЦ Козлодуй, за да определиш дали ти е спрял тока или ти е изгоряла пералнята. Гений си!
12
5
 
2
 
! Отговори
до 12 преди 8 години
Е все пак ти си човека дето е близал разни неща, това че си близал батерии и говориш за вибратори ме навежда на мисълта, че си близал не само клемите на батериите... :D
11
8
 
2
 
! Отговори
до 11 преди 8 години
Какъв социален статус, просто винаги си държах една резервна батерия, която ползвах само за тест, с който определях дали уреда е повреден или другата батерия е изхабена. Не е нужно да си гений, за да се сетиш за този вариант.
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сам си напави двойна щета:1. Не близал батерии, то е ясно, близал си Янко2. Използвал си батериите по предназначение, вибраторът без батерии не работи (ако Янко го няма)!АХАХАХАХАХАААААХАХАХААА СМЕШКООО
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЧОВЕКА КОЙТО НЕ Е БЛИЗВАЛ БАТЕРИЯРазбрахме те че си бил дете генийче и не си близвал батериите, защото знаеше как да ги използваш по предназначение. Айде със здраве, хвани се да правиш нещо друго толкова гениално, а не да пишеш коментари.
8
5
 
2
 
! Отговори
до лидера преди 8 години
Аз разбирах, че нямат заряд, когато спираха да бачкат и "чудодейно" или не, уредите започваха да работят отново, след смяна на батериите... ахахах
7
7
 
2
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
Ами не съм ги близал, използвах батериите по предназначение, колко и странно да звучи...
6
0
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
Действително всяка професия има тънкости и заслужава уважение, но според теб удачно ли е да вържат водопроводчици в телевизионна надпревара по свързване на тръби, муфи, колена, нипели и т.н.
5
3
 
6
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Невероятно ! Евреинът победен ? Засега !... :)
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 2Като дете не си ли допирал език до двете клеми на тези батерии?
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В детството си я наричхме плоска батерия, освен това не я ядяхме цялата, а само близвахме полюсите й!
2
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От цялата работа не разбрах кога "шеф" Михалчев е опитвал вкуса на 4,5 волта батерия?
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно от малкото положителни предавания. Гледам го с интерес когато мога. Ще е хубаво да има подобни формати и за други занаяти или професии.