Секс и алкохол: Биг Брадър за англичани в Слънчев бряг

Родители шпионират децата си у нас, шоуто вече 5-ти сезон в Англия
Обновена: 5 авг 2015 11:19 | 5 авг 2015 09:13,
102
Секс и алкохол: Биг Брадър за англичани в Слънчев бряг
Снимка: YouTube

Биг Брадър следи английски тийнейджъри, които са на море в Слънчев бряг, съобщава "Стандарт".

Риалитито върви по трети канал на Би Би Си, което се казва "Слънце, секс и недоверчиви родители" и върви вече пети сезон. В него телевизията показва приключенията на 19-годишната фигуристка Клоуи и нейната най-добра приятелка Бек, които са на ваканция у нас. Други персонажи в реалитито са 25-годишната Къртси, която е без една ръка, и нейният приятел Джеймс.

Любопитното е, че докато младите купонясват, родителите им, които също са у нас, ги наблюдават през лаптопите си. Това всъщност е капан за деца, който е направен от техните семейства.

Приключенията започват още с кацането на летището в Бургас. Клоуи и Бек не се отчайват от бурята и успяват да стигнат до хотела. И веднага си намират компания за пиене.

Кърсти и Джеймс също започват алкохолния си тур веднага щом слизат от автобуса в Слънчев бряг. По същото време в друг хотел се настаняват майката Лиз и бабата на Кърсти, както и майките на Клоуи и Бек. Вечерта замаяната от алкохола Клоуи изгубва пътя към хотела и започва да си говори с храстите и пътните знаци. Бек я търси и по чудо я намира, въпреки че също е много пияна.

Кърсти и Джеймс се забавляват, като стрелят с въздушна пушка на стрелбище, а наградата им е бутилка ракия. После продължават да обикалят всички кръчми. На сутринта махмурлукът е тежък и героите не помнят нищо от нощните си подвизи.

Най-интересната част от филма на Би Би Си е срещата между родителите и децата. Майките на Бек и Клоуи шокират своите наследници с появата си в хотела им. Опитват се да разговарят с тях, но без резултат. Майката и бабата на Кърсти са шокирани от видяното на лаптопа. Но до края на ваканцията прощават на дъщеря си.

Вижте епизод от риалити предаването:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По евтини жени от българките НЕМА !!!-Очевидно не си излизал от твоето село. Англичанките на Сънито се напълно безплатни! Попътувай по света да се ограмотиш.
31
6
 
7
 
! Отговори
На бригада в ТКЗС преди 8 години
ТОВА СА *** "ЦЕННОСТИ" . само една бригада в близките села ще ги вкара в правилния път.
30
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
държавата с евтините жени и алкохол - *** !...............както алкохола така и жените биват различни ... Има евтини има и скъпи, Не сравнявай хората със себе си.
29
1
 
27
 
! Отговори
до 39 преди 8 години
Ти на "острова" стъпвал ли си през живота си? Петък вечер всички се разпищолват като за последно, ама англичаните са си така, при тях половинчати работи няма. Бачкат като луди и пият като за световно!
28
1
 
12
 
! Отговори
do 39 преди 8 години
Не бих казал, че всички са такива, аз имах приятели които нито пиеха, нито пушеха докато бяха в селото, като станаха студенти се съсипаха и обратно аз и други които тук си пиехме често, като станахме студенти, го намалихме, всичко е до контрола които са ти оказвали. Доста момичета тук се правеха на девици, а като станаха студентки станаха варненските Линдзи Лохъни.
27
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз лично съм вижда закоравели престъпници как се страхуват при появата на родителитеси ! Така че алкохолици са защотото в Лондон най евтиният алкохол е 20 евро бутилката.Ако направят и тук така няма да се наливат като Англичани дошли в държавата с евтинитежени и алкохол - *** !
26
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това лято но нашето море е супер , всичките се изнесоха в Гърция , на плажа е спокойно , няма викове и крясъци ,хвърляне на *** по плажа , спиране с колите направо на пясъка , изчезна типично българската простотия , дано така бъде и занапред
25
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те хубаво им прощават, ама как ли ще реагират ако видят децата им да практикуват балконинг? Е, тогава ще зарежат и камери и всичко и ще хукнат да си спасяват децата. А иначе идеята не е лоша, пияните тийнове да си мислят, че техните ги наблюдават, защото така има шанс да се държат прилично. В крайна сметка ако знаеш, че баща ти седи някъде с лаптопа и те гледа ще помислиш добре преди да легнеш с онова момче, с което се запозна преди половин час в бара. Нито пък ще пиеш толкова много.
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проституцията не е измислена в БГ, но трудно ще привлечеш читав турист с "екстрите", които предлага Черноморието ни.
23
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е чудесна реклама и носи приходи на страната ни. За съжаление на всичко гледаме негативно, такива сме си-консервативни, с отрицателна енергия.
22
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво е виновно "европейското семейство", че нашите хотелиери искаха масов, евтин туризъм? Кой да дойде на бетона ни - Ким Кардашиян, Джон Траволта, Рокфелер, кой? Сами си го направихме.
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
28 е изчерпал темата.
20
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нормално за наглосаксите да пръскат простотия и деморализация в колониите,а на острова да се държат прилично.
19
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами ако го няма алкохола и свободията,дали ще стъпят у нас?Не е правилният отговор.Без такива развлечения,мутробетона не ги вдъхновява.
18
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз предлагам родителите от провинцията да наглеждат дъщерите си в софийския студентски град-чрез изненадващи пристигания. това , което ще видят е шокиращо, това си е направо хххl филм!
17
4
 
49
 
! Отговори
Кюстендилци преди 8 години
Когато тъпите англичани слязат от самолета в България почват да пият!! Когато българите слязат от самолета в Англия почват да работят!!!
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Там ходят само някакви ***.Какво значение има какво се случва?
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а всъщност най-жалкото е, че държавата ни би спечелила повече от немски пенсии, отколкото взима от тези пияни англета. От тях печелят единствено нелегалните спортоварни в района. От този алкохол ако има 10% такъв с платен акциз, едва ли ... ама щом държавата го допуска, какво да я мислим. Да поркат, скачат и умират ...
14
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слънчев бряг трябва да стане столицата на разврата и наркоманията в световен мащаб. Само така ще може да станем топ туристическа дестинация посещавана от милиони гладни за секс и наркотици младежи.
13
3
 
6
 
! Отговори
nqkoi si преди 8 години
6okira6to,napravo ne e za vqrvane,bqh slu6al za UK mladejite na Sl.brqg I sega vidqh s o4ite si-ne e priqtno,posle BG mladejite-takiva I onakiva v zapadnata presa........NO....mai nqma golqma razlika m-u BG I UK-mladejite,vijte na6ite abitiurentski balove,ili koncertite na pop-folk zvezdite,mladejite po sveta sa ednakvi,e ima I izkliu4enia,tova e