Крум Савов се разделя с децата си, ще сади и плеви

Вторият сезон на "Фермата" тръгва на 11 септември
23 авг 2016 13:14, Александър Попов
14
Крум Савов се разделя с децата си, ще сади и плеви
Снимка: bTV

Спортният журналист Крум Савов е поредното познато лице, което ще се труди в полеви условия в шоуто "Фермата". Така той се присъединява към вече официално обявените - Ася Капчикова, Елен Колева и рапърa Dee.

За да се включи в на духа и тялото спортният журналист за първи път ще се раздели за по-дълго време с децата си, което вижда и като най-голямо изпитание по отношение на участието си в телевизионното приключение.

"За девет години и половина, откакто са родени, не съм се отделял от тях за повече от ден. Дори не мога да си представя тази раздяла. Със сигурност ще ми е много трудно”, споделя Крум и допълва: "Това за мен ще е излизане от стереотипа на битовите предимства, но пък това е начин да покажа на децата си нещо различно – земеделие, животновъдство, фермерство, въобще как земята дава живот. Те не са виждали и чували това. Ето начин да им се случи".

"Фермата" е първото телевизионно риалити, в което журналистът приема да участва.

"Смятам, че този формат подхожда на моя манталитет и характер. В него не се търси скандалната страна на човека, което винаги ме е спирало да приемам предложения от други конкурентни формати. Смятам, че това което съм постигнал в живота си, има много общо с живота, който ще ни се наложи да водим във "Фермата", споделя още той.

Вторият сезон на шоуто започва на 11 септември по bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Крум СавовФермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
6
 
! Отговори
Васо преди 7 години
"................. фермерство, въобще как земята дава живот. Те не са виждали и чували това. Ето начин да им се случи". Круме, купи си един двор в Северозападна България, обработвай го заедно с тях и ще им се случи.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** от Под игото Ей да, тя жена му беше фармацевт, после стана водеща по Нова ТВ, заедно с бившата жена на Иван, на едно неделно шоу. И после кажете, че всичко е талант и упорство в България.
9
0
 
9
 
! Отговори
! преди 7 години
Това ни е елитът. Деветгодишно дете да не знае откъде и как идва храната. Мноооого умно , няма що!
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Елитни фермери. По български. Това е положението...
7
2
 
11
 
! Отговори
смех преди 7 години
кРумчо го закъса с парата и взе да отдава под наем зад-ните си части-ци! С Къца-мун биха били прекрасен дует/двойка
6
1
 
6
 
! Отговори
gk преди 7 години
То от слободия круме де се загуби бре я ги емни тия мачове на литекс у в група нема ли да дават канал 3
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Писна ми от този наш псевдоЕлит и тъпите формати в които се подвизават всяка година - от една тв в друга!!! То поне да имахме интересни известни личности, а то...*** и аутсайдери дето медиите ги нарочват за звезди. Ами онзи плешив *** "Славито" пак ли ще окупира ефира цял сезон в най -гледаното време и ще бълва простотиите си? Заради него от 1 година. спрях да си пускам въобще Бтв , а по Канал1 гледам само новините и Жорко Любенов в неделя (единственият свестен водещ в България от години!) През останалото време съм в youtube и гледам само което ме интересува. Иначе в тази д
4
0
 
20
 
! Отговори
Мунчо от Под игото преди 7 години
Мина времето когато и той, и жена му се подмятаха по всички програми и гълтаха като гъсоци. Младата жена иска подръжка и друго като не можеш, си длъжен да компенсираш с финикийски знаци.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Откога думата "м.аймуна" се цензурира.
2
0
 
37
 
! Отговори
Бренекето преди 7 години
Абе Круме, какво го увърташ, просто кажи че не си успял да устоиш на предложения ти хонорар. Ако искаш да научиш децата си на нещо, що не им взе една къща на село и ги научи на труд, а не да им показваш от телевизията.
1
0
 
15
 
! Отговори
ТЕРВЕЛ преди 7 години
МЕСТЯ.