"За първо впечатление" - нов подкаст за мотивацията по време на пандемия

"През 2020 г. се чудихме как да оцелеем на физическо ниво, а на духовно дистанцията беше по-осезаема", сподели Катя Василева
Обновена: 3 фев 2022 16:00 | 3 фев 2022 12:16, Ния Христова
0
 
Журналистът в Радио "София" Катя Василева и международният консултант по бизнес етикет Кристина Крънчева вече над година работят по общ проект - подкаста "За първо впечатление". 
 
"Аз бях инициатор, вдъхновението дойде от един разговор с Кристина Крънчева. През 2020 г. се чудихме как да оцелеем на физическо ниво, а на духовно дистанцията беше по-осезаема. Казах си: Трябва да намерим новото лице на мотивацията, за да можем да продължим напред. Подкастът е кауза, която променя. Още с първите епизоди стигнахме до хора от бизнес средите и съвсем обикновени хора. Не казваме на хората какво да правят, а какво да не правят", сподели пред Bulgaria ON AIR Катя Василева.
 
"За мен успехът е да правя това, което обичам да правя, тогава влагам цялото си сърце. Не може да си представите какво удоволствие е този подкаст. Много хора ни пишат и задават въпроси. С Катя се стараем веднага да им отговорим", каза на свой ред Крънчева.
 
Гост може да бъде всеки, който намери кураж да разкаже своята вдъхновяваща и приземяваща история. 
 
Според Крънчева имаме страхотна нужда от лидери в безпрецедентното време, в което живеем. 
 
Гледайте целия разговор във видеото. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари