Пуснаха данъчния от Пловдив, задържан в акция "Всичко коз"

Няма данни за замесени други служители на НАП в града
Обновена: 18 окт 2010 11:50 | 22 юли 2010 10:03,
50
Пуснаха данъчния от Пловдив, задържан в акция "Всичко коз"
Снимка: Булфото

Данъчният служител от Пловдив, който беше арестуван при операция "Всичко коз" в сряда, е освободен.

Рашо Стоянов е бил разпитан в Националната следствена служба, след което е пуснат, без да му е наложена мярка за неотклонение, каза директорът на областната дирекция на МВР в Пловдив комисар Тодор Чонов.

Засега няма данни за други свързани с него служители от пловдивската дирекция на НАП.

Още по темата

Всички необходими материали са иззети, прокуратурата ще решава дали да повдига обвинения, добави комисар Чонов.

При полицейската операция "Всичко коз", която се проведе в няколко града, беше разбита престъпна група, извършвала данъчни измами.

Задържани са 10 души, сред тях двама данъчни от Пловдив и Русе. По предварителни данни за 2 години те са ощетили бюджета с 250 милиона лева.

Двамата инспектори са отстранени от длъжност още в сряда и се очаква до два дни да бъдат дисциплинарно уволнени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: операция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
0
 
! Отговори
цоню преди 13 години
нема доказателства ,а
27
4
 
10
 
! Отговори
физкултурника преди 13 години
Едно е да играеш физкултура съвсем друго е да ловиш престъпници!!!...по-добре играй физкултура, дано поне това ти се отдава:)))
26
1
 
14
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 13 години
Р.стоянов е първи братовчед на ескпризидента П.Стоянов и на брат му ЕВРО ДУПУТАТА ОТ ГЕРБ Е.Стоянов.И живее в една къща с родителите на братятат Стоянови.БЕЗ КОМЕНТАР
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те го правят.България е сред най-съдените и най-осъжданите държави в съда в Страсбург.Но това по талавизуръ не ви го казват.
24
2
 
4
 
! Отговори
Да! преди 13 години
Тъпанара е Цеци Физкултурника ..., а другия е , пидираса гладен прокурор ...
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ето за една риба хвърлиха хората в затвора а за милионите ги пускат също така и майките с детските трябва да връщат пари а милиони който е крал не могат да го вкарат в затвора
22
2
 
7
 
! Отговори
преминаващ преди 13 години
Те не само не са му взели "мярка за неотклонение", ами още няма повдигнато обвинение?!!. Що за тъпанарски изпълнения! По белия свят първо се събират качествени доказтелства и после се задържа лицето, вече да се обуе с обвинение и ако има основание да му с евземе постоянно задържане от съда. У нас полицията "задържа" за разпит, с надеждата нещо да събере като доказателства и после ги изпраща в къщи, щото нища не е станало. Но поне медиите са отразили акцията, което е най-важно за рейтинга на Цв
21
0
 
5
 
! Отговори
Тъй, тъй ... преди 13 години
И, глей ти, в същото време EUobserver публикува следното:Присъединяването към Шенген е застрашено от критиките в евродокладаЕвропейската комисия (ЕК) отново разкритикува България и Румъния за корупцията, излагането на публичните средства на измами и неефективна съдебна система и полиция.Тези критики обаче са повод двете балкански държави да се тревожат дали няма да се отложи планираното за следващата пролет присъединяване към шенгенската зона.Липсата на доверие в съдебните системи и полицията на България и Румъния може да доведе до отлагане на тяхната интеграция в европейската зона за свободно движение, или т.нар. шенгенска зона.
20
3
 
12
 
! Отговори
Тъй, тъй ... преди 13 години
Да те обвинят публично за 250 милиона и да те пуснат ей тъй, по живо-по здраво.Туй само българската полиция го .... пази. :)Но най-велико и потресаващо е , че "няма данни за други свързани с него служители от пловдивската дирекция на НАП".Ха-ха- хааааа!Хлъц?
19
1
 
10
 
! Отговори
владиката преди 13 години
То цялата работа в МВР-то стана"Темна черква-кьорав поп"
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А и да не забравя. България е страната с най-много осъдителни присъди в ЕС в Страсбург. Дали не я съдят! А и сега чакаме Цонев и максимчо от Пловдив да я осъдят, а пък ти се радвай, че ще плащаш. Важното е купон да има и след това - предишните са виновни.
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво, браво. Хубаво е да се разбере, че всеки задържан от МВР е престъпник. Хаха. Това ли ви написаха сега от централата да тиражирате.Радващото е обаче да се разбере, че вие сте олицетворение на честност, почтеност и висока гражданска отговорност.
16
0
 
7
 
! Отговори
B3 преди 13 години
с 250 милиона лева. - как е, а? с толкова пари май няма да ти се налага да работиш вече ;))
15
0
 
6
 
! Отговори
гуньо преди 13 години
"Всичко коз" ама данъчните цакат за да не са капо и да си вземат последно десет.
14
0
 
3
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Нея е осъдил, защото си знае че е престъпник и ако отиде да съди ще му излязат кирливите ризи като започнат да го ровят и ония хиени от европол.
13
1
 
5
 
! Отговори
DADA преди 13 години
Има ли значение... колкото и да лежът в затвора все ще им е малко, дори и по 20г. да им дадът парите пак няма да върнат, а това са 250-милиона мале,мале,мале аз настръхвам това са заплатите за 5г. напред на всички държавни чиновници дето изкат да ги съкратът! А ВИЕ си плащайте данъците колкото си изкате .Мразя я тази държава
12
1
 
8
 
! Отговори
информатор преди 13 години
Всички необходими материали са иззети, прокуратурата ще решава дали да повдига обвинения, Рашо Стоянов е бил разпитан в Националната следствена служба, след което е пуснат, без да му е наложена мярка за неотклонение.Със заповед на министър Ц.Цветанов е бил награден с тесте за карти/пластик/за да усъваршенства играта.По предварителни данни за 2 години те са ощетили бюджета само с 250 милиона лева,аможеше каде по добри резултати.
11
1
 
9
 
! Отговори
nnn преди 13 години
Ако това което прави полицията се смята за активна работа казвам "БРАВО"! То така може всеки ден да си арестуват някой (те го и правят) за пред журналистите и после свободен си! Само се чудя защо някой от арестуваните и после освободените все още не е осъдил държавата. Големи смешници са всички!!!
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Я виж ти! Къде са сега платените гербери да викат, че съда е виновен. Този даори и до съда не стигна за мярката. Хаха. Сериозна операция ще да е било, като всички останали. Хайде сега овцете да почват да блеят доволно.
9
0
 
15
 
! Отговори
коко преди 13 години
Операция "Всичко коз" излезе май че е операция "Всичко капо."Аман от сеири.Като се хване някой трябва да има твърди доказателства и трябва полицаите да го масажират по системата "со кротце, со благо и со малко кьотек".После съда да го пуска,ако иска.Полицията трябва да съветва по-настоятелно с палки,а не да гледа как например *** убиват човек.Получават заплати да въвеждат ред,а не да гледат.