Силата на обвинението срещу Алексей Петров нараствала

Цветан Цветанов обеща още разкрития около "Килърите"
Обновена: 18 окт 2010 11:38 | 15 сеп 2010 09:40,
199
Силата на обвинението срещу Алексей Петров нараствала
Снимка: БГНЕС

"Много са нещата, които се изприказваха във връзка с евентуални заплахи, и че “Октопод"-ът вече се е разпаднал, и е станал друг вид морско животно, но това, което мога да ви кажа е, че силата на обвинението и доказателствата са нараснали в тези месеци на разследване".

Това каза вътрешният министър Цветан Цветанов пред bTV.

Още по темата

По думите му фактът, че в края на месеца ще бъде внесено обвинение по част от това, което е извършено от Алексей Петров и групата около него, дава достатъчно основание да се смята, че нещата се движат в правилната посока.

Израстването на Петров не става без подкрепата на държавата и на съответни лица и институции.

Това заяви министърът, попитан дали бившият агент е имал достъп до секретна информация, издадена от самата ДАНС по времето, когато е започнал престъпната си дейност.

Ще се отнася до здравословното състояние на Алексей Петров, Цветан Цветанов заяви: „Жив е, добре е, не е паднал, не е бит”.

Вътрешният министър коментира и развитието на разследването по „Килърите“.

От думите му стана ясно, че към момента не се работи по версията те да са извършили убийството на Боби Цанков. Цветанов увери, че разследването по „Килърите“ върви изключително добре и скоро ще станат ясни имената на другите убити, поръчители и участници в престъпната група.

“Направил съм остра забележка на пресцентъра”, каза Цветанов относно материала, който беше разпространен от МВР със задържането на брата на зам. окръжния прокурор на Перник.

Той определи обвинението, че служители на ГДБОП са откраднали пари от апартамента на арестувания, като несъстоятелно. 

Министър Цветанов поздрави всички ученици, първолаци, учители и родители с първия учебен ден.

Той препоръча на родителите да обръщат повече внимание на проблемите на децата, защото това е гаранция за техния бъдещ успех.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
3
 
0
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Със сигурност няма да питам теб, защото като ти гледам правописа, ако и бизнеса уменията и знанията ти са на такова ниво, нищо чудно че си фалирал за 6 месеца.
91
2
 
0
 
! Отговори
KREMENA ST ZAG преди 13 години
ASHKOLSUN,,Ovajaemi BAY KOLIYO....AS TA PUTKREPIAM- F S I A 4 I S K I ...!!!!!! TVETANOFF+BORISOFF SA IDIN NISLOMIM TANDEM_TE SA F POLITI4ISKI,praven i NRAVSTVEN ASPEGT NIOMORIMI I PRODUKTIVNI kato-- LENNON-MC CARTNEY...(Tas kartina NI li e od Dimitar 4ORBADJIISKI --T4UDUMIR,beee bay KOLIO))
90
2
 
8
 
! Отговори
до Антон преди 13 години
Защо бизнеса да плаща тези високи данъци , акцизи и тн ...за да храни корумпирани чиновници и да издържа *** слан ли ? По добре всико под масата , тогава и хладилника ще е пълен .....Вземи да развиеш някакъв бизнес и си плащаи всичко до стотинка - на шестия месец си във фалит , ако не вярваш питаи някои които върти бизнес а не пише само по форумите
89
0
 
3
 
! Отговори
DGD преди 13 години
Ако човек се замисли какво прави кабинета не си далеч от истината!
88
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много червен *** в тоя форум,бе.Тия комунистически *** не раборят, ли?
87
6
 
1
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Димитрова, нима казахте че данъчните проверки са нещо лошо ? Нима трябва да се остави "бизнеса" да *** и да прави каквото си иска ? Направо съм ужасен, че има още поне 6 човека като вас, които са ви дали положителна оценка на мнението.
86
0
 
4
 
! Отговори
Проверяван преди 13 години
Да очакваме ли, че проверяваните от *** в този форум ще бъдат стеилизирани?
85
3
 
7
 
! Отговори
kk преди 13 години
Вие сте повърхностен!Не разбрахте ли,че всичко написано от мен е в потвърждение на истината за НЕГО и синът на шофъора на Гр.Шопов?!
84
1
 
3
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Има един друг момент в който Човека няма нужда да прави повече вериги, защото толкова се е налапал вече, че може да отиде на някой остров и с нашите пари цял живот да лежи и да пърди в лукс.
83
9
 
11
 
! Отговори
американец преди 13 години
Чета коментарите в поредната статия и не спирам да си задавам въпроса, защо по дяволите в 2010та година все още има комунисти и симпатизанти на комунизма?Нека партията си я има, ама толкова много хора симпатизанти... тъжна работа.
82
1
 
8
 
! Отговори
kk преди 13 години
"БОЙКОТ" за ***!!!Пловдивчани знаете как да "повлечете крак"!След вас е и цяла България!!!
81
3
 
4
 
! Отговори
DGD преди 13 години
Генерал Бойко Борисов: - Мутрата е мъртъв... Заснехте ли ме? Чао!.. Социализмът и евгениката неразделниС началото на Третата международна конференция по евгеника в Ню Йорк през 1932 г са утвърдени предложените форми за контрол върху прираста и редуциране консумацията на ресурси, както следва:1. Контрол върху раждаемостта чрез методите на стерилизация, употреба на контрацептиви и аборт.2. Евтаназия за болните и старите.3. Установяване на политика на едно или две деца за държавите, където това е уместно.4. Насърчаване на въздържаност в по-бедните класи.5. Държавно обучени организации по семейно планиране.6. Ограничаване на международните преселвания.7. Закони за защита на околната среда и поощряване опазването на природните ресурси, което довежда до зеленото движение.Както изглежда, окончателното решение е намерено. Същата година Маргарет Сангър, член на Комунистическата партия на Съединените Щати, член на Американската Евгеника и основател на Планирано родителство, лобира в Конгреса на САЩ от името на своите съмишленици. Тя е представител на своите дарители, настоявайки за прокарването на политиката на две деца, както и за закон, изискващ насилствена стерилизация на 25 милиона американци. Достатъчно шокиращ е фактът, че двата законопроекта са били почти приети от Конгреса.Въпреки всичко, по онова време 34 щата вече са възприели закони за стерилизацията и процедурата е насилствено приложена на над 50 000 американци.Въпреки временното поражение, битката за осъществяване на социалистическите евгенични закони едва започва.
80
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То си беше направено, дори повече от това, друг е въпросът, че не е било толкова афиширано пред медиите, все пак това е оперативна информация и много може да се спори дали е редно да става такова обществено достояние, тъй че въобще не е за хвалба това, което става в момента.
79
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ex, ама много ми е смешно, когато за поредните бойкови *** *** скачат десетина платени бойкогъзоблизци и започват `а вие що не го оправихте това за 4 години....`кое да оправим? да избием конкурентите на бойковите фирми? да плащаме за да ни има по телевизиите от сутрин до вечер?да пращаме смси със заплахи на всички, които си позволяват да напишат истината?верно не сме....
78
3
 
9
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Ще бъдат още по -доволни след време когато вдигнат ДДС-то и данъците. Хазната е празна .НОИ е с огромен дефицит ,както и здр.каса.
77
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Генерал Бойко Борисов: - Мутрата е мъртъв... Заснехте ли ме? Чао!..
76
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ОПРАВЕТЕ НЕЩАТА СЪС СОФИЙСКИЯ ***, НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ДРУГО В МОМЕНТА, ЗАЩОТО ЩЕ СЕ ИЗТРОВИМ В ПЛОВДИВ!!! ВЪЗДУХ Е ТОВА, НЕ МОЖЕ БЕЗ НЕГО!!!
75
0
 
5
 
! Отговори
tutankhamon661 преди 13 години
Доста се е мушкал горкият. Сигурно мнооого се е мразел!
74
3
 
8
 
! Отговори
kk преди 13 години
Напротив!Той е наш "ПРОЕКТ"!Ние му правихме "Пиара"!Подготвяхме го 15 години,какви ли ПОСТОВЕ не МУ "възлагахме"!!!ТОЙ беше толкова "предан" на "Партията майка",толкова се стараеше! За разлика от много други отказа да се раздели и с "Партийната книжка"!Как ли не ГО обучавахме,къде ли не! Но,се оказа кофти "мат,рял"!Е....да е нещо друго,да му го ...налееш!
73
3
 
9
 
! Отговори
Димитрова преди 13 години
до 45.Не ме обижда обръщението към мен с "другарко",макар че то олицетворява "стара червена бабичка".Само,че не сте познали!Не зная какъв бизнес имате,сигурно имате траурна агенция или търгувате с контрабанден тютюн,за да сте доволен в днешно време.Защото това,което правителството сега прави,е целенасочено убиване на малкия бизнес.От кое сте доволен,от вдигнатите осигуровки/върху 420 лева/ от проверките на данъчни,потребители,трудова медицина и всички други,които ти дойдат на ума.