Прокурор по "Наглите" е отстранен

Бисер Кирилов допуснал оглед без знанието на съда
Обновена: 31 окт 2011 14:57 | 31 окт 2011 13:02,
19
Прокурор по "Наглите" е отстранен
Снимка: Архив, Булфото

Бисер Кирилов – един от прокурорите по делото срещу групата за отвличания, наречена "Наглите", си направи отвод по процеса, след като стана ясно, че е допуснал сериозно процесуално нарушение.

Софийският градски съд отстрани обвинителя от делото, след като стана ясно, че е инициирал оглед в къщата на свидетел в процеса без знанието на съда и преди на мястото да се извърши важен следствен експеримент.

Още по темата

Собственик на къщата в село Петровене, в която се предполага че е държан отвлеченият студент Румен Гунински, е Иван Велев.

Същевременно на огледа е присъствал и младият Гунински. Това обезсмисля назначен от съда следствен експеримент, при който младият мъж би трябвало да разпознае мястото, на което прекара 41 дни в плен.

На мястото на отстранения прокурор Бисер Кирилов е назначен колегата му Стефан Рачев.

Един от адвокатите по делото – Илиян Василев, днес поиска да бъде направен отвод и на друг от прокурорите – Антоанета Близнакова. Според него в случая Бисер Кирилов се явява изкупителна жертва за лошата организация на делото.

Искането обаче не бе уважено от градския съд.

Подсъдими по т.нар. дело "Наглите" за извършването на 11 отвличания са Ивайло Евтимов, Прокопи Прокопиев, Даниел Димитров, Любомир Димитров, братята Радослав и Митко Лебешковски, Павел Петков, Кирил Кирилов и Цветозар Славчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
4
 
! Отговори
нагъл преди 12 години
Заглавието трябва да е ,,НАГЪЛ ПРОКУРОР .................,,
17
6
 
11
 
! Отговори
stamat преди 12 години
Ще им пръдне Цветанов отпред.И тях ще ги освободят.Запомнете-и ГЕРБ са мутри като тях.
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ako imashe niakakvi dokazatelstva deoto veche shteche da e prikliuchiloa sega jertvi ni triabvat
15
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз ако съм роднина на някой от пострадалите, съдиите ще отнесат и по една *** в задния двор. Плащаме им за правосъдие, не да се обясняват като пълни шматки по медиите и да бягат от отговорност. Мишоци.
14
4
 
8
 
! Отговори
Перничанин преди 12 години
Пак ли Бисер от Перник бе . Ами че той одавна яде г.ов.ната на Пернишките мутри например Федята. Е добре сее нагушкал *** ниедно . Но сега му е вреумето да го вкарат на топло - много добре знае *** че без знанието на съда обиск не може да се прави . Бойко резни му главата на ***
13
5
 
9
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
Съдът отнася само антикорупционните+рушветите+13-та заплата+14-та заплата+ 200 *** майни и храчки всеки път като видя "съдия". Това са прасета, душмани на народа. Все полиция и прокуратура им криви, ама дори и френската министърка на правосъдието ги *** яко за случая "Борилски" и делото Галеви, цял свят ги псува на *** майна българските съдии. *** полза няма, ти го храчиш, то вика "роса пада".
12
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде, почнаха ги... Сега вече нямат политически чадър от Гоце...
11
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
10, точно за това става дума. Като не знаеш, недей коментира наизуст. Много ми е любимо да се смея на коментарите на хора без елементарна правна грамотност. Няма такава веселба.Станало, издоило кравата и се наредило да коментира съда в интернет, с тон на последна инстанция. Няма такава държава!
10
8
 
1
 
! Отговори
... преди 12 години
"NAGLITE " SA VINOVNI, DA BADAT OSADENI NA DOGIVOTNI PRISADI BEZ PRAVO NA OBGALVANE !MAGA BEZ PRASTA E BIL STRASHEN SADIST, ZQLA SOFIA SA TREPERELI OT NEGO, KAZVAT CHE TAKI DO NEGO BIL SLANZEDAVAITE PRISADI NAI NAKRAQ V TAQ DARGAVA ? IMATE DOKAZATELSTVA, KAKVO CHAKATE ?
9
11
 
4
 
! Отговори
до9 преди 12 години
По делото има толкова доказателства, че незнам как може да има оправдателна присъда. Плюс това за тях в затвора е по-шукар.
8
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малък съвет към коментиращите по-долуКогато си *** и отчаян, никога не можеш да разбереш как да премахнеш отчаянието, защото си ***. Когато си *** и неразбиращ защо не действа правосъдната система, няма как да разбереш защо не действа, просто защото си ***. Затваря се цикълът. Та... поне се опитайте да не бъдете ***.Това, което е направил прокурорът е БЕЗЗАКОНИЕ, и в нормална правова държава е недопустимо. То може да доведе до липса на осъдителна присъда. Но това вече е маниер на работа и МВР и зависимита прокуратура, което е най-страшното.
7
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ццццц колко компетентни мнения. Ще трябва да идвам при вас на консултации
6
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съдът го отнася заради мърлячите от прокуратура и полиция, които ги мързи да правят друго освен да пушат цигари и да симулират дейност!
5
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Значи прокурорчета и съдиийчета винаги са се назначавали и се назначават само по партийна линия, я дядо ти примерно бил доносник в ДС, я *** и баща ти са на хранилка при някой червен кмет, на който му се чува думата...докато тая еничарска *** коли и беси няма да се оправим.
4
3
 
19
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Е КАК ДА Е КАТО 3/4 ОТ ТИЯ ИЗЕДНИЦИ ЗА ЗАВЪРШИЛИ ПРАВО В ИЗМИСЛЕНИ УНИВЕРСИТЕТИ С КУПЕНИ ИЗПИТИ.....И ДА ПОПИТАМ ЗАЩО ТЪПУКЪТ ПРОКОРОР ИЗВЪРШИЛ ГАФА НЕ НОСИ НА КА ЗА ТЕЛ НА ОТГОВОРНОСТ ЗА ТЪПОТИЯТА СИ!!!!!
3
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господа съдии, редовната ви практика да пускате безнаказано на свобода убийци и всякакво *** не е ли "процесуална грешка"? За това ли на тия гладни и тежки години ви тъпчем и през *** с пари?! За да пускате убийците и рекетьорите навън????? Да ви *** в устите ненаситни, с огън да ви горят и с бензин да ви гасят, долни ***! И после убийците - условна, или пробация да им дадат дано!!!!!!!
2
4
 
3
 
! Отговори
VOLENCHO преди 12 години
PAK LI *** VEEE !!!pak li bratovchedi !!
1
7
 
36
 
! Отговори
Ямбол преди 12 години
Ами съдията по делото *** ми ли е държал? Или е мислел пак за 13-ти и 14-ти заплати???? Смърди на *** от БГ правосъдието, народен съд трябва за тия изедници в тоги.