Слюнка издаде двама, закачили нацисткото знаме в Пазарджик

Флагът бе прикрепен на комин в града преди две години
Обновена: 14 дек 2011 13:13 | 14 дек 2011 12:52,
100
Слюнка издаде двама, закачили нацисткото знаме в Пазарджик
Ден, след като знамето бе качено, двама алпинисти не успяха да го свалят. Снимка: pazardjik.com

Окръжният съд в Пазарджик даде ход на делото за закаченото преди две години на комина на една от фабриките в Пазарджик знаме с нацистки кръст.

Подсъдими по делото са Стефан Механджийски и Атанас Кръстев. Те са обвинени в това, че през нощта на 19 срещу 20 април 2009 година са закачили хитлеристкото знаме на комина на бившата фабрика "Сила".

Ден след като знамето бе качено, двама алпинисти не успяха да го свалят, наложи се специалисти от ДОТИ да използват пушка и с изстрели да го повалят на земята.

Намесата на антимафиотите се наложи, след като се оказа, че върху знамето има и поставен знак, който предупреждава, че ако бъде дръпнато, ще избухне бомба.

Механджийски и Кръстев са заловени по ДНК, извлечена от слюнка по възелчетата на белите конци, с които те завързали свастиката към знамето.

Двамата днес признаха пред магистратите деянието си и се споразумяха със съдебния състав за съкратено производство.

Прокуратурата пък пледира за осъдителни присъди – пробация.

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
5
 
30
 
! Отговори
Петър преди 12 години
И какво от това?А като се веят червени знамена със сърпове, чукове и петолъчки по 09.09. това по - малко престъпление ли е?По - малко престъпление ли е, че паментикът на Червената армия - окупаторка на Царство България стои в центъра на нашата столица?Или родната прокуратура все забравя, че комунинсти и нацисти бяха съюзници от 1941г.Или е по - млако престъпление, че все още цели градове носят болшевишки имена на ***, национални предатели и терористи- Благоевград, Димитровград и т.н.
71
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
слюнка хахахаха , не са ли ги разпознали по ***
70
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво им е пречело знамето, та толко зор да го свалят? Некво си знаме... голем праз!
69
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"върху знамето има и поставен знак, който предупреждава, че ако бъде дръпнато, ще избухне бомба."Ше избухне коминя! :)
68
1
 
22
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Ех, бай Адолфе. Айде стига си се излежавал. Ставай, много работа ти се е събрала.
67
0
 
4
 
! Отговори
до 65 преди 12 години
Радвам се, че си призна, че притежаваш мозъче :) Сега е време да си признаеш, че е закърняло и има два неврона - единият да се мъчи да пише спамърски и ненужни коментари, другигият за физиолочните му нужни - сране и лъскане на *** :DКогато съдим боко ти отново ще седиш зад компютъра - комплексар
66
1
 
15
 
! Отговори
14 преди 12 години
14/88
65
4
 
5
 
! Отговори
Потресен преди 12 години
лелеееее колко много простотия се е събрала в тази малка Държавица, че дори и се е Размножила... толкова ниско никога не се е принизявал Българина, такава Злоба, падение на Духа!!! Жестока история, срамувам се когато чета за тези Първосигнални Постъпки на Млади хора. Все друг е виновен за Престъпните ни Постъпки.п.с. За ЗЛОБАРЧЕТАТА - и кое точно правителство е виновно за всичко случващо се в България.
64
3
 
18
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
Как след 2г тази слюнка не е изчезнала и как точно сега я намират? Факин фейкс!
63
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*основно
62
1
 
3
 
! Отговори
машиндъм преди 12 години
сори, ама се почувствах пак комплексиран и малоценен, та не се стърпях да ти подразня егото та ще ти отговоря пак"нещо смислено отностно коментарите ми или темата не можа да изплюе ограниченото ти мозъче" - не че нещо, ама мозъчето ми за разлика от твоето не се отличава соновно с плюенеколкото до навика ти да търсиш в диалога постоянно заучени фрази, не се учудвам - те тия около тебе само с такива комуникиратübrigens имам силното подозрение, че когато съдим боко, ти ще викаш за него
61
1
 
7
 
! Отговори
до кио нещо си преди 12 години
Анализа е за теб ;) Това, че диагнозата боли е дръг въпрос :)До 62: Едва ли са чикиджии щом са имали смелост да направят това, обаче не мога да кажа същото за теб който седи за компютър и нарежда
60
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Можеше и *** да намерят, останала от чекиджиите, дето са го закачили
59
9
 
40
 
! Отговори
Расист преди 12 години
А кога ще задържат и осъдят *** който изговаря "Смърт за българите"?Арестуват скинхедове за това че пребили ***,а *** като убиват българи няма арестувани!Мамка ви *** и долна ,ще ***!дано другата година да се вдигнем заедно и да пометем паразита "***".Европа е на белите!
58
12
 
31
 
! Отговори
Расист преди 12 години
Стига толкова емигранти от Азия и Африка!Европа е на белите !Не може в нацистка Германия да живеят 30 % от населението ,и те да са ислямисти и ***!Европа се напълни с *** които след 20 години ще са повече от нас белите!Затова смърт за тези ***!
57
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Амнистия, парична премия и държавни отличия за двамата будители от Пазарджик! Онзи 20-ти ще остане паметен, както апропо същия празник в общината в Стара Загора или едно непринудено джамбуре в Асеновград. Аз съм за инкриминиране на символите на комунизма - да съдят за сърп и чук, петолъчка, СССР, Че Гевара. Неща осакатили несравнимо по-тежко половината цивилизован свят. А това със слюнката са го гледали в някой филм. Те не могат 4-ти месец да уличат с ДНК оня *** Чеци - софийския удушвач.
56
1
 
2
 
! Отговори
Кин Муо Лам преди 12 години
ако правилно съм забелязала, в половината ти постчета присъстват думите ЗАУЧЕН и ОГРАНИЧЕН. И ***. Самоанализ?
55
1
 
5
 
! Отговори
до 54 в дупка ;) преди 12 години
"след това описание не ми трябва и видео чат за да си представя какво си" - Продължаваш със заучените лафове, нещо смислено отностно коментарите ми или темата не можа да изплюе ограниченото ти мозъче :)Не искаш да се съдят сволочта която разграби България - да разбирам, че имаш нещо с тях или просто бедната ти душица иска да е като тях ?Ти нали нямаше повече да ми отговоряш ?! Или все пак комплексите ти за малоценност се оказаха по-силни :D Хайде кажи ми някой заучен лаф.... ***
54
3
 
29
 
! Отговори
Ева Браун преди 12 години
Ей , спокойна съм вече! Хванаха злите нацисти и цялата държава се оправи . Спряха палежите , отвличанията , обирите и убийствата. България стана силна и просперираща държава, лидер във всички отрасли в световен мащаб . Аз и гаджето ми Адолф си получихме заслуженото ! Браво на съвеЦката милиция ! Хаххахаа.
53
0
 
17
 
! Отговори
до брех преди 12 години
Обаче има проблем. По колите няма останала слюнка, как да го разкрият подпалвача