Слюнка издаде двама, закачили нацисткото знаме в Пазарджик

Флагът бе прикрепен на комин в града преди две години
Обновена: 14 дек 2011 13:13 | 14 дек 2011 12:52,
100
Слюнка издаде двама, закачили нацисткото знаме в Пазарджик
Ден, след като знамето бе качено, двама алпинисти не успяха да го свалят. Снимка: pazardjik.com

Окръжният съд в Пазарджик даде ход на делото за закаченото преди две години на комина на една от фабриките в Пазарджик знаме с нацистки кръст.

Подсъдими по делото са Стефан Механджийски и Атанас Кръстев. Те са обвинени в това, че през нощта на 19 срещу 20 април 2009 година са закачили хитлеристкото знаме на комина на бившата фабрика "Сила".

Ден след като знамето бе качено, двама алпинисти не успяха да го свалят, наложи се специалисти от ДОТИ да използват пушка и с изстрели да го повалят на земята.

Намесата на антимафиотите се наложи, след като се оказа, че върху знамето има и поставен знак, който предупреждава, че ако бъде дръпнато, ще избухне бомба.

Механджийски и Кръстев са заловени по ДНК, извлечена от слюнка по възелчетата на белите конци, с които те завързали свастиката към знамето.

Двамата днес признаха пред магистратите деянието си и се споразумяха със съдебния състав за съкратено производство.

Прокуратурата пък пледира за осъдителни присъди – пробация.

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
9
 
! Отговори
mnogo 6um za ni6to преди 12 години
Eto towa e gordostta na policiqta i sudebnata sistema.Drugi prestupnici nqma da zalovqt i osudqt cqla petiletka NAPRED!Drugata golqma akciq be6e "4itanka"Tam vidqhme kak elitni komandosi hrabro arestuvaha 2 stari komputara i se 4udeha kade sa im HDD-tata.Trei velik uspeh be6e akciqta sre6tu 4oveka glas-e tova be6e 4ere6kata na totrtata.Arazni kiluri,nagli,podpalva4i i dr i bulha ne gi hape.Za ubiistvata v Katunica osudeni nqma.Da ste 4uli pak za osuden narkodilar?Zatova davame pova4e ot 2 mlrd/g
31
1
 
15
 
! Отговори
pissed off преди 12 години
Еми добри са нашите .......за няма и 2години и половина и са ги заковали.хахахахаххахааааа
30
0
 
27
 
! Отговори
*/* преди 12 години
...са заловени по ДНК, извлечена от слюнка по възелчетата на белите конци...защо до сега не разскриха убийството на сестрите Белнейски и други убийства като са много добри .
29
10
 
2
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
Не е важно на нас как ни изглежда, а това, че отговорните за това деяние за хванати и те са си признали.
28
1
 
8
 
! Отговори
до 20 преди 12 години
да бе, много е важно да се разграничават националсоциалистите от фашистите ...нещо напоследък не се чува за комунисти в България, само дето дядо Благоев ако види днешните социалисти ще си обръсне брадата от яддай да не издребняваме кое как се нарича, всички знаем за какво иде реч
27
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подкрепям ги тези дето са окачили свастиката, дори и без да съм фашист. Безнаказаността на *** води до това.
26
22
 
16
 
! Отговори
до 27 преди 12 години
точно така, само че не в бял кръг на червен фон.не знам от щастливите или от нещастните *** си, но точно ти няма никога да съдиш никого
25
8
 
52
 
! Отговори
SS преди 12 години
Хаха нещастни *** които сте на власт - ВИЖТЕ коментарите. Денят в който вие всички ще бъдете осъдени за делата си срещу българския народ наближава !!!А СВАСТИКАТА Е символ който се среща в целият свят от най-дълбока древност ! Символизира късмет и кръговрата на вселената
24
1
 
18
 
! Отговори
Харабейшо CSI Bulgar преди 12 години
Па нашта прокуратура устануви, че мумчетата, като вързало знамито - плюнали 2-3 пъти за късмет на възло, та оттам ДНК експертизата показа веднага кои са изваршитилите...показа, че и не убичат да си мият зъбите много, много. Та да знаете, за нацистки символи ща ви гоним до дупка, та ако може да изнасилвате и убивате жертвите си без да им дълбаете свастики по телата, че ставами сериозни!
23
3
 
32
 
! Отговори
АААААУУУУУУУУУУУ преди 12 години
ТАЗИ СВАСТИКА НЕ ИЗГЛЕЖДА ДА Е ЗАЛЕПЕНА СЪС СЛЮНКА НИТО ПЪК ДА Е ЗАВЪРЗАНА С ВЪЗЕЛЧЕТА И БЕЛИ КОНЦИ.На *** ли ви приличаме?
22
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** koliat balgari i ni6to...a za edno zname 6te sadite xorata...*** mrasni!
21
2
 
20
 
! Отговори
666 преди 12 години
Чудно ми е дали съдийте са се сетили да питат откъде е духал вятъра,може подсъдимите като са видяли това знаме да са го заплюли и тъка слюнката им да се е оказала там.
20
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господи добре че не съм в България..колко *** хора има..особенно тука като гледам...ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ ТЪПНАРИ?! И нацистко знаме и турско не е добре защото света не е видял добро от тези две държави!!! СМЕШНИЦИ СТЕ ВСИЧКИ ЕЙ! Вместо българско знаме да се вее вие се кланяте на чужди нации..националисти..ббати грозната дума е това,по скоро комплексарчета.Айде със здраве.
19
0
 
22
 
! Отговори
имало едно време преди 12 години
имало слюнка по възелчетата на белите конци , с които намсикво ....Има една скалъпена история , съшита с БЕЛИ конци и едни ушати фуражки , които гледат прекалено много филми .
18
3
 
25
 
! Отговори
piligrim преди 12 години
Пак голяма грешка, в Германия не е имало фашисти а националсоциалисти. Фашистите са в Италия идва от итал. дума "Фаши" - сноп пръчки с брадва в средата, това е символа на "прокуратора" на всяка една област в Римската империя. Тъпите комунисти ни го налбиваха в главите , че фашистите са в Германия, защото ги е срам да се употребява истинската дума за "социалисти" тъй като те и национал социалистите имат една майка Интернационала.
17
2
 
21
 
! Отговори
911 преди 12 години
Боже!!!!!!!!!!!!!!!!! това не е истина! .....УСТАНОВИЛИ ДНК ПО СЛЮНКАТА НА ВЪЗЕЛЧЕТАТА С КОИТО БИЛИ ЗАВЪРЗАНИ КОНЧЕТАТА......НА КОГО ГИ ПРОДАВАТЕ ТЕЗИ ПАРТЕНКИ!
16
5
 
35
 
! Отговори
Разярен преди 12 години
Пикая ви на законите! Какво стана с шепата *** непълнолетни *** осквернили българските гробове в онова село? Такава *** трябва да затваряте по над 15г. , по 15-25г. затвор за всеки *** фес дръзнал да оставя анти-български надписи със спрей! Пикам ви на закона!
15
6
 
29
 
! Отговори
Пеев преди 12 години
Само дето при Чичо Адолф е имало ред и една още по силна икономическа Германия!Нямало е тогава тинтири-минтири с *** напаст!
14
3
 
25
 
! Отговори
БЪЛГАРОФИЛ преди 12 години
те тия дето изкрадоха държавата не ги осъдиха, пък с некакви знаменца ме занимават дреме ми на оная работа за това знаме, ама че гладува народа няма кой да мисли..... Всички просто един ден под ножа трябва и така друг начин НЕМА
13
2
 
33
 
! Отговори
чочо преди 12 години
за убийците на ангел няма адекватна присъда но за червения *** на хитлер бум в панделата смях смях смях