Сестрата на Мирослава: Всичко по разследването буксува

Елеонора определи държанието на приятеля й като гавра
Обновена: 25 фев 2012 13:03 | 25 фев 2012 13:02,
79
Сестрата на Мирослава: Всичко по разследването буксува
След убийството на Мирослава хората искат промени в НК. Снимка: БТА

По разследването на случая с убитата Мирослава няма нищо ново, всичко си боксува на едно място. Това заяви сестрата на убитото момиче - Елеонора, в предаването "Тази събота" по bTV.

Тя силно се надява да не се повтори случая със сестрите Белнейски. Елеонора потвърди, че знае за някакъв нов свидетел, който посочва още трима съучастници в убийството, освен задържания Марио. Но за момента тази теория не е доказана.

Елеонора разкри подробности и за своя приятел, който бе замесен заради богато наследство и откуп, който трябвало да плати.

Още по темата
„Почвам да мисля, че изобщо не го познавам този човек", заяви тя. Гаджето й било в много добри отношения с Мирослава, били постоянно заедно докато тя била на работа. Даже определи връзката им като на брат и сестра.

След отвличането на Мирослава обаче той се отдръпнал, криел се дори по времето преди да бъде открито тялото. "Имам чувството, че съм живяла с непознат човек", каза Елеонора. Тя определи неговото държание като гавра.

Днес в Перник за пети път се организира протест, на който се събират подписи за промени в Наказателния кодекс. За да станат реалност трябва да бъдат събрани 300 000.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
Ива преди 12 години
Бих се подписала за промен в НК,но за съжаление живея много далеч в страната.Инъче подкрепям начинанието.
51
0
 
2
 
! Отговори
До 69 преди 12 години
Елеонора въобще не се притеснява, тя само гледа как да прикрие участието си в отвличането на сестра си, и последвалото убийство. Няма логика: Защо приятел на Елионора иска откуп от годеника на Елеонора за сестра и??? Защо не са отвлякли Елеонора, и да искат за нея откуп от годенека и?? Хич няма логика в тази работа. а Елеонора ходи като цветарка от телевизия в телевизия и обвинява всеки, само не себе си, точно на принципа на крадеца, който вика "Дръжте крадеца?
50
1
 
11
 
! Отговори
KJ преди 12 години
Ужасно престъпление дано да си получат заслуженото. Само едно не мога да разбера майката на момичето се показа 1 път по телевизията а сестра и всеки ден и говори все едно нищо не е станало така ли една сълза не видяхме от нея какво е това сърце нейното по нищо не издава че скърби за сестра си. Ако е мой роднина 2 седмици няма да знам къде се намирам и през ум няма да ми мине да ходя по телевизии и така нататък :(. Лека и пръст на момичето!!!
49
0
 
15
 
! Отговори
Раник56 преди 12 години
Извършено е Чудовищно престъпление - Лишено е от живот МЛАДО МОМИЧЕ ...няколко *** ,решили да изкарат пари "по лесния начин " -убиват без да се замислят - едно дете ?! Тези гадове не заслужават да дишат въздух .
48
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТАЯ МЕДИЙНА "СЕСТРА"-ЗВЕЗДА НЯМА ЛИ ДА Я СКРИЕТЕ ВЕЧЕ?ТО СЕ РАЗБРА ВСИЧКО, ОНЯ ПОЛУЧАВА НА БИРАТА МРЪСНИ ПАРИ НАСЛЕДСТВО, ЗАПОЧВА ДА СТАНА "ГОТИН", ИЗЛИЗА И ЧУ.А СЕСТРА Й (УБИТОТО МОМИЧЕ), ОНЕЯ ИСКАТ КИНТИ, ОТВЛИЧАТ ПО-ВАЖНАТА ЗА "ПАРАЛИЯТА" И ТАКА. ТО ЕЛЕМЕНТАРНА ЛОГИКА. ТАЯ ИСКА ВСИЧКО ДА СЕ КАЖЕ ЛИ? И НА НЕЯ НЯМА ДА Й ХАРЕСА. ЛЕКА Й ПРЪСТ НА МОМИЧЕТО, НО ТОВА Е ЖИВОТА. НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ С ПАМЕТТА Й. КАКВОТО БИЛО, БИЛО!
47
1
 
1
 
! Отговори
ми преди 12 години
Не сте ли виждали дискетата на доносника и неговото верую за истина и доброта-но разговаряте ли с Господ с маймунското му А-и за вас нещата ще са ясни колкото на нас?Закона не е за човека сътворен отдавна-за правила говорят поголовно-дали са обгазени от пламъка на похотливи баби-те чувство за вина едва ли някога ще имат-робота Желазко явно им е винаги кумир.Истината при военни не търсете никога-те са извънредни от звездите и малко е да хвърлиш бомба по такива които гаврят се със всички !
46
0
 
4
 
! Отговори
202 преди 12 години
много пари се въртят подплатени като надуваеми дюшеци и още искат да ги надуват така че скоро няма да излезе истината и една поговорка /дето шуми нещо като хартия ,говор не се чува / жалко за унищожения млад живот прекъснат в своя наи хубав полет .,но мили момичета ,хора бъдете по предпазливи ,не се доверяваите много хората вече имат очи ./ПАРИ/сърце силикон и ръце окови.
45
2
 
3
 
! Отговори
MARIANA преди 12 години
NIAMAM KOMENTAR KAKVOB STAVA
44
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Елеонора, няма да се притесняваш! Цуцо физкултурата и Боко Шланга - ако трябва ще самоубият всички които се разприказват... Няма да научите нищо което МВР не иска да знаете!
43
3
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
много си *** БЪЛГАРИНО,за кой път ти казват и напомнят,пиши на кирилица,когато пишеш на латиница,става ясно,колко ти е мозъка в главата
42
3
 
10
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
ПОМНИТЕ ЛИ БЕШЕ СКОРО2. Каква е връзката между това момиче и другото, изчезнало в Мездра (Руска Бяла) освен, че и двете са имат подозрителна близост до Мишо бирата И ДВЕТЕ ОТГОВАРЯТ НА СЛЕДНОТО ХИПОТЕТИЧНО ОПИСАНИЕ (ИЗТЕКЛО, ПРИМЕРНО, ОТ НСБОП):- Информацията за нарко-заводите в Мездра и Перник ИЗТИЧА ОТ МНОГО МЛАДО МОМИЧЕ ИМАЩО НЕЩО ОБЩО С МИШО БИРАТА (това е гола хипотеза, но момичето тайнствено се оказа в чужбина била *** - същото което твърдеше Флоров за убитата БОЖЕ, КОЛКО ЕДНАКВО И МИЛИЦИОНЕРСКО?!?!)
41
0
 
3
 
! Отговори
мафия преди 12 години
Хе..да не се надява...
40
1
 
17
 
! Отговори
ВЕСО преди 12 години
Бог да прости Мирослава-но за сестрата мнението ми е негативно.Дано да греша.
39
0
 
1
 
! Отговори
Румчо преди 12 години
ти се оля ве, че платят и без такова пинявене
38
3
 
4
 
! Отговори
mariana 70 преди 12 години
koito e saglasen s men da komentira
37
4
 
9
 
! Отговори
mariana 70 преди 12 години
kade e eleonora kade e borislav sina na mi6o birata zatrihte hubaboto dete
36
8
 
9
 
! Отговори
mariana 70 преди 12 години
za6o maikata i kakata imat tolkova spokoini da ne kaja dovolni fizionomii da pazi gospod
35
3
 
13
 
! Отговори
до 54 преди 12 години
при такъв тежък стрес обикновено хората са на силни успокоителни, за да не рухнат психически. тези лекарства са толкова силни, че човек е като вдървен външно и вътрешно, не знае на кой свят се намира и може да прояви неадекватни емоционални реакции - дори смях. така че, нека да не съдим прибързано само по външни прояви.
34
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
би трябвало елеонора да е отвлечената а не сестра й!не виждам логика ако аз имам много пари и искат да ме рекетират да отвлекат на моето гадже сестра му!освен ако няма нещо друго!
33
5
 
30
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Всичко е ясно - МВР "самоуби" единия участник, сега се опитва да прикрие всички следи и после ще натиснат прокурора да напише едно есе по "случая Мирослава" ще го вкарат в съда - след 2-3 години. Съда ще се хване за главата, че няма никакви доказателства и ще почне да назначава експертизи, ще се разболяват адвокати и свидетели. и така още 6-7 години, а дотогава търговията с наркотици в пернишко ще осигурява средства за новия мандат на герб...