Сестрата на Мирослава: Всичко по разследването буксува

Елеонора определи държанието на приятеля й като гавра
Обновена: 25 фев 2012 13:03 | 25 фев 2012 13:02,
79
Сестрата на Мирослава: Всичко по разследването буксува
След убийството на Мирослава хората искат промени в НК. Снимка: БТА

По разследването на случая с убитата Мирослава няма нищо ново, всичко си боксува на едно място. Това заяви сестрата на убитото момиче - Елеонора, в предаването "Тази събота" по bTV.

Тя силно се надява да не се повтори случая със сестрите Белнейски. Елеонора потвърди, че знае за някакъв нов свидетел, който посочва още трима съучастници в убийството, освен задържания Марио. Но за момента тази теория не е доказана.

Елеонора разкри подробности и за своя приятел, който бе замесен заради богато наследство и откуп, който трябвало да плати.

Още по темата
„Почвам да мисля, че изобщо не го познавам този човек", заяви тя. Гаджето й било в много добри отношения с Мирослава, били постоянно заедно докато тя била на работа. Даже определи връзката им като на брат и сестра.

След отвличането на Мирослава обаче той се отдръпнал, криел се дори по времето преди да бъде открито тялото. "Имам чувството, че съм живяла с непознат човек", каза Елеонора. Тя определи неговото държание като гавра.

Днес в Перник за пети път се организира протест, на който се събират подписи за промени в Наказателния кодекс. За да станат реалност трябва да бъдат събрани 300 000.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
13
 
! Отговори
Раник56 преди 12 години
Гледах само едно интервю със сестрата на убитото момиче .Стори ми се ,че тя не изпитва никаква скръб ?! Ено каменно лице и странни коментари ?!
31
5
 
13
 
! Отговори
Гарантирано от герб преди 12 години
Излиза "проблем" в държавата, хората почват да притискат чиновниците - вкл. и МВР - да работят, ние имитираме работа два-три дни, после пускаме кьорфишеци и кервана си върви.... Това са го правели нашите предци от БКП, това го правим и ние от герб.... Ще се опитаме да го добутаме до още един мандат, пък после Цлен Първи и няма проблем ... до следващите 45-години стигат... "Тихо да не събудим българите..." - думи на 19-годишен гръцки студент. Колко мъдри думи от голобрад младеж...
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това за отдръпването - нещо ми е странно на мен, и защо чак това става известно - за да не се рови около него ли, пази ли го в момента?- за мен: истината се знае, но никога няма да бъде изречена гласно, полицията не е от вчера - и те я знаят...
29
3
 
38
 
! Отговори
Винету преди 12 години
До Тъпите полицаи.Господа,в случая с Мирослава НЯМА ОТВЛИЧАНЕ, а УБИЙСТВО !!!Не разбрахте ли,че в случая е замесено гаджето на сестрата - Борислав !Може би Мирослава е знаела нещо за него и това е причината заа нейното убийство,замаскирано като УЖ ОТВЛИЧАНЕ ! Търсите не там където трябва!
28
17
 
9
 
! Отговори
Стига преди 12 години
с тая Мирослава, сестра й като цветарка от тв на тв.Хората са казали, крушката си има опашка,няма нищо случайно и всичко което сега ти се случва, е резултат от минали твои решения и действия.За какво протестират,да се огледат в обкръжението си и дали щом не познава човекът, за когото е щяла да се жени или за парите му, познава другите около себе си.
27
1
 
52
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
И не е нормално откуп да се иска от чужд на жертвата човек!
26
3
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Щом момичето е убито веднага, значи не са искали откуп?
25
11
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
тази Елионора,наистина е доста странна,говори доста глупаво
24
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може и да е любовен триъгълник,въпреки че бяха съобщили,че Мирослава била девствена и не е изнасилвана.Освен ако връзката мжду Борислав и нея е била в начален стадий с тенденция към задълбочаване.Възможно е Елеонора е организирала нещо,с което хем да пробва вързката на гаджето си, хем да го ужили с някаква сума,защото ако той плати, значи има чувства към Мирослава, но Елеонора ще е на далавера с парите.Но изглежда нещо се е объркало в схемата или нейните хора Стойчо и Марио са опитали своя игра
23
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази сестра се превърна в медийна звезда и експерт по всичко.
22
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
последно да питам - гледах днес предаването на Лора Крумова , и останах с впечатлението , че тази кака има съмнения за нейния приятел и по малката и сестра !?!?!?!? Да не се окаже любовен триъгълник всичко, и тази същата да е отговорна за смъртта на сестра си !?!?!?
21
4
 
2
 
! Отговори
28 преди 12 години
Сега е момента да се каже ---истината за разследването ,....после и да се каже ----няма да има ефект ,....затова ще е КЪСНО!Кратуно!
20
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
наистина има нещо ми се струва в поведението на тая сестра!а дали нейния приятел не е имал интимна връзка и с мирослава?
19
0
 
5
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
За да е по-убедително всичко !Баш-----Бг полиция ,и баш в гр. Перник..................?????????????
18
1
 
4
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
"Шило в торба не стои ",но ще бъде ПОСЛЕ.............. късно!
17
9
 
5
 
! Отговори
до 21 преди 12 години
----Сестрата е замесена ,....не казва всичко ,а и дава изявления ,като ---следовател ,компетентно !Такива са -----"ЗАУЧЕНИТЕ "изказвания ,като на ---касета /диск/!
16
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 19 и това смърдене идва от семейството
15
2
 
4
 
! Отговори
до 15 преди 12 години
След като се "ДВИЖИ" в такива "СРЕДИ",......законите ги знаят и се образоват !Както затворниците в затвора ,...всичко изучават и стават компетентни !"Влязал в затвора ,попаднал на хора и станал ----човек"!
14
0
 
1
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
ти щом на Уикенд се позоваваш си ми ясен..
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ясно , че ще буксува ! При Белнейски поне имат един жив свидетел и ДНК о Лазар .А тука думите на един мъртвец , макар и записани , но незнайно как изтръгнати ! А един свидетел / при това мъртъв / не е никакъв свидетел . За това Цвъчко да не се ежи , като шекерен петел , ами да вземе една лопата осми номер и да изрине цялата некъдърна *** от министерството си ! Язък за хубавото дете и Бог да го прости , нека да тежи на съвестта на "специалистите" от МВР !