Сестрата на Мирослава: Всичко по разследването буксува

Елеонора определи държанието на приятеля й като гавра
Обновена: 25 фев 2012 13:03 | 25 фев 2012 13:02,
79
Сестрата на Мирослава: Всичко по разследването буксува
След убийството на Мирослава хората искат промени в НК. Снимка: БТА

По разследването на случая с убитата Мирослава няма нищо ново, всичко си боксува на едно място. Това заяви сестрата на убитото момиче - Елеонора, в предаването "Тази събота" по bTV.

Тя силно се надява да не се повтори случая със сестрите Белнейски. Елеонора потвърди, че знае за някакъв нов свидетел, който посочва още трима съучастници в убийството, освен задържания Марио. Но за момента тази теория не е доказана.

Елеонора разкри подробности и за своя приятел, който бе замесен заради богато наследство и откуп, който трябвало да плати.

Още по темата
„Почвам да мисля, че изобщо не го познавам този човек", заяви тя. Гаджето й било в много добри отношения с Мирослава, били постоянно заедно докато тя била на работа. Даже определи връзката им като на брат и сестра.

След отвличането на Мирослава обаче той се отдръпнал, криел се дори по времето преди да бъде открито тялото. "Имам чувството, че съм живяла с непознат човек", каза Елеонора. Тя определи неговото държание като гавра.

Днес в Перник за пети път се организира протест, на който се събират подписи за промени в Наказателния кодекс. За да станат реалност трябва да бъдат събрани 300 000.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
7
 
! Отговори
СЪЩОТО преди 12 години
И сестрите Белнейски са в това направление ........много познати хора от различни държ. институции....!
11
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нещо в тази сестра не е наред , нещо мирише страшно ,държанието и нее на опечалена
10
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
от какъв зор МВР ще разкриват тайните си свидетели,точно пред нея?Аз също бих мълчал,при положение че от нея изтича информацията.Вероятно умишлено пред нея не казват нищо,а това изнервя и нея и другите замесени и се опитват да оказват натиск в/у полицията,та да се изпуснат да кажат нещо.Винаги ми е било странно как такива ,като нея се изказват супер компетентно,все едно са криминалисти и имат дълъг стаж в полицията.Нещата рядко са такива,каквито ги пишат журналистите...особено от БТВ
9
3
 
21
 
! Отговори
Бг преди 12 години
Извършителите са ----работници с/у заплащане !Защо не издирват .....ПОРЪЧИТЕЛИТЕ .....?Тука е "Ключът от бараката"!А поръчителите не ги издирват ,защото са ----НЕДОСЕГАЕМИ----!
8
6
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
много неприятни изказвания направи сутринта това момиче при лора крумова,наистина е странна,загуби сестра все пак
7
3
 
11
 
! Отговори
също! преди 12 години
ИМА ЗАМЕСЕН -----СИН НА МИШу БИРАТА ,в Перник....с пласмент на ...АМФЕТКИ ,произвеждани във бирената фабрика на МишУ......СПРАВКА ---вестник Уикенд....,а и ...ХОРАТА ГОВОРЯТ !
6
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора,пазете си децата от приятелства и "любов" с бивши БКП величия!Престъпните им пари носят само нещастия!По-добре по-скромно,но с чиста съвест.
5
4
 
14
 
! Отговори
бай Хой преди 12 години
Сестрата на Мирослава ,защо не казва нещата 1:1,......а крие , и лъже !Големи риби има ----ЗАМЕСЕНИ !
4
5
 
17
 
! Отговори
дан преди 12 години
да пази господ да не се случват такива неща, но сестрата се държи така, сякаш и тя е забъркана в отвличането
3
9
 
15
 
! Отговори
шщд преди 12 години
На тая й хареса известността. И как така в случая най-виновен излиза бившия й приятел?? Дали не е гузна за нещо? Дали всъщност тя не е разчитала да получи тези 500 хил.?
2
0
 
30
 
! Отговори
Костов преди 12 години
Хора, намерете начин тази подписка да достигне и до хората в другите градове, сигурен съм че няма да отнеме много време да се съберат смешните 300 000 гласа, а иначе смърт за *** отнели живота на това дете
1
5
 
26
 
! Отговори
брат преди 12 години
А на мен тая сетра, ирослава, нещо не ми харесва - неприсъщо за сестра поведение...