Брендо с "подписка" по акция "Кокаиновите крале"

Други трима остават в ареста за постоянно, реши съда
7 юни 2012 16:39,
65
Брендо с "подписка" по акция "Кокаиновите крале"
Брендо има две мерки по две дела. Снимка: Булфото

Софийският апелативен съд наложи мярка за неотклонение "подписка" на Евелин Банев–Брендо по делото срещу задържаните по операция "Кокаинови крале".

Брендо е сочен за лидер на организираната престъпна група, която се е занимавала в трафик на наркотици.

Банев обаче ще остане в ареста, защото има мярка за неотклонение "задържане под стража", наложена му по делото за пране пари, което се води срещу него.

Последното заседание по обвинението за пране на пари беше отложено, защото по думите на адвоката на Брендо Ина Лулчева, при ареста му по "Кокаинови крале" са иззети материали, дадени на Банев от защитата му. По закон те са неприкосновени.

Днес Софийският апелативен съд наложи най-тежката мярка на други трима от "Кокаинови крале". Ивайло Йорданов, Матей Боев и Тинко Гарев ще останат за постоянно в ареста, реши САС.

Очаква се през следващата седмица Софийският градски съд да реши дали да екстрадира Банев и останалите задържани в Италия.

Операция "Кокаинови крале" беше проведена в края на май. При нея бяха задържани 30 души, като някой от тях са български граждани. За част от арестуваните, включително и за Брендо, има искане за екстрадирането им в Италия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
3
 
3
 
! Отговори
Асене, преди 11 години
основната вина за това да се друсат нечии деца е на родителите им, ако си познаваш добре детето, ако си говориш с него, ако си го възпитал както си му е реда, няма как да не забележиш промените, които настъпват още в началото, ако започне да взема наркотици... трагедия е, да, и такива като тоя там на снимката трябва да гният по затворите... а питал ли си се що ги има изобщо ? някой печели от това, и то не са дбените пласьори, а покровителите им - кои са те, можем само да се досещаме
55
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Добре дошли България не страната на Златките ,а в страната на Бредо.Нямам думи да изразя възмощението си,не само към правосъдната система,а и от пресата,която така равнодушно подмина тази новина за подписката на Брендо,а от едно невинно момиче направиха най-големия престъпник,засрамете се ,засрамете се, зазрамете се.Не знам как спите вечер и как се гледате в огледалото,но чакайте всъщност знам Вие сте като Брендо без скруполни и за едното хонорарче сте готови и майкака си да очерните.
54
0
 
6
 
! Отговори
ВСЕ ТАКА ЩЕ Е преди 11 години
Докато не влязат няколко съдии, прокурори, нотариуси и адвокати в затвора, които не могат да си докажат имуществото си, ВСЕ ТАКА ЩЕ Е!!! Но на кокошкарите и обикновените хора, за да компенсира системата корумпираността си пред ЕС тежко им се пише!
53
2
 
5
 
! Отговори
ASEN преди 11 години
LYLCHEVA KOGATO DECATA TI ZAPOCHNAT DA SE DRYSAT PAK LI SHTE ZASHTITAVASH TEZI OTREPKI KAK NIAMATE SRAM,ZA PARI STE GOTOVI I MAIKITE SI DA PRODADETE
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евала Азис, евала Брендопо-малко Пижо,повече Пенда
51
3
 
1
 
! Отговори
lizimax преди 11 години
do DEMOS kakvo e vinoven brendo,da ne bi da im tap4e drogata zorlan,vseki si nosi glava na ramenete,za6to i az ne se drusam....taka 4e ne obvinqvaite brendo...vse edno da obvinim nqkoi deto prodava otrova za mi6ki,za6toto nqkoi si e kupil i q izql....
50
1
 
12
 
! Отговори
бай Иван преди 11 години
Мноого милиони ще пътуват около това дело.Много съдии ще го искат това сладко дело.
49
3
 
8
 
! Отговори
демос преди 11 години
*** Брендо колко е спокоен,след като знае,че има стабилен гръб.Колко ли младежи са зарибени и са станали зависими.Колко ли от тях са умрели ,ще умрат или ще се увредят за цял живот.Колко ли майки е разплакал?Какви щети е нанесъл на държавата с дейността си.Такива ненормалници трябва да се линчуват на площада от потърпевшите.
48
0
 
9
 
! Отговори
ЕС преди 11 години
С *** народ ,така се действа ,.....подигравка до дупка !
47
0
 
9
 
! Отговори
само питам? преди 11 години
А някой ,.....изненадан ли е?
46
1
 
5
 
! Отговори
както обикновено вБг преди 11 години
Най-виновният ,....на свобода !ЕЕЕх ,ако имаше съд ,а то няма ,ама нема и да има !САМО в Бг!
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
защо сте го притеснили човечеца , наказали ли сте го с подписка , ама така му отнемате врмето , пак щеше да стане за смях съдебната система , не че я има въобще , до като не влязат няколко съдии в затвора които не могат да си докажат доходите , все така ще се кара
44
0
 
10
 
! Отговори
breneke преди 11 години
Оня съдия Пенгезов видяхте ли какъв палат притежава,нещо като Белия дом.Дъщеря му била крайно нуждаеща се и си построи хотел на брега на морето.Колко ли съдии още ще станат мулти милионери след като преценят ,че от обективна и субективна страна ,както и от интелектоален и волеви момент нама престъпление???
43
2
 
14
 
! Отговори
бачкатор преди 11 години
Публична тайна е ,че тоя Брендо не е организатора и не е кокаинов крал.Той е само бушон.Проблема ще е да не го самоубият, за да не се разприказва в Италия.Организаторите са някъде или в парламента или оглавяват партия или са в чужбина, от където дърпат конците.
42
2
 
6
 
! Отговори
ентъртейнър преди 11 години
Мддааа - каквото обществото, такава и СОЦИАЛНАТА СПРАВЕДЛИВОСТ. Едни от МВР правят акция, един физкултурник обяснява, че това е най-великата акция в историята на акциите и съдът е длъжен да го потвърди или "е корумпиран", няколко медии разгласяват, стотици хиляди правно неграмотни четат... И накрая - съдът виновен, че МВР не събрало годни доказателства. Народът без социална справедливост, ама прекалено ***, за да осъзнае защо и КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ.
41
0
 
5
 
! Отговори
Кво стана бе преди 11 години
Нали некъв беше изнасял информация и го предупреждавал ?! Е нема такава държава %
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каквото обществото, такъв и съда - брак. В белите държави тука шяха да хвършат глави и оставки! Ние обаче си гъдилкаме мадурите и си викаме, машалла, законноста победи!
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредната съдийска подигравка към обществото/ако има такова все още/
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Смрад !!!! Темида пак се е нашмъркала с развалена кока.
37
0
 
7
 
! Отговори
bg преди 11 години
Уж този е шефа, а него пускат - всички мислим така САМО СЪДИИТЕ НЕ .Егати и държавата щом и са такива съдиите и прокурорите, респективно законите.