Алексей Петров остава в ареста, отсече СГС

Трактора можел да се лекува и в затвора
6 авг 2012 18:55,
137
Алексей Петров остава в ареста, отсече СГС
Снимка: архив Булфото

Алексей Петров остава в ареста, защото има опасност да повлияе на свидетели, реши Софийски градски съд на заседанието си днес. Заседанието по делото срещу Трактора, Антон Петров - Хамстера, Кирил Топалов, Марчело Джотолов, Янко Попов и Цеко Йорданов отново протече бурно.

Прокуратурата поиска делото да се гледа при закрити врата заради специалните разузнавателни средства, които трябваше да бъдат изслушани. Съдът обаче отхвърли това искане. Защитата на няколко пъти настоя делото да се гледа публично.

Още по темата

Вече по традиция цялото заседание премина с голямо забавяне. Близо с три часа закъсня решението на магистратите за марката за неотклонение на Петров. В крайна сметка СГС отказа да пусне бившата барета.

Днес беше представена съдебномедицинска експертиза за здравословното състояние на Трактора. На предишното заседание на 19 юли съдът реши, че той трябва до отиде на лечение в болница в “Овча Купел“, но под постоянна полицейска охрана.

Според представения днес документ проведеното лечение в специализираната болница, неговото състояние се е подобрило и сега може да се провежда медикаментозно лечение и в Софийския затвор.

На 3 май СГС наложи мярка "задържане под стража" на бившата барета заради опит да влияе на свидетели. Причина за решението на магистратите станаха показанията на двама свидетели – Пламен Устинов и Донка Матева.

Те казаха в съда, че Петров се е опитал да ги накара да променят показанията си.

Защитата на Петров обаче обжалва решението, защото не приема показанията на двамата свидетели и представи други свидетели, които отрекоха версията на Устинов и Матева.

По време на предишните заседание изскочиха и неизвестни досега записи от СРС-та, а защитата обяви, че няма нищо против те да бъдат оповестени.

Решението за мярката на Петров беше отлагано няколко пъти, а  адвокатите на Трактора заявиха, че подготвят  жалба до съда в Страсбург заради отлагането на произнасянето по мярката на клиента им.

Днес за пореден път Алексей Петров отхвърли твърденията, че е правил опити да въздейства на свидетели.

“По никакъв начин не съм нарушавал правилата и по никакъв начин не съм въздействал, върху когото и да е било”, обясни бившата барета.

Той беше категоричен, че по никакъв начин не се притеснява от свидетелските показания на Пламен Устинов.

Решението на Градския съд може да се обжалва пред Софийския апелативен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
2
 
! Отговори
ss преди 11 години
Traktora da otiva na brazdata stiga veche
74
3
 
7
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Не ви ли се струва, че всички, които защитават отстранената ' независима ' съдийка , на практика защитават и Трактора ?Спомнете си кои искаха оставката на Цветанов преди време ! Това не бяха ли Костов, Запалката , Л. Корнезов ?Разсъждавайте и ще видите как кръгът се затваря !Може ли Цветанов да е лош, а Трактора и бившата ' независима ' съдийка да са добри ?Да си припомним ли за акциите ' Октопод ', ' Наглите ' и ' Килърите ' ? Не бяха ли те инициирани от Цветанов ?Цветанов не се ли срещаше с шефа на ФБР и шефа на *** ? Нямаме ли вече офис на *** у нас , който беше открит при сегашната власт ? Защо това не стана когато Гоце и Запалката бяха на власт ?Разсъждавайте логично и ще разберете !
73
11
 
6
 
! Отговори
гражданин преди 11 години
Аз мисля, че докато диктатора е на власт, трактора ще лежи по арестите.Нещо много го мрази диктатора. Явно взимане-даване от ония мутренските му времена.Като слезе диктатора, тогава ще излезе и трактора. Ще осъди с право страната ни и всички ние пак ще си платим. А диктатора тогава как ще се чувства не ми се мисли ............
72
11
 
15
 
! Отговори
Ха ха хааааа преди 11 години
Виждам че другарите подкрепят трактора. Потрепят го щото те го създадоха заедно с мафията в България. Подкрепят го щото ако се разприказва и гоце и сър - гея ще му правят компания в килията. Аз лично престъпници не мога да подкрепя и за това на изборите ще подкрепя ГЕРБ.
71
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и аз пия загорка 2л наздраве
70
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Супер Марио, уникален си бе пич! Пия една загорка двулитрова в твоя чест!
69
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко мъка има по този свят Боже !!! ... и колко откачени хора !!!
68
1
 
11
 
! Отговори
до 95 преди 11 години
Това да си Гербер не е лесно. *** постовете на Марио-37 тази вечер знаеш ло кое заместиха в моята вечер? Ходенето на Театър. Тук си напълних душата с него. Утре пак ще е на работа този пич, а аз също и всеки ще се бори за хляба си. А в свободнотои си време кой е казал по какъв начин трябва да се забавлява човек? И най-важното в кое да вижда забавлението? Аз го видях в четенето на постовете на Марио тазио вечер, той го вижда като ни пише постолатите си тук. Нещо неясно? Или да обяснявам още?
67
4
 
14
 
! Отговори
до 92 преди 11 години
Кажи нещо по темата герберски ***? Или капацитета на мозъка ти стига само да обидиш някой потребител тук?Иначе Алексей Петров помака да гние в панделата!
66
0
 
16
 
! Отговори
до 89 преди 11 години
Само най-великите могат да се самоиронизират!Голям си брат!
65
13
 
5
 
! Отговори
Гербер преди 11 години
Лудия Марио -37 се въплъщава тук в десетки имена. Оставете го нещастничето болно. То не е виновно,то е жертва на съдбата и природата !
64
0
 
5
 
! Отговори
Марио-37 преди 11 години
АЗ СЪМ ЕДИН ЛУД ЧОВЕК ,КОЙТО Е ЗА ЛЕЧЕНИЕ. ВЪПЛЪЩАВАМ СЕ В КОЖАТА НА ДАЛАЙ ЛАМА,УТРЕ ЩЕ БЪДА ГАЙ- ЮЛИЙ ЦЕЗАР ,А В ДРУГИДЕН МАЙКА ТЕРЕЗА. ПСИХОЛОГ НОМЕР 1 СЪМ,ЕКСТРАСЕНС НОМЕРР 1 И ДУХОВЕН ВОДАЧ НА СВЕТА НОМЕР 1. А ВСЪЩНОСТ СЪМ ЕДИН САМОТНИК,КОЙТО НИКОГА НЕ Е БИЛ С ЖЕНА В СВОЯ ЖИВОТ,БЕЗ СЕМЕЙСТВО,ЖИВЕЕЩ ЗАЕДНО С РОДИТЕЛИТЕ СИ. БЕДЕН,НЕЩАСТЕН,НИЗВЕРГНАТ. ХОРА,МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ. НЕ МОГА ДА ИЗЛЯЗА ОТ НАС ДОРИ В НЕДЕЛНИЯ СЛЕДОБЕД ЗАРАДИ ЛИПСА НА ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА. МОЛЯ БРАТЯ,СМИЛЕТЕ СЕ ,ИЗПРАТЕТЕ МИ НЯКОЙ ЛЕВ ДА МОГА ДА ИЗКАРАМ ЗИМАТА. НА РОДИТЕЛИТЕ МИ ПЕНСИИТЕ НЯМА ДА СТИГНАТ ДОРИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ. МОЛЯ ВИ БРАТЯ. АЗ СЪМ ВАШИЯ ДУХОВЕН ВОДАЧ ОТ 10 ГОДИНИ
63
0
 
14
 
! Отговори
до 85 преди 11 години
***, Марио в тази тема в един пост благодари на тези които го подкрепят-отдаде почитта си към тях. Също така изказа и ненавистта си към *** като теб. Теб ли да уважава бе, ***? Стойностният човек не може да уважава ***.
62
2
 
4
 
! Отговори
до 82 преди 11 години
Добре се описа, гербере! Евала за коментара ти. Иначе ако си го казал с цел иронизиране на ГЕРБ...добре ти се получи, приятел.
61
0
 
2
 
! Отговори
Иванчо до Марио 37 преди 11 години
Да Правилно си разбрал,че си Прочетена книга и си сметнат за тоалетна такава,за да можеш да управляващ хора първо се научи да ги уважаващ и зачиташ тяхното мнение.А не да се биеш в гърдите и да викаш с Големи Букви,че си духовен лидер на нацията,едно е желанието ама други са възможностите,защото Бог разполага а човек предполага.Аз обикновен човек живял в комунизма,и жадувал да види как хората живеят извън тази държава,ти нищо не знаещ само си чувал за неща от онова време,има разлика огромна...
60
0
 
6
 
! Отговори
до 81 преди 11 години
Не си добре ти. Жалко че има иключително голям брой *** като теб гласоподаватели, които определят съдбата на изборите на цял народ.Марш да пиеш една бира и да си лягаш!
59
6
 
5
 
! Отговори
Гербер преди 11 години
Имаме един апел към Вас ! От мое име и на десетките мои приятели апелираме да триете коментарите на психичноболното лице с ник Марио- 37 на секундата,а не да изчаквате 1 минута и тогава да го премахвате. Не позволявайте да Ви прогонва потребителите които заради този болния намаляват ежедневно и се насочват към другите новинарски сайтове. Може да проверите в сайта tyxo.bg който извършва мониторинг на Българските сайтове. Във вашия всекидневно намаляват хората.
58
18
 
6
 
! Отговори
алекс2 преди 11 години
Оставете тоя Марио37 не виждате ли , че човека не е добре.А относно Трактора много болен бе...и това ми било барета чист страхопъзльо е ,и после защо има много богати доктори
57
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 11 години
слугите на физкултурника ,започнаха да отсъждат вече и по интонация.След такива отсъждания, се чудим защо България има толкова загубени дела в СТРАСБУРГ.
56
0
 
15
 
! Отговори
до 77 преди 11 години
Както казва Марио, ти четеш образно казано като дявол евангелито.! Толкова кухи хора като теб даже не бива да се обиждат, защото не си струва отделеното внимание за тях.