Прокуратурата се самосезира за бившата пиарка на МЗХ

25-годишната дама имала земя за милиони
24 авг 2012 20:26,
67
Прокуратурата се самосезира за бившата пиарка на МЗХ
Тепърва ще се преценява дали да се образува досъдебно производство. Снимка: Булфото

Софийската градска прокуратура се е самосезирала по публикации в медиите за бившия пиар в Министерството на земеделието и храните Кристина Спасова, съобщиха от обвинението за БТА.

Очаква се в следващите няколко дни да се прецени дали да се образува досъдебно производство по случая. Към момента е образувана преписка, която е възложена на звеното на СГП за борба с измамите със средства от еврофондове, чийто ръководител е зам.-градският прокурор на София Божидар Джамбазов.

Публикациите касаят информация, че чрез свои фирми Спасова е закупила офиси, имоти и дялове в компании за над 1 милион лева.

Още по темата

Нейна фирма пък е спечелила обществена поръчка за 50 хил. лв. за изработването на профил във Facebook и Twitter на Програмата за развитие на селските райони. Въпреки че сумата е огромна, тя не стига за закупуването на земята, на която е собственик дамата.

25-годишната Кристина Спасова се прочу точно покрай въпросните договори. В днешния си брой в. “Сега“ информира, че е бившата пиарка е и крупна земевладелка.

Като съдружничка в хладилното предприятие за преработка и консервиране на диворастящи плодове и гъби "Био ем ди" Спасова вече е дългосрочна арендаторка на над 1000 декара земеделска земя в Берковица. 25-годишното момиче е и съсобственик на 455 декара земи на завода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Найденов е за затвора заради това, което направи с яйцата по Великден- угоди на няколко "птицефермерИ' и излъга народа, че полските яйца са отровни, затвори границите за тях, за да могат тези няколко негови хора, които му и дадоха рушвети и му подшушнаха тази схема, да станат милионери за кратко време. Как така след Великден полските яйца вече ня бяха отровни, как цяла европа ги купува, само за тук не ставаха? Този претъспник е за затвора, защо е още министър
37
1
 
5
 
! Отговори
до 39 преди 11 години
Консулката в САЩ с еротичните снимки е на калфин- той не я уволни, само уж я порица и след това хоп- консул
36
1
 
18
 
! Отговори
няма оправия преди 11 години
Поредния герберски гаф - то не бяха рапъри-депутати, консулки с еротични снимки, шефки на фондове с фалшиви дипломи,летящи тигри ,а сега и PR 'милионерки'. А колко ли още неща не знаем?Истината е,че тепърва ще лъсват още и още неща.Е, кажете ми как да гласувам за такива? Как изобщо да гласувам за някой след като знам,че всички са еднакви?!Лошото е обаче, че все още има идеалисти, които вярват, че нещата ще се оправят.Да, ще се оправят на куково лято! А иначе цирка е пълен !
35
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БОКО,БОКО.........КАЛИНКИ,КАЛИНКИ......ДАЛАВЕРИ,ДАЛАВЕРИ........
34
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тя България затова загива, връзкари и крадци само в ешалоните на власта.Проблема е в системата на безнаказаност при машинации.
33
1
 
18
 
! Отговори
здравен инспектор преди 11 години
Е какво от това. Парлама.Той министъра им е за уволнение , те взели на прицел една от калинките. Такъв ,тъ....р , е че си развалих мнението за ветиранирите. Искам само да попитам , кой главоч допусна Агенцията по безопасност на храните да се оглавява от кухи ветиринари. Кой ги допусна до здравеопазването. То това да не сме добитъци. Такава простотия няма нийде.Вън некадърниците от управлението на държавата. Контролен орган -по какъв кретерий. Това да не са кучета , котки, овце.Овце май сме ние.
32
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много станаха "Калинките" в герберастката дружина! Народа помни - юли 2013 е близо!!!
31
2
 
11
 
! Отговори
народа преди 11 години
хаоса в това министерство е пълен Как не разбраха управляващите че с този министър нищо хубаво не очоква това министерство .Как може да се сложи човек за министър уволнен дисциплинарно за крупна далавера при внос 20 годишно месо,Човек заплетен в какви ли не далавери.Нищо не става от него .Както казва народа "то за *** не става а искат от него *** да правят" .махнете го докато е време и не е направил голява поразия в земеделието .Може би и такава е целта на управляващите .ако е така евала .
30
1
 
17
 
! Отговори
akari преди 11 години
ей това е млада земеделка 25 -годишна!!!!!!Браво на младата пиарка-мафиотка, колко фирми, съдружия, арендаторка??!Кога се изучиха тези деца,кога трупаха опит и вече милионери!!!
29
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв тънещ в мизерия народ, парите са европейски, за подпомагане на селските райони, в тях е предвидена и сума за ПР и реклама. Коя фирма ще се занимава да намери специалист по тази материя, да направи сайт и да го подържа и актуализита една година за без пари? Българският народ не тъне в никаква мизерия, просто е свикнал да гледа в чуждото канче и да се сравнява и то да гледа в най-пълните канчета.
28
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
50 000 за добра on line реклама не е голяма сума. Друг е въпроса как се отделят такива средства от министерството на фона на тънещия в мизерия български народ. И това е само едно от нещата за които знаем как харчат държавни пари. Не ми се и мисли какви суми и за какво са изхарчили от Герб без да знаем.
27
3
 
15
 
! Отговори
Петър Петров преди 11 години
*** на рояци г-жа ПЕТРОВА то де толкоз пари в таз държава ,КАТО МУ ОСТАВИХА ПРАЗНА ХАЗНАТА ,баси крадците ,баси наглото племе
26
6
 
29
 
! Отговори
честни сини очи преди 11 години
ДОЛУ ГЕРБ! КРАДЦИ И МАФИОТИ!
25
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я какви отракани млади дами! Гнила е работата на некои!
24
4
 
9
 
! Отговори
Tancev преди 11 години
До stoian79 a бе продажник пиши на български , ако не можеш си наеми гербер да те научи да пишеш
23
1
 
45
 
! Отговори
Коч преди 11 години
Абе тая прокуратура, самосезира ли се или се самозадоволява? Щото от всичките и самосезирания досега, резултатът е един и същ - второто...
22
3
 
37
 
! Отговори
"Държавата е на преди 11 години
Депутатът от Герб, оня с 1000 дка от заменки, с Етрополския балкан и ловните резиденции, Емо Ротманса, "честният" според Борисов милионер, който си поръча правителствения самолет, в прав текст каза: "Държавата е наша, гората е наша, ще я правим каквото си искаме"
21
2
 
26
 
! Отговори
До Жиголото преди 11 години
За младата милионерка няма сведения, но, че народа едно хубаво го "оправиха" герберите, е ясно.
20
5
 
18
 
! Отговори
Жиголото преди 11 години
"25-годишната Кристина Спасова"Готина ли е?Е*е ли се добре? да сподели някой че виждам добри кинти в цялата статия
19
1
 
17
 
! Отговори
в. "Сега" преди 11 години
Подробно всичките бизнес подвизи на младата герберка, с конкретните цифри, са описани във вчерашния брой на в. "Сега"