6 г. по-малко затвор за килъра Сиси, предал Килърите 3

От 4 години той е зад решетките за четири жестоки убийства
14 сеп 2013 10:17,
38
6 г. по-малко затвор за килъра Сиси, предал Килърите 3
Станислав Ангелов-Сиси. Снимка: МВР

Основният свидетел срещу групата за убийства от Перник, станала известна като Килърите 3, Станислав Ангелов-Сиси е проговорил за заровените трупове, след като през юни съдът е преизчислил общото му наказание по искане на прокуратурата, пише "24 часа". Така той ще лежи с 6 години по-малко.

Серийният килър Сиси е зад решетките за 4 жестоки убийства. Има присъди и за хулиганство, лихварство и пране на пари.

Още по темата

Той е бил близък с хората на Васил Станков-Бай Васо и дори е съден с един от тях - Йордан Костадинов-Шишето - за участие във въоръжена престъпна група за лихварство.

Шишето обаче не влиза в затвора за разлика от Сиси и приятеля му Николай Николов-Шатката. Освен това Йордан Костадинов от Килърите 3 е укривал труповете на жертвите на Сиси, но след това е разказал всичко в полицията и става свидетел срещу съратника си.

Станислав Ангелов е в затвора от 4 г. През юни главният прокурор е поискал от ВКС да върне за ново разглеждане делото на Сиси за кумулиране на всичките му присъди.

От юридическата хватка престъпникът печели по-малко престой в затвора, защото е спазен принципът за най-благоприятното за осъдения съчетание.

Dnes.bg припомня, че соченият за бос на Килърите 3 Бай Васо бе арестуван през август тази година заедно с няколко от подчинените си.

Специализираният наказателен съд ги остави в ареста по обвинение в убийството на Теодор Неофитов-Ханс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
e iiiiiiiiiiiii?????