3 г. решетки за сводник с харем от 11 момичета

Той подлъгвал девойките с изгодни условия за работа
15 яну 2014 22:09,
49
3 г. решетки за сводник с харем от 11 момичета
Снимка: архив, Булфото

Районният съд в Пловдив осъди на на три години затвор и 10 000 лева глоба Калин Витанов, обвинен в принуждаване към блудствени действия на 11 момичета.

Двамата му помагачи – Атанас Нушев и Георги Маджаров, получиха по една година условно с три години изпитателен срок. Те трябва да платят и по 5000 лева глоба, съобщи БТА.

Тримата са признати за виновни в това, че в съучастие са принуждавали към блудствени действия и секс 11 момичета, част от които непълнолетни.

Според обвинителния акт Витанов е набирал момичетата с изгодни условия за съвместна работа, като обещавал и давал на всяко 50 на сто от заработеното чрез проституция.

Той определял и цените, които били между 100 и 200 лева на час в зависимост от клиента и неговите предпочитания.

До мястото на срещата момичета се придвижвали с такси, за което се грижели останалите двама - Нушев и Мерджанов.

Делото се гледа по процедурата на съкратеното съдебно следствие без разпит на свидетели и вещи лица, след като подсъдимите се признаха за виновни, поради което им се налага и по-ниско наказание от това, което е предвидено по закон.

Присъдата подлежи на обжалване и на протест в 15-дневен срок пред Окръжния съд в Пловдив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
До 45-46 преди 10 години
Когато съдебната система принадлежи на финансово- независимите, ще е така. Когато човек си плаща- няма да лежи. На обществото не им е известно, че арести и затвори са пълни с "кокошкари". Кой за открадната чанта, кой за кило ,,бакър", кой разбил необитаема вила, кой отсякъл дърва..все кокошкари. За много пари не се лежи. За много големи престъпления се плаща на съдията или прокурора, в най- лошия случай: домашен арест. Това е страна на абсурдите, тава и ще си остане. Никой в нищо не вярва.
41
0
 
3
 
! Отговори
Белла продължение преди 10 години
Забравих да направя уточнение за датата на публикацията на новината барабар със заглавието: Разбиха бардак с ***, сводник и двама таксиджии са в ареста (24 юни 2011 17:09)
40
0
 
3
 
! Отговори
Белла продължение преди 10 години
На тях са им повдигнати обвинения за принуждаване към проституция, блудствени действия и набиране на хора с цел развратни действия. Определението на съда не е окончателно и подлежи на обжалване в 3-дневен срок." На тази новина попаднах след като написах "Калин Витанов" във Гугъл. Та.. въпросът ми е питам аз. Същия сценарий, същите актьори, същите режисьори, същите зрители (българи), В същият театър на име "България".. и разбира се същият трагикомичен финал. Аплодисменти за всички СЪучастници!
39
0
 
2
 
! Отговори
Белла продължение преди 10 години
.... Калин Витанов е следен три месеца от криминалистите. При претърсване в дома му са били намерени визитни картички с имената на предлаганите жени, голяма сума пари и различни документи. С парична гаранция от 3000 лева Пловдивският районен съд освободи двамата таксиметрови шофьори - Тодор Милев и Георги Ташев. В ареста остава Витанов. Заседанието на съда бе при закрити врата заради използваните СРС-та. Стана ясно, че проститутките са взимали по 100 лева на час.
38
0
 
2
 
! Отговори
Bella преди 10 години
Цитирам: " Задържаха сводник и двама таксиметрови шофьори при операция на полицията. 45-годишния Калин Витанов е заловен в момент на склоняване към проституция на 11 жени на възраст от 20 до 30 години. Той е предоставял стаи в нает от него хотел Сага Палас в центъра на Пловдив. Проститутките са били доставяни и на различни адреси от двамата шофьори - Тодор Милев и Георги Ташев на 52 и 59 години, като таксата на всеки курс била 10 лева. Проститутките са взимали по 100 лева на час.......
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Samo 3 godini? Ima li darjava izobshto?
36
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви са тия 3 години и 5000 лв. ?? Смешници. Такива заслужават доживотен затвор!!!!!!!
35
0
 
23
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Малеййййй а Октайчо освен боя ще отнесе 20 год. за дето стресна Доган с воден пистолет та изпаднал в депресия, егати и правосъдието!!!!
34
15
 
5
 
! Отговори
Боб Марли преди 10 години
От статията само разбрах, че реално няма жертви в случая. Защо ще лежат сега тия хора в затвора не е ясно.
33
0
 
8
 
! Отговори
batevale преди 10 години
... Маджаров или Мерджанов ???????????????
32
10
 
6
 
! Отговори
Kompanionika преди 10 години
Интересно, девойките предполагам не са се съпротивлявали и много добре са знаели какво правят, обаче те са "невинни", защото са непълнолетни. Никой не бяга от добре платена работа, с тия цени, които се цитират, са си заработвали доста добри хонорари.И като се отвори въпрос за проституцията в Германия, тук всичко е на доброволни начала. В момента съм в Мюнхен и тук според закона, първо трябва да се регистрираш в полицията и да имаш мин. 21 навършени год. След което ти издават разрешително за раб
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
koi gi esadil tezi kolko procenta e daval na advokatite za kogo e rabotil 4e sa go osadili na 3godini i dali 6te vlezne se pita
30
0
 
16
 
! Отговори
--- преди 10 години
Родило се момиче в бедно семейство и изостанала дьржава. Предложили ли му да обслужва инвалидите на запада....
29
0
 
13
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
3 години затвор, тъкмо да мине специализация и квалификация при старите в занаята. И после наново с нови сили! Българската Темида е майка Тереза за бандитите.
28
8
 
2
 
! Отговори
xxx преди 10 години
Kakvo pluete po choveka,kakvo e vinoven toi,che e tarikat i,che jenite za pari sa gotovi na vsichko,nikude ne se spomenava nasilstveno sklonqvane,choveka e delil 50 na 50 s tqh,tova sa lesni pari,no samo za nqkoi,ne i za vas "moralisti" .
27
0
 
24
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 10 години
Как може такава жестокост от Пловдивските съдии? И три месеца са му много на добрия човек! И понеже му е за първи път три седмици са достатъчни. Явно не е успял да прецака на съдията/съдийката/ дъщерята или внучката. Той като излезе, след 12 години ще се поправи!
26
2
 
15
 
! Отговори
София преди 10 години
Проституция е имало от както свят светува. Соца измисли, че не е морално, а всъщност и тогава си имаше проституция, но доста прикрита. Трябва да се побърза с узаконяването, иначе ще продължават подобни случки.
25
17
 
26
 
! Отговори
Лалю преди 10 години
Проституцията подрива морала на нацията бе *** деградирали. Като искате да е легална, я кажете искате ли сестрите или дъщерите ви да са ***?
24
5
 
13
 
! Отговори
капо преди 10 години
До ИвановаОткъде си го измисли това?Разбира се, че е доброволно. Накрая всички казват - аз не исках, ама те ме караха...
23
2
 
27
 
! Отговори
Вунд преди 10 години
Корумпирани ***, такива *** като сводницине бял ден не трябва да виждат, тия *** им дават условни присъди?!?! Решението е военно положение и всички *** под ножа, докато се изчисти държавата!