Закопчаха двама за убийството на свекървата на Нели Куцкова

Задържаните са криминално проявени
Обновена: 6 фев 2014 14:00 | 6 фев 2014 12:13, Веселина Йорданова
27
Закопчаха двама за убийството на свекървата на Нели Куцкова
Снимка: архив, БулФото

Двама души са задържани за убийството на 85-годишната Надежда Куцкова в новогодишната нощ в София.
Задържаните Станислав Маламов и Велик Корчев са 26-годишни и са криминално проявени за разпространение на наркотици, кражби и грабежи, съобщи директорът на СДВР Ивайло Спиридонов.

Още по темата
Както Dnes.bg писа, жертвата е свекърва на съдийката Нели Куцкова. Възрастната жена е била убита при опит за грабеж в апартамента й в столичния квартал "Овча купел". Малко след 22.00 часа на 31 декември нападателите са разбили вратата на жилището. Вътре е била само Надежда Куцкова.

Мъжете я нападнали и ударили няколко пъти, след което взели част от вещите в жилището и избягали. Вследствие на побоя жената почина. 

Спиридонов съобщи, че "разработването" на Маламов и Корчев е започнало доста време преди задържането им.

Това дало възможност на разследващите да изненадат двамата и да постигнат „добри резултати“ при разговора с тях. Директорът на СДВР обаче не уточни за какви резултати става въпрос.

„Беше възможно да бъде преценено каква категория хора са извършителите и оттам да насочим усилията си за работа точно в тази насока“, каза още той.

Маламов и Корчев ще бъдат обвинени за грабеж, придружен с убийство. Двамата са задържани за 72 часа. Утре Софийският градски съд ще реши дали да уважи искането на прокуратурата те да останат в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** куцкова е граждански съдия бе ***, тя не се занимава с престъпници. за тези с белите якички може би е друг въпроса
17
5
 
3
 
! Отговори
Джонката преди 10 години
съдийката *** Куцкова da vnimawa sledvashtiat pat kogato puska takiva na svoboda sreshtu $$
16
5
 
20
 
! Отговори
Али Баба преди 10 години
Сега по логиката на българската съдебна система, трябва да им дадат 1 г. в затворническо общежитие при лек режим и да ги пуснат след 6 мес. за добро поведение. Обаче съм сигурен, че няма да стане така, щото другарката Куцкова "ще уреди нещата" и този път, за разлика от друг път, ще се приложи закона с цялата му строгост. Поне 50 години не им мърдат, а може и доживот.
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ами ако са били цветан цветанов или христо бисеров, защото и те са 'криминално проявени'? :)...казва се: 'задържаха предполагаемите извършители. за тях и преди е имало съмнения, че са извършвали престъпления'..
14
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
няма термин 'криминално проявен'! точка! регистрация в системата на полицията не означава нищо - съседът ми му откраднаха касетофон преди 9 години, пусна жалба и бях с него, когато катаджии го спряха за рутинна проверка и го нарекоха 'престъпник' и 'криминално' проявен, защото бил регистриран в системата им.тези са заподозрени, ако са виновни (вероятно са), си има прокуратура, съд и процес, така е навсякъде по белия свят. който не му харесва, да ходи в зимбабве и с. корея..
13
5
 
27
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 10 години
Ми нали е роднина на 'куцата' съдийка, как няма да ги хванат. Сега ще им изгният кокалите в панделата както втора година отпочна в панделата Енимехмедов който за опит за убийство на Орела с газов пищак(смях в залата) не мож излезе от затвора. Па тези дето грабят и изнасилват стариците- кокошки по селата ги хващат и пущат по живо по здраво да продължават да изтребват родителите ни. ***.
12
4
 
14
 
! Отговори
ех преди 10 години
Хайде връщайте смъртната присъда,за тези убийци.
11
6
 
21
 
! Отговори
Медиатор преди 10 години
Тия двамата да ги пуснат спешно, щото има много съдии и прокурори, на които трябва да обърнат по-сериозно внимание . . .
10
3
 
40
 
! Отговори
БПФ преди 10 години
Сега ще ги накажат, нали - защото убитата е роднина на съдийка, ама досега са ги пускали, защото потърпевшите са били обикновени хорица !!!!Хора, ако искаме да си оправим държавата, първо съдиите, прокурорите и ушевите началници траябва да избесим !!!!
9
4
 
14
 
! Отговори
newkoz преди 10 години
Думата на полицаи колко струва??? Защо не изваждат доказателства??? Политиците са съвкупност от полицаи, журналисти, държавна администрация, доктори и юристи НИКОГА НЕ ПРИЕМАЙТЕ ДУМИТЕ ИМ ЗА ЧИСТА МОНЕТА.
8
4
 
32
 
! Отговори
ss преди 10 години
аз едно нещо не мога да разбера в тая крива държава, аджеба що някви криминално проявени въобще ходят по улицата свободно, правосъдната система е покъртителна...
7
8
 
13
 
! Отговори
newkoz преди 10 години
99% е дело на емигранти от близкият лагер и просто ни замазват очите. Как така са ги хванали да покажат доказателствата.
6
3
 
17
 
! Отговори
e преди 10 години
Има една картина на Илия Бешков. Как Бай *** убива Алеко Константинов. Та така и в България, правоимашите се мислят за недосегаеми и раздават правосъдие спрямо подкупите а с тях платиха за да си изнесат децата да учат и живеят в чужбина. С пълна сила започнаха да затриват държавата спокойни, сега вашите дела , ще Ви застигнат. Мислите си , че хората са ратаи и ще Ви робуват. Бягайте хора от тази страна, може да мием тоалетни в чужбина, но ако останем след 10г. ще мием тук тоалетните на ***
5
5
 
52
 
! Отговори
обикновен преди 10 години
ако беше роднина на неизвестен гражданин, нямаше да си мръднат пръста.
4
6
 
33
 
! Отговори
Съдия преди 10 години
Глоба 200 лв и обратно на улицата
3
6
 
60
 
! Отговори
Homer преди 10 години
Нали са от голямото добро утро и веднага разкрито, а за десетките, да не кажа стотици убийства на старци в северозападна България (а и на всякъде другаде), за тях какво. Избирателите ли си пазите, жалки ***!!!!!!
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Mnogo barzo gi hvashat kogato se kasae za nqkoi vatresheN 4ovek na tazI mafia deto ni upravlqva,ako utre se slu4i na obiknoven 4ovek dori nqma da si mradnat prasta da izdirvat.Za nas nqma spravedlivost nie sme dlajni samo da im plashame rahatlazite na tezi bokluzi.
1
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако са те!!!!!!Щото полицията винаги си намира жертви да отчита дейност!