Възрастна жена е убита в столичния квартал "Овча купел"

Крадците искали да оберат жилището
Обновена: 1 яну 2014 17:41 | 1 яну 2014 12:31, Анисия Иванова
79
Възрастна жена е убита в столичния квартал "Овча купел"
Архив: Булфото

85-годишна жена е била убита при опит за грабеж в апартамента й в столичния квартал "Овча купел", съобщи БНР.

Малко след 22.00 часа снощи нападателите са разбили вратата на жилището. Вътре е била само възрастната жена. Мъжете я нападнали и ударили няколко пъти, след което взели част от вещите в жилището и избягали. Вследствие на побоя жената е починала. Според информация на "Хоризонт" тя е била роднина на известна съдийка у нас.

На мястото на инцидента са изпратени екипи на шесто РПУ и столичната полиция. Нападателите се издирват. Днес ще бъде извършен втори оглед на мястото на убийството. Според източници от полицията вероятно крадците са решили, че жилището е празно и не са знаели за присъствието на възрастната жена вътре. Първоначалната им идея е била само да оберат апартамента.

Убитата жена е свекърва на столичната съдийка Нели Куцкова. Това потвърди самата тя пред Нова телевизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: МВРобирубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
7
 
! Отговори
Дали преди 10 години
Дали съдебната система ще осъди убитата при грабеж жена за тежки психологически проблеми и стрес,нанесени на обирджиите от смъртта и при побоя? Тя няма право да нанася психотравми на беззащитните грабители,трябваше просто да направи кафе и да ги почерпи.Може в случая съдия Куцкова да не е съгласна,но като цяло всички съдии са благосклонни към обирджиите,убийците и изнасилвачите,само да не са потърпевши и сурови към потърпевшите и оцелелите близки
53
0
 
7
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 10 години
Отвратително!Но в действителност подобно нещастие е необходимо да се случи и на ТЪПИТЕ юристи, и адвокати, и законодатели, за да проумеят, че като са измислили Конституция, чрез законите на Държавата, тя трябва да се спазва !!"Частната собственост е НЕПРИКОСНОВЕНА" Това означава, че влезе ли , крадец в чужд дом/ къща,двор, имот/собственикът може да го убие като куче! Само тогава ще си помисли да влезе или да не влезе. Да не говорим за кражбиа на вещи и още по малко за убийств!
52
0
 
2
 
! Отговори
₩&#165 преди 10 години
Бати каръците! Да попаднат на роднина на известна съдийка! Това означава, че ще ги пипнат...Аматьори трябва да са, щом са нямали инфо...
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
dnes.bg/politika/2013/12/23/mvr-shefyt-protiv-oryjie-za-samootbrana.210498Вътрешният министър Цветлин Йовчев смята, че не би трябвало на хората да се раздава оръжие за самотбранаЛично аз съм противник на това да се разширяват обхвата и възможностите за носене на оръжие", каза МВР шефът в Шумен.
50
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе аман от малаумни ченгета, навъдиха там 500 сирийски кучета и чакат да изколят половин София, за да броят престъпноста ....
49
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Нека бъдем толерантни-възпитани и даваме от сърце." Да като дойде някой крадец в дома ви почерпете го кафе и му кажете да взема каквото иска и го помолете да ви остави жив и в никой случай не вадете оръжие срещу него ако случайно имате
48
0
 
7
 
! Отговори
честен преди 10 години
До анонимкото от 62Не те знам каква ти е историята ама много плитко хитруваш. При положение, че съдийката разполага с такава информация, тая отракана лелка чеше да я държи в банков трезор вероятно в чужбина. И в никакъв слуай в апартамента на стрина си в Овча Купел.Не знам дали защитаваш извергите, но това е битова кражба и тия дано да ги еб... 300 години ромите в панделата.
47
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Целта на грабежа е не убийство,а кражба на компрометираща документация.Възрастната жена не е трябвало да бъде там.Полициятя знае за какво става въпрос.Съдия *** Куцкова е притежавала силни и уличаващи доказателства за престъпления на голям човек,от днешната управляваща власт,от сегашното правителство.Просто никой не е и подозирал за бабата.Самият факт че са умъртвили жената говори че работата е много дебела и много на високо.Все пак рано или късно с цената на невинни жертви,България ще я бъде.
46
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С удоволствие ще поема правосъдието в свои ръце, тъй като законът не ме пази, а ме оставя на благоволението на убийци и крадци. Ще им кажа "добре дошли" с 38 калибър.
45
1
 
31
 
! Отговори
az преди 10 години
Йончев ко стана бе пич? Нали милицията имаше поненциал да ни пази та за туй не ни трябвали чифтета?
44
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До кткТРЯБВА , ОБАЧЕ ЗАЛОЖНИТЕ КЪЩИ И ПУНКТОВЕТЕ ЗА ИЗКУПУВАНЕ НА МЕТАЛИ ФАЛИРАТ. А ТЕ СА СВЪРЗАНИ С 240 *** НА КОИТО СЕ ОТЧИТА КОМИСИОННА. КОЙ Е ЛУД ДА РЕЖЕ КЛОНА НА КОЙТО СЕДИ.
43
0
 
32
 
! Отговори
ктк преди 10 години
Трябва да се разреши притежаването на оръжие за самозащита от населението.Обаче на мафиотите , които ни управляват не им изнася , защото ще бъдат първите .....гръмнати.
42
3
 
14
 
! Отговори
Едва ли ... преди 10 години
Малко са случаите крадци да убиват и то толкова възрастни хора за шепа пари.Личното ми мнение, че са объркали етажа просто. Куцкова сигурно знае най-добре. Тъжно !
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do 52 Ako sa *** shte qdat poparata , ako sa Balgari ili Turci pak sashtata rabota , za tui prestanete s taq rasova diskriminaciq che sashtoto go izpitvame v momenta zaedno ot Britancite , i si pravime smetkata kolko e bilo gadno ! Bog da q prosti staricata .
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма недосегаеми.ЕДИН ДЕН ВСЕКИ И ВСИЧКИ ЩЕ БЪДЕМ СЪДЕНИ ОТ БОЖИЯ СЪД."КОЙТО УБИВА, ЩЕ БЪДЕ УБИТ", "КОЙТО ОТВЕЖДА В ПЛЕН, ЩЕ БЪДЕ ОТВЕДЕН В ПЛЕН","КОЙТО КРАДЕ ЩЕ БЪДЕ ОБРАН" И Т.Н.--А СЛЕД ТОВА В НОВИЯ ЖИВОТТАКИВА ПРОСТО НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВАТ.
39
2
 
39
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
Лошото е ,че няма да ги хванат.Един полицай след обир в къщата ми каза: " Не трябва да разкриваме обири ,защото като ги пратим в затвора трябва да ги храним" , а държавата няма пари. ГОЛЯМА ЛОГИКА!ТОВА Е ***!
38
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази баба, ако беше американка щеше да ги издуха с пушката и медал щяха да и дадат.Пък тука идете да си поискате разрешително за оръжие да видите кон боб яде ли.
37
1
 
57
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
*** или бежанци!!!!*** са много безскруполни спрямо тези които обират! Много неприятни разкази има за възрастни хора по селата.
36
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
KAK TAKA NAPADATELITE SA NEIZVESTNI I SE IZDIRVAT A SAS TAKAVA SIGURNOST E NAPISANO CHE PARVONACHALNATA IM IDEQ E BILA SAMO DA OBERAT JILISHTETO?
35
41
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали искахте Станишев да ви управлява? Това е резултатат!