Съдът остави в ареста убийците на Надежда Куцкова

Мотивът е, че има опасност двамата да се укрият
52
Съдът остави в ареста убийците на Надежда Куцкова
Снимка: Булфото

Софийският градски съд остави в ареста обвинените за убийството на свекървата на съдия Нели Куцкова.

85-годишната Надежда Куцкова беше убита в дома си в Новогодишната нощ. В мотивите си магистратите посочиха, че има опасност двамата мъже да се укрият.

Още по темата


Пред съда 26-годишните Велик Скорчев и Станислав Маламов обявиха, че съжаляват и че не са допускали, че с действията си ще причинят смъртта на възрастната жена.

На заседанието стана ясно още, че двамата са направили пълни самопризнания.

Били заловени в Слънчев бряг, а справки от клетките на мобилен оператор доказвали, че мъжете са се намирали на мястото на убийството в новогодишната нощ.

И двамата мъже са с криминално минало и имат присъди.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
17
 
! Отговори
Бен-Адам преди 10 години
И двамата мъже са с криминално минало и имат присъди. Тогава какво правят на свобода и защо други плащат с живота си за кривата съдебна система?Мисля че принудителния труд в затворите е първа необходимост за България.Народа не е длъжен да храни убийците на своите родители, деци, братя и сестри !! Некоректния закона и съдебна система към съвестните създава условия за разпространение на престъпностаСъда от тях печели, но защо народа трябва да плаща? Нека работятза да си платят живота!
22
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не си пожелавайте "драконовски мерки" защото те означават заради престъпниците да се сложат ограничения на всички граждани.Ще има да ви патят главите от "драконовски мерки".Има други начини да се намали престъпността.
21
1
 
11
 
! Отговори
Доа Чапай N11 преди 10 години
....че и навсичкото отгоре казват "Велик Скорчев и Станислав Маламов обявиха, че съжаляват и че не са допускали, че с действията си ще причинят смъртта на възрастната жена"... та те са я пребили без капка милост и после СЪЖАЛЯВАМ , олеее до кога така момчета , до кога ще вършете действията като животното , първо действа после мисли , нима в тая държава животинското надминава човешкото ???
20
4
 
0
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
добре де, кога е имало любов между снаха и свекърва? а дали самата съдийка не ги е наела? засрамете се, аз ли да ви уча на конспирации, излагате гилдията на ***.
19
4
 
1
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
До адвокатхахаха, не си прав, ще реват още преди да са ги засегнали, цецо като подслушваше телефони как му скочиха всички. всички тия дето крякат за бесене и разстрели са по-толерасти от жак ив кусто, ама са твърде *** за да осъзнаят сами какво са. ако не бяха толерасти, всеки месец щеше да има по един два линча. съдебната система просто следва обществената нагласа. като почне народа да беси, и съдът ще почне да беси. това е. само *** вярват в заговор за изтребление на българите.
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
niakoi da e chyl da ybiat sadia .
17
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
niakoi da e chyl da ybiat sadia .
16
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
niakoi da e chyl da ybiat sadia .
15
0
 
6
 
! Отговори
tctc преди 10 години
За такива "просветени дами" като Белла, престъпността е нещо нормално ... но истината е че съвременните робовладелци не могат без нея! Това е поредното средство за контрол, психоза и репресии срещу плебеите! А пък празноглавците нека си самовнушават че това е нормално ...!
14
4
 
3
 
! Отговори
Белла продължение преди 10 години
Престъпност винаги е имало и за съжаление винаги ще има. Както казах, единственото на което можем да се надяваме е поне малко от малко да се преразгледа наказателният кодекс и да се вземат ДРАКОНОВИ мерки, че е време! Дали при Борисов, дали при Орешарски, дали при Сидеров или при който и да е....... Таз пумярщина ВИНАГИ ЩЕ Я ИМА!
13
4
 
1
 
! Отговори
Белла преди 10 години
Айде да се стегнете малко викам аз а? Под всяка новина за убийство, грабеж, "ало измамници" и прочие.... се коментира политиката! Драги ми сънародници - другите държави и те имат парламент, и те имат кражби, и те имат убийства и още мнооого други и то по много! Тук единственото нещо за което можем да се възмутим е от това, че тез' "симпатяги" за пореден път ще минат по тънката лайсна, както си му е реда - от 2г до 5г затвор, а при добро държание до няколко месеца ще са на свобода. Престъпност >>
12
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво е управлението на Орешарски, а?
11
0
 
27
 
! Отговори
Чепай преди 10 години
Разбили вратата със сила после пребили жената от бой после я ограбили добре, че не са я и изнасилили.Много нагли създания които напълно си заслужават присъдите!
10
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аааааа значи за убийството на съдийската свекърва може да има правосъде и да не ги пускат, а *** който изтезавал възрастна жена и накрая й отсече главата беше пуснат под гаранция от съдията. Жалки сте, съдиите
9
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТЕЗИ ИЗОБЩО НЕ ГИ МИСЛЕТЕ ЩОТО НЕМА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ :DУБИЛИ СА МАЙКА НА СЪДИЯ А ТЕ ВСИЧКИТЕ ТАМ СЕ ПОДДЪРЖАТ!!!ЗА ПРИМЕР НА ОБЩЕСТВОТО ДА НЕ ПОСЯГАТ НА СЪДИЙ ЩЕ ИМ ДАДАТ ДОЖИВОТНИ :D
8
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БРАВО НА ПОЛИЦИЯТА ПРИ БСП ЯВНО РАБОТИ!!!!!!!!ПРИ ГЕРБ ХВАНАХА КЛОШАРЯ ЗА УБИЙСТВОТО НА ЯНА :D
7
2
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Що сте оставили,тези Момчета в Ареста,та Те са Сътрудничили на Следствието,или понеже става Въпрос за Ваш Колега,един вид Им казвате,на Нас не Посягаите,а по Села и Паланки вървете,и там,ще сте Недосегаеми
6
0
 
29
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Абе какво значи "съдът остави в ареста убийците"? Еми щом са убийци - много ясно, че трябва да останат зад решетките.
5
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега да видим за колко време ще открият и биячите на бабата и дядото с болната им дъщеря, които преди няколко дни бяха пребити и ограбени?
4
1
 
53
 
! Отговори
ot Pernik преди 10 години
За Мимето от Перник на полицаите им трябваха 2 месеца, да разберат от кои клетки е искан откупа! Ако пострадалият е обикновен човек, никога нямаше да разкрият престъпниците!