Цацаров за скандала в ДАТО: Библиотека с абонамент

"Плащаш и можеш да провериш, поне това го спряхме"
Обновена: 20 фев 2014 14:40 | 20 фев 2014 11:40, Анисия Иванова
17
Цацаров за скандала в ДАТО: Библиотека с абонамент
Сотир Цацаров. Снимка: Булфото

Библиотека с абонамент. По този начин главният прокурор Сотир Цацаров коментира последния СРС скандал, разкрит в ДАТО.

Преди два дни стана ясно, че във въпросната служба е разкрита служителка в деловодството, която срещу заплащане предоставяла информация на разследвани лица дали спрямо тях се прилагат СРС-та. За услугата тя искала от 500 до 3000 лв.

Още по темата
По думите на Цацаров това е предотвратено и разкрито в резултат на доста упорита работа.

„Дали има, или няма други служители, не мога да кажа. Успели сме да установим престъпна дейност на един служител. Това е било библиотека с абонамент, желаеш да провериш дали си в регистъра, дали си записван, кои са контролираните ти телефони и кой е оперативният работник, на който се предава съответната информация. Плащаш и можеш да провериш, поне това го спряхме”, допълни Цацаров.

Той е категоричен, че ако имам данни, ще има още арести. "Това е престъпление, което се върши с боравене преди всичко с техника. Самият факт, че е установена сега, значи, че има защитна система от пароли, която позволява да се установи не просто кой е проявявал интерес, а кой е осъществявал нерегламентиран достъп", допълни обвинител номер едно.

Цацаров предположи, че може би и самата служителка не била информирана за тази система.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цацаратура в действие...
13
0
 
5
 
! Отговори
Made in Varna преди 10 години
Цацаров е просто една говореща угоена ***. За нищо не става.
12
6
 
1
 
! Отговори
rustam преди 10 години
Служителката която е давала инфо е втора братовчедка на жената на цветанов която работи в данс до три дни в пресата ще има много подробна информация от служба вътрешна сигурност на мвр
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цаца, откога приемат *** в масонските ложи? Така като те гледам имаш бая за дялкане, поне половин тон сланина. Не стига че си противен, ами и работата ти смърди. Слуга на мафията, един ден ще висиш с главата надолу!
10
1
 
9
 
! Отговори
риба ама цаца преди 10 години
Цаца, а какво става с лелята на Сарафов, още ли я покрива, нещо за тази преписка няма ли да коментираш? И Р. Петков говори за някакво убийство, което покривате, кажи 2думи по въпроса, стига мълча като риба.
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На Цвъки от тези дела, за поне една пробация ще да има ли? Не вярвам!
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 3Навремето чу*ах жената на един майор от 1-во РПУ.Ко*елето беше направило пълна проверка, дали не се водят дела срещу мен и т.н. и накрая беше пуснало някакъв фалшив сигнал, че уж се занимавам с наркотици. За мое щастие,тогава бачках за един депутат от бизнес блока който се справи със ситуацията.Но на края толкова ми беше писнало, че отидох в 1-во РПУ, и пред колегите му на висок глас го попитах дали като лиже жена си вечер има чувството, че ми д*ха.Фръцна се и се покри като ***
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато освен мощната техника,съществува наличие на човешки фактор,винаги могат да се получат подобни неща! Пресен пример САЩ и Сноудън,ако не се лъжа! Нали някой не си мисли,че тоя пич е получавал малко пари или системата им е по-лошоша от нашата?
6
1
 
18
 
! Отговори
В преди 10 години
А кога ще спрете поръчковото подслушване и проследяване направено под маската на закона? Висшите ченгета много добре знаят, как да предизвикат подслушване облечено в законна форма.Детективските агенции активно ползват ресурса на МВР, срещу заплащане разбира се . . .
5
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Без цацата няма да е цацаратура.Този *** опорочи последните избори, нещо нечувано и невиждано. И още брои бюлетини. ***.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 2Възможно е,но без Цацаров.
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом като една служителка в деловодство може да действа по този начин,представете си какво правят служители на по-високи постове.Най -смешното е,че се опитват да ни убедят,че това е единичен случай. Много се излага тоя Цацаров.
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Възможно ли е от цацаратура да стане прокуратура.
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моите уважения г-н Цацаров но вече не ти вярвам Нито за бюлетините нито за Сидеров нито за Цветанов Тиси просто пешка