Трима под домашен арест за случая със залятото с боя момиче

Хулиганите съжалявали за детинската си постъпка
11
Трима под домашен арест за случая със залятото с боя момиче
Снимка: архив, БулФото

Магистратът от Пловдивския районен съд Кирил Николов наложи мярка за неотклонение "домашен арест" на Петър Бакалски, Георги Косев и Тошко Иванов, предаде БТА.

Тримата са обвинени за хулиганство, извършено с изключителна дързост и цинизъм. Младежите заляха с
блажна боя 21-годишната Нона Славова.

Още по темата
Нона била приятелка на Бакалски, който решил, че тя не е честна с него и трябва да я накаже. Той и двамата му приятели Косев и Иванов взели боята и примамили момичето на среща.

Косев и Бакалски залели момичето с боята, а Иванов заснел случката на видео.

По-късно Бакалски качил клипа в интернет, придружен с драматичната му изповед за любовната история. Нона е била настанена в болница, където лекарите установили изгаряния от първа степен по лицето и едното й око.

Тримата обвиняеми определиха постъпката си като "детинска" и казаха, че съжаляват за стореното. Прокурор Димитър Беличев поиска да им бъде наложена мярка за неотклонение "задържане под стража", но съдия Кирил Николов постанови домашен арест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Пловдивски съд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 2. Ти нормален ли си?!? Мъж ли си? ***.о ли си? Кой истински мъж би постъпил така? Каква душевна болка какви 5 лв. Той ако я обичаше нямаше да и причини това!!! Независимо дали му е изневерила или не, с нищо не му е длъжна. Детска постъпка била.Да я бяха заляли с вода поне или латекс нямаше да получи това изгаряне. И качил клипа в соц. мрежа... Това си е чисто престъпление с умисъл и подготовка.
7
2
 
7
 
! Отговори
Bela преди 9 години
Ако всички жени тръгнат да заливат с боя или с киселина "МЪЖЕТЕ" за изневериииии.......
6
1
 
12
 
! Отговори
Произволен преди 9 години
Нещата са прости - има ли извършено престъпление? Има. Кой е извършил престъпление? Тая тумба ***. Момичето извършило ли е престъпление? Няма данни за такова. Имат ли право да се разправят с нея по такъв начин? Не. Защо? Защото е незаконно. Който не може да се примири с тези прости ПРОСТИ факти, препоръчвам му да се застреля някъде.
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ГруКурвавалъка и ревнивците си вървят ръка за ръка!Родителите трябва да нучат момчетата си да разпознават джадийте , а момичетата да ги научат ясно да си си показват какви са , какво искат и какво не искат щото психопатите често посягат на момичета които хитреят и не са на ясно какво точно искат от живота!
4
1
 
10
 
! Отговори
Мей-мей преди 9 години
До leadТук въпроса не е дали момчето е преживяло душевни страдания,а дали има право да посяга физически на друг човек,който и да е той.
3
6
 
8
 
! Отговори
Гру преди 9 години
Много шум за нищо! Голяма работа, нито тоя е мъж, нито оная жена...да се оправят както намерят за добре, стига са ни занимавали с техните инфантилни взаимоотношения.
2
15
 
3
 
! Отговори
lead преди 9 години
Не мога да разбера едно,до кога ще се гледа само едната страна,кой от вас комплексари подкрепящи *** се замисли за душевната болка,която е причинила на пича?както знаем всички тялото здравее,душата не!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И тия ще се измъкнат тънко с този български съд и дефектните му прокурори. Тъжно но факт. Може би с този съд скоро и заливащите с киселина изверги ще са под домашен арест. Не знам много по въпроса, но мисля, че донякъде престъпленията са аналогични. И киселината и органичната боя разяждат клетките на тялото на хората.