Сидеров съди наред... и този, и онзи, трети, пети

Ще искам имунитета на този, който иска моя, отсече той
12 окт 2015 11:37,
202
Сидеров съди наред... и този, и онзи, трети, пети
Снимка: архив Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се закани да съди висши полицаи и прокурори заради действията им след инцидента с него в петък вечерта. Тогава, подпийнал, шефът на националистите предизвика проверка за контрабанда в магазинче в центъра на София.

Собствениците го обвиниха, че ги е нападнал, а прокуратурата обяви, че ще поиска имунитета му заради хулиганство.

Още по темата

Ще съдя главния секретар на МВР Георги Костов, шефа на столичната полиция Младен Маринов и градския прокурор Христо Динев, обяви Сидеров в Съдебната палата, цитиран от БТА.

Националистът се появи там за заседанието на Софийски градски съд по делото срещу него за инцидента на летище Варна миналата година. По него Сидеров също е подсъдим за хулиганство.

Лидерът на "Атака" обяви, че не е имало никакви хулигански действия от негова страна и от страна на депутата му Десислав Чуколов.

"Това, че цитират моето име, цитират името на Чуколов и ни свързват с хулигански действия, е клевета, за която ще отговарят тези, които са го направили", каза Сидеров. Той добави, че няма основания имунитетът му да бъде искан и според него искането ще бъде съчинено.

"Аз ще поискам имунитета на този, който иска моя имунитет и ще водя съдебни дела", каза Сидеров.

Лидерът на "Атака" обвини полицията и медиите, че прикриват контрабандата и наркотрафика в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
6
 
7
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
Велик, сщблимен, ндостижим. Не мой си признае пиянстовот и дрогата и обвинява другите.
51
7
 
24
 
! Отговори
Роко преди 8 години
Този вОлен,също като Бсп електората му от изкуфели пенсионери,алкохолици,психично болни мрът в мизерия всеки ден и това го притеснява до полуда и търси начини пак да лапне кокала,пак да си живее охолна с вечери от по няколко хиляди евро но уви колкото и шум да вдига си заминава отрочето на доган жалка картинка!!!Я кажи колко взе от доган за златния пръст бе вОлене!!!Извини се бе!!!
50
17
 
8
 
! Отговори
Обективен преди 8 години
Това, че Волен щял да съди продажните и долни полицаи и журналисти за лъжа, клевета и обида, било "велик проблем", а фактът, че националните предатели и българоубийци от герберо-деформаторската върхушка упражняват открит геноцид спрямо народа и го държат със сомалийски доходи, не е никакъв проблем и дори е похвално.Масата от народа е наистина тежък патологичен случай и напълно си е заслужила участта!
49
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно Деница го е натирила и затова обикаля като глуха *** посреднощ ,ами така е като си станал баща ,когато на тези години трябва да си дядо ...и то след като си откраднал бившето гадже на бившия си доведен син ....даааа тежка е съдбата на атакиста !!!! Софи Маринова ряпа да яде пред този екземпляр !!!!!!!!
48
19
 
10
 
! Отговори
Смешни сте ! преди 8 години
Големият проблем на Бантустана се оказа една пиянска изцепка. В същото време, някои хора крадат милиарди съвсем трезви и ви се подиграват на простите кратуни, с които сте решили да гласувате за тях. Да, Воленчо е пълна трагедия, но далеч по-опасни престъпници и предатели на националните ни интереси са във властта и в момента.
47
5
 
15
 
! Отговори
Даниел преди 8 години
Хайде да го застрелят да не се мъчи и да му спестят срама на този ***.
46
11
 
14
 
! Отговори
:) преди 8 години
Чудите се кой гласува за Волечно? Аз пък се чудя кой гласува за Раданчо, Лукарски, Кунева, Миков и Тиквата, ама това е положението. За всяка партия си има , които да я подкрепят.
45
2
 
9
 
! Отговори
ККК преди 8 години
Всеки знае че нелегалните цигари всъщност са легални ....стига да са на правилния човек :)
44
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не само ще ги съди, ами и ще ги осъди100% е сигурно, че ония бизнесмени от клека продават цигари и алкохол без бандеролама нали цялата държавна върхушка блажи от тъз работа
43
8
 
3
 
! Отговори
Lili преди 8 години
Siderov na pred uspehi ti govorisch istinata sa tur4iljata sa milionerite kratzi sa narko Bosovete tia ot gerb iskat da te smajat ne im sedavsi i Straßburg selata tam e istinata zAzarov e 4ovdk vs zz i bB. Vseki go snae
42
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя има крещяща нужда от *** и свършване върху болният му поглед
41
3
 
0
 
! Отговори
Mimi преди 8 години
Siderov sadi go vatarnite sa ubidi Kaji tedi Hora koito govorat Protiv siderov i dr ot ataka sa kupeni Hora a sobstvenizite sa ot gerb. Sobstveni4ksta e isvesna dalaverite uj v maseto e jasno ne sa tolkova destveni 2m Bisnes v provinzi Uj malko pe4eleli s ksk imat prodava4i. Saschto ne rabotat sobstvenizite ima dalaveri no Nikon ne proverava kak v mase magasin vs e Kombinazii sa sasipat siderov i kolenata mu gerb 4engetsta vs Mogat buda e buda
40
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Болен Белята в действие.
39
3
 
8
 
! Отговори
ннс преди 8 години
Предизборен пиар е това, защото сега около него ща наскачат майчински.Не приемам да говориш толкова добре,толкова да си загрижен и родолюбив,а да се държиш коренно противоположно.Поведението му е на недосегаема нагла мутра!
38
37
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен е истински мъж и патриот. Дано има късмета да управлява някога.
37
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен може да съди Луфтханза, че не го пускат на борда
36
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам кой е по-луд -Сидера или тези които гласуват за него
35
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
,,...oт негова страна и от страна на депутата му Десислав Чуколов.''Това депутата му ми звучи като любовницата му, подлогата му, протежето му и т.н.
34
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Треперят ченгетата от Волен, усеща откъде духа вятъра.
33
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човека иска на варадеро