Сидеров съди наред... и този, и онзи, трети, пети

Ще искам имунитета на този, който иска моя, отсече той
12 окт 2015 11:37,
202
Сидеров съди наред... и този, и онзи, трети, пети
Снимка: архив Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се закани да съди висши полицаи и прокурори заради действията им след инцидента с него в петък вечерта. Тогава, подпийнал, шефът на националистите предизвика проверка за контрабанда в магазинче в центъра на София.

Собствениците го обвиниха, че ги е нападнал, а прокуратурата обяви, че ще поиска имунитета му заради хулиганство.

Още по темата

Ще съдя главния секретар на МВР Георги Костов, шефа на столичната полиция Младен Маринов и градския прокурор Христо Динев, обяви Сидеров в Съдебната палата, цитиран от БТА.

Националистът се появи там за заседанието на Софийски градски съд по делото срещу него за инцидента на летище Варна миналата година. По него Сидеров също е подсъдим за хулиганство.

Лидерът на "Атака" обяви, че не е имало никакви хулигански действия от негова страна и от страна на депутата му Десислав Чуколов.

"Това, че цитират моето име, цитират името на Чуколов и ни свързват с хулигански действия, е клевета, за която ще отговарят тези, които са го направили", каза Сидеров. Той добави, че няма основания имунитетът му да бъде искан и според него искането ще бъде съчинено.

"Аз ще поискам имунитета на този, който иска моя имунитет и ще водя съдебни дела", каза Сидеров.

Лидерът на "Атака" обвини полицията и медиите, че прикриват контрабандата и наркотрафика в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дойде ли Волен на власт, пак ще бъдем продадени, само че на Русия и Китай. Сами решете кое е по добре. И дали сте стока.
91
18
 
2
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
СЪДИ ГИ ВОЛЕНЕ ТИЯ *** .ТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ТЕБ ЗАЩОТО ДОИДЕ ЛИ АТАКА НА ВЛАСТ НЯМА ДА МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА НИ ПРОДАВАТ НА С.А.Щ, И НАТО. НЯМА ДА НОГАТ ДА КРАДЪТ КАКВО Е ОСТАНАЛО ЗА КРАДЕНЕ.ЩЕ ОДГОВАРЯТ ЗА АНТИБЪЛГАРСКА ДЕИНОСТ ОТЛИЧНИЦИ В КОЯТО СА ПРЕЗИДЕНТА ,ВЪНШНИЯТ МИНИСТЪР И ВСИЧКИ НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ ОТ ПАРЛАМЕНТА.
90
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам пиян и надрусан да ритам хората, да наричам полицаите смешници а те да ме гледат безпомощно. Да, ама живея в демократична държава. Може би в някоя тоталитарна може. Затова ще емигрирам.
89
4
 
19
 
! Отговори
Ту'лата преди 8 години
До ту'лаа, ту'Спокойно, Волен НИКОГА няма да стане министър-председател на България. Дори няма да влезе в следващото Народно събрание.
88
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Volene smeni si dilara che tie probutal niakvi amfeti mesto koka
87
10
 
9
 
! Отговори
seira преди 8 години
"ДРУГАРИ" ЧИ*ИДЖИИ,АМАН ОТ ВАШИТЕ "АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ"!СЛЕД ТАЗИ ЗЛЕ СКАЛЪПЕНА ТЕАТРАЛНА ПОСТАНОВКА, ЩЕ ВЗЕМА НАИСТИНА ДА ГЛАСУВАМ ЗА "АТАКА"!!!
86
7
 
7
 
! Отговори
Ту'лата преди 8 години
Волен сега е с имунитет и си позволява да се държи изключително вулгарно и нагло. Въпросът е, какво ще прави, когато остане без имунитет.
85
9
 
8
 
! Отговори
Психолог преди 8 години
Прави впечатление, че повечето изстъпления на Волен са срещу жени. Когато обижда някого, използва обидни думи в женски род. Това показва, че много мрази жените. Тезата се потвърждава от факта, че всички жени, с които е бил са го зарязвали. Явно има защо.
84
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оказва се, че Деси Чуколова била майка на детето на ямболския фюрер, Гаджева била бясна, щото му сготвила мусакичка на перхидрола, а той вместо да се прибере да облажи три лъжици от говеждата кайма, се помъкнал по Раковска да си шмъркат с любовницата от клек шопа
83
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Болният става само да му служат пиянската мутра в някой писоар, та да има къде да се целим.
82
5
 
11
 
! Отговори
Тома преди 8 години
Идват избори и Волен прави поредната си "атака". Провокира на ръба на закона, търси внимание и "помпи" психопатния си електорат. Дано се намери някой, който чрез НС да внесе поправка , снемаща имунитета на народните хранилници, че да не стават подобни изпълнения и провокации. В някяаква си степен обаче Сидеров е прав!!
81
4
 
10
 
! Отговори
пандев преди 8 години
Седеренко го забавиха със затвора няколко години и така се ояде с рубли и наглост,че чак и не е смешно! Руските слуги не може до безкрайност да работят срещу държавата и да са безнаказани! !! ИДВА КРАЯ НА ТАЗИ ПАСМИНА! !!
80
12
 
5
 
! Отговори
морски преди 8 години
Както обикновено преди избори *** ГЕРБ спретват поредната акция.Жалък си,Бойко!
79
11
 
4
 
! Отговори
до 126 преди 8 години
НА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ НЕ БУХАЛКА А С ЕДНА ЛОПАТА В КРАТУНАТА И ЩЕ ОТИДЕШ ПРИ КУМИРА СИ !!!МАФИОТ. ТИ СЪС *** ИМАЛ ЛИ СИ РАБОТА И СОПАТА В ГЪРБА ЯЛ ЛИ СИ? ГЕРБЕРСКИ ФАШИСТИ НЕ СЕ НАИГРАХТЕ С ГАДОСТИТЕ СИ. ДА НЕ СЕ ДИГНЕ ПАК ВАРНА НИ ПРОКУРОРИ НИ БОРИСОВЦИ НИ ПОЛИЦИЯ ШЕ СПРЕ 5 МИЛИОНА ДУШИ. САМО НА АКТЬОРИ ШЕ МИ СТАНЕТЕ БАНДИТИ И ЧУЖДОПОКЛОНИЦИ.
78
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо тези продажни, пияни и дрогирани протестърчета не отидат да викат така пред къщата на Бойко - "Извини се, бе", за антинародната му и българофобска политика, за геноцида спрямо народа, за сомалийските доходи, за аборигенското здравеопазване и пр.???Отговорът е ясен - защото не им се плаща, а и много е лесно 50 *** да се дървят на двама беззащитни човека.
77
4
 
7
 
! Отговори
до 122 преди 8 години
"Че откога студентите спят в НАТФИЗ?" Виждам, че не си наясно. Ще ти обясня. Там има и работилници за декори, костюми и театрален реквизит. Понякога даже и спят там. И е нормално да се хранят някъде. А като погледнеш - няма нормално място да се хапне нещо. И откога да пиеш една бира стана престъпление?
76
11
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 8 години
20 полицаи, 30 продажни журналисти и 50 пияни, зомбирани и дрогирани протестъри - никой ли от тях не може да покаже видео или снимки как Волен и Десислав са биели и хулиганствали???Няма какво друго да кажа, освен че масата от народа е тотално изпушила!
75
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров ,ако детето ти те види ,какво ли ще си помисли ?!?!
74
4
 
10
 
! Отговори
Гого преди 8 години
До Анонимен 115Полицията е дошла по сигнал на нападнатите от Сидеров и Чукулов хора, А "дрогираната тълпа" са студентите от НАТФИЗ, чиято сграда се намира на 10 метра от магазинчето. И няма как работата да е нагасена, защото никой не знае нито КОГА, нито КЪДЕ Волен ще изперка и ще започне да вандалства.
73
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един човек сигнализира в полицията, че в магазин в центъра на София се прадават наркотици и безакцизни стоки, а малко по-късно като се разбира, че това са депутати от Атака, на мястото на събитието пристигат почти едновременно 30 полицаи, 20 журналисти и една пияна, зомбирана и дрогирана тълпа, която започва да вика, псува и обижда. На всичко отгоре подателите на сигнала бивата изкарани "хулигани" и пр.Подобно нещо може да се случи само в Тиквенландия - страната на *** герберски тикви