Доживяхме! Сидеров се призна за виновен по три дела

Това са делата за случая в Батак, в НАТФИЗ и пред парламента
Обновена: 10 мар 2016 10:49 | 10 мар 2016 10:44,
156
Доживяхме! Сидеров се призна за виновен по три дела
Снимка: архив, Bulphoto

Волен Сидеров се призна за виновен за случая в Батак, за инцидента в НАТФИЗ, както и за случая до Народното събрание от 2013 г.

В тази връзка Софийският градски съд ще заседава на 14 март, съобщи БТА.

И трите споразумения са за "пробация" със задължителна регистрация по настоящ адрес, периодични срещи с пробационен служител и поправителен труд, изразяващ се в месечни удръжки от заплатата.

Още по темата

За случая в НАТФИЗ споразумение с прокуратурата е сключил и депутата Десислав Чуколов, което предвижда наказание "пробация" със същите мерки.

Срещу Волен Сидеров има още 2 дела, които вървят в Софийския градски съд - за хулиганство на летище Варна от януари 2014 г. и за хулаганство пред клекшоп от октомвр м.г. Тогава лидерът на "Атака" и Десислав Чуколов проведоха първата си неуспешна акция срещу наркотиците в София.

Припомняме ви, че на 25 октомври 2015 г. Волен Сидеров и Десислав Чуколов нахлуха в НАТФИЗ на "гражданска инспекция". Тогава националистите обвиниха студентите, че разпространяват наркотици.

Случаят в Народното събрание пък беше на 21 май 2013 г. Тогава Сидеров и съпартийците му се спречкаха с екип на телевизия СКАТ. Тогава се роди и вече известната фраза "Извини се, бе", с която Сидеров се обърна към репортерите на телевизията. Лидерът на "Атака" тогава се нахвърли и на полицай.

На 17 май 2011 г. по време на чествания на годишнина от Априлското въстание в Батак пък Сидеров нахлу на сцената.

Тогава той е "извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителна дързост", обвиниха го от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
8
 
28
 
! Отговори
Цвък преди 8 години
Виждате ли какво значение има да си от правилната партия /организирана престъпна група/?Гееееееееееееееееееееееерб!!!!!!!!!!Видими резултати!
57
2
 
41
 
! Отговори
ист преди 8 години
Според адвокатите, Сидеров не е хулиган. Набил е само един полицай. Ако беше набил 5-6 полицаи, тогава ще се спори дали е хулиган. Да си припомним - арестуваха го за 24 часа, и го пуснаха след 3.Големите престъпници в България не ги съдят. Съдят бедните кокошкари. Нали се досещате защо.
56
24
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МОЖЕ ДА ГО ПЛЮЕТЕ НО ТОЙ ЕДИНСТВЕН ГОВОРИ ИСТИНИТЕ КОИТО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ЧУЕ. А ДОКАТО СЕ ПРАВИТЕ НА ГЛУХИ ЩЕ ИМА МНОГО ЧВОРОВЕ ДА ВИ ЗАБИВАТ В ЗАДНИЯТ ДВОР НА БЕЖАВИЯТ САЛОН МУТРЕТАТА У ПАРЛАМАТА. И КОГАТО ВИ БИЯТ МУТРИТЕ ПО ОКОЛОВРЪСТНИТЕ ДА НЕ СЕДНЕТЕ ДА РЕВЕТЕ? НЕ НЯМА ДА РЕВЕТЕ А ЩЕ ВИЕТЕ КАТО ВУЦИ. ЗАЩОТО СТЕ ПРОСТИ СЕЯНИ КОИТО ОСВЕН ОТ БОЙ ОТ НИЩО ДРУГО НЕ РАЗБИРАТ. ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ! 26 ГОДИНИ ВИ ДЕМОНИ-КРАТИЗИРАТ А ПРИЛИЧАТЕ НА АФРИКАНСКО ПЛЕМЕ ОТ КЕНИЯ! ПРОСТИ СТЕ И ***!
55
10
 
30
 
! Отговори
Гражданин преди 8 години
Най-после и един престъпник с депутатска карта да види справедливост! Така и трябваше да е отдавна,че той се мисли за богопомазан и недосегаем.На какво отгоре?! Че е много заслужил ли ?! Ами да му дадат медали и високи правителствени награди тогава?! Оти тъй мърцина човече цът да лустросва мярката "пробация" ?! Че то с такава мярка всеки може,к-хе,к-хе...
54
0
 
23
 
! Отговори
до: 66 преди 8 години
Ти първо изледай видеото от Европейския Парламент как ви гонят такива като вас , после да говорим
53
12
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СИДЕРОВ СЕ ПРИЗНА ЗА ВИНОВЕН , ЧЕ Е ХУЛИГАН!!!А ДОКАЗАНИЯ ОТЯВЛЕН ПРЕСТЪПНИК БУДАЛИСОВ ВСЕ Е НЕВИНЕН ДРУГИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА НЕГОВИТЕ ДЕЙСТВИЯ ТОЙ НЕ Е :D
52
5
 
27
 
! Отговори
Георги Шопов преди 8 години
Неграмотници когато коментирате си напишете името
51
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЮУТУБ видео как гонят такъв като Сидеров от Европейския Парламент:https://youtube/watch?v=LF7GfrKFdI8
50
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мартин Шулц как може да гони такива с неонацистки наклонности вън от Европарламента а в България не може
49
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А солтaшака му Д. Ч. не се ли е самопризнал и той?
48
3
 
29
 
! Отговори
Георги Шопов преди 8 години
Стъкмистиката ни обяснява че имаме наи голям растеж в икономиката в Европа ипрестъпноста е наи ниска.Мисля че само изпечен неграмотко и *** може да твърди това но у нас нагли неграмотни и *** много и все уравляващи.
47
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега вместо флагове ще сваля ***. Няма ли да има нещо протестче, метеШче или друга проява от симпатизанти?
46
6
 
24
 
! Отговори
до: Европейски преди 8 години
В Европейския Парламент ги гонят вън от Пленарната зала в България обратно вкарват ги в Парламента
45
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путларах е Велик и белокосият пудел е неговият пророк!
44
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой ще му носи вазелин в тюрмата?
43
6
 
25
 
! Отговори
Европейски преди 8 години
В едно видео на Европейския Парламент Матрин Шулц гони Грътцкия Политик Сюнадинос с неонацистки наклонности вън от Европейския Парламент само заради изказвания за Османска Империя , нека всеки българин да изгледа това видео в юутуб
42
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако Волен влезе в затвора дори и за три месеца, всички много ще се зарадват
41
17
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волееен е много Болееен, сега бай Хасан в Пандиза ще му пръсне гъъъъзаааа
40
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лидерът просто е решил да влезе в затвора и там да сформира атакистко ядро. Много ми е интересно как ще агитира тези срещу които агитираше
39
20
 
38
 
! Отговори
Георги Шопов преди 8 години
Разстрели и обири всеки ден.Тотална корупция и кражби.Е вина нямат управляващит иглавния прокурор те са заети да скалъпят обвинения на Сидеров.Вместо да се борят с контрабанда и нарко разпространени арестуват подалия сигнал извода не подаваите сигнали вижте какво ви чака.