500 лв. гаранция за Ангел, който преби ром в Овчеполци

Той бил с чисто съдебно минало и положителни характеристики
Обновена: 22 апр 2016 21:42 | 22 апр 2016 18:00,
89
500 лв. гаранция за Ангел, който преби ром в Овчеполци
Снимка: bTV

Районният съд в Пазарджик освободи под гаранция от 500 лева 24-годишния Ангел Калеев от село Овчеполци.

Той бе привлечен като обвиняем за нанасяне на лека телесна повреда, нанесена по хулигански и ксенофобски подбуди на 17-годишно момче от същото село.

Магистратите считат, че има обосновано предположение за извършване на деянието от Ангел, но че няма опасност той да се укрие и да извърши друго престъпление.

Още по темата

При вземане на решението съдът съобрази, че постъпката на Калеев не е тежко престъпление по смисъла закона и за което се предвижда лишаване от свобода до 3 години. Беше отчетено и чистото съдебно минало на младежа, положителните му характеристични данни, като в случая става въпрос за инцидентна проява, а не за трайно установени престъпни навици, съобщи "Дарик".

Определението подлежи на обжалване и протест пред Окръжния съд в Пазарджик в 3-дневен срок. При подаване на жалба или протест делото ще се гледа на 26 април от 14:00 часа.

Калеев бе задържан, след като в почивните дни пусна в социалните мрежи видео, в което се вижда как пребива 17-годишния ром Митко, след като той му казва, че равен с него.

С удари го поваля на земята, рита лицето и тялото му, псува го и заплашва, докато не изтръгва признание от тийнейджъра, че не е равен с българите.

В понеделник около обяд Калеев бе намерен в Черногорово, където се опитал да се укрие, и бе прибран за 24 часа, а по-късно с прокурорско разпореждане арестът му бе удължен до три денонощия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
5
 
1
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 8 години
БРАВО АНЧО БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕ СТЕБ ЗА ТВОЯТА ПРЕСТПНОСТ .САДИСТ
54
2
 
8
 
! Отговори
<><> преди 8 години
Браво на Ангел ! Не знам за какво се вдигна такава патардия за един пребит челавек ......защо не се дава гласност за пребитите от челавеци българи ?
53
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ангел президент!
52
4
 
1
 
! Отговори
Ром с книшкъ и вишу преди 8 години
Всичко е постановка на Сатеричния Тератър!
51
5
 
8
 
! Отговори
Pinochet преди 8 години
Всеки съвестен българин да последва Ачо, че то досега се случва само обратното............
50
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Престъпника няма етнос, той си е престъпник без значение на етническата му принадлежност!Днес пребил ром, утре българин, зависи от ситуацията и настроението му.Къде са силовите ни държавни институции, които трябва да пресичат насилието и престъпленията???
49
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво, Ачо!Просто тията българска се гордее с теб.
48
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А нещо за циг..ане..т..а.та,който пребиха 94 годишната бабичка ,няма ли да напишете какво е наказанието им ?Арестувани ли са ,гаранция плащали ли са или са им написали предупределителен протокол и по живо и по здраво .
47
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АТАКИСТЕ, що не ходиш да се скриеш някъде ве холивудчо.Сега Ангелчо, другия път като ти се млати цапунест, слагаш бандитката и млатиш на поразия и с тръбок да не лепнеш някой микробец , качваш видеото така, че да не могат да те проследят . Че бияч не си не си, ама че си образовал един цапун на стани - легни, шапка ти свалям . Бацилите трябва да се обучават на падни-стани, по всяко едно време и до края на жалкия им мизерен животец .
46
10
 
5
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Аз съм равен с Митко!
45
12
 
13
 
! Отговори
Kos преди 8 години
Не може да оправдавате побоя над този младеж, защото бил от малцинството. Къде е справедливостта или това понятие не сте го чували в ***?
44
4
 
7
 
! Отговори
Селско момче преди 8 години
Хм," европейските граждани " с "европейски цености" в този сайтмса бол ,считайки че улицата и побоя трябва да са пред закона когато става въпрос за ром или роми !А всички са равни в държава поне по конституция, а по понятия -не .
43
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
интиресну какво е е съдебното минало на миловидния Митку?
42
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
браво на българчето
41
13
 
25
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
Намериха един българин , който се опълчи и решиха ,че на всяка цена трябва да го смачкат.Господа управляващи и законотворци ,ако някой Ваш близък пострада от тази *** със сигурност ще се обърне държавата с краката на горе за да откриете причинителя на това събитие и за кратко време ще да го осъдите.Без споразумения , без подобни......46773
40
1
 
2
 
! Отговори
до 40 преди 8 години
що?
39
8
 
31
 
! Отговори
Цивилен преди 8 години
дайте информация за бялото момче. Искам да направя скромно дарение от 500 лв да си избие гаранцията, която за жалост се е наложила да плати.
38
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дайте факти снимка с пребития ром ,да видим пораженията,очите ли му затвори ,зъби ли му изби ?Дайте факти бре,та рома няма даже лека телесна повреда.Баща ми беше пребит от роми преди две години и повярвайте ми беше пребит,със затворени очи счупени ребра целия жълто син,имаше отпечатаци от подметки по гърба си но това разбира се е било само за хронологоята на МВР.Плюя на вас продажници,дано ти затъкне заплатата,с тез пари деца храниш УУУУУУУ ДОЛНА ***
37
3
 
28
 
! Отговори
Да. да... преди 8 години
Още една възрастна женичка е убита и ограбено в някакво село.....Заловен е извършителят.....от *** - по - ***....Къде е БХК сега? А и при други подобни случаи?
36
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Клипа можеше да не се качва в интернет.Можеше да се даде на прокуратурата.