Драма на деня: Тя уби изнасилвача си, сега я съдят...

Момичето е отличничка, а жертвата - бивш затворник
27 юли 2016 19:25,
239
Драма на деня: Тя уби изнасилвача си, сега я съдят...
Снимка: "24 часа"

62-годишен мъж с криминално досие изнасили 18-годишна отличничка от елитна гимназия в Стара Загора. Момичето го уби и сега го съдят. До тези факти стигна разплитането на кървавато убийство в Стара Загора.

Както Dnes.bg писа по-рано днес 62-годишен мъж бе открит мъртъв в дома си, а полицията залови 18-годишно момиче. Мъжът бил намушкан многократно в корема и слабините и починал от загуба на кръв.

Още по темата

Няколко часа по-късно момичето обяснило пред полицията, че е било изнасилено от мъжа. Това станало на 25 юли вечерта.

Разследващите са установили, че убитият Богдан Динев е осъждан многократно, бил е и в затвора, включително и за престъпления по глава "Разврат" от НК, пише "24 часа".

Момичето няма противообществени прояви и не е осъждана. Ученичка е от елитно училище в Стара Загора и е завършила учебната 2015/2016 година с отличен успех.

Тя работела в заведение след навършване на пълнолетието си, за да подпомага семейството си в издръжката. Именно там изнасилвачът осъществил контакт с нея.

Момичето е привлечено като обвиняемо за умишлено убийство. Задържано е за 72 часа с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура – Стара Загора.

Очакват се резултатите от назначените експертизи, за да стане ясно как точно е било извършено убийството и как точно се е стигнало до него.

Под ръководството на Окръжна прокуратура - Стара Загора продължават активни действия по разследването– разпити на свидетели, изискване на справки, документи и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
1
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
това е самоотбрана иначе с годими ще бьде заключена и експлоатирана безникои да знае кьде е
156
0
 
45
 
! Отговори
знам преди 7 години
В света има държави, чиито опит много често споменаваме като положителен. В някои от тези държави властите щяха да извършат това, което е извършило момичето. Най-малко *** щеше да бъде кастриран.
155
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за съжаление цялата строгост на закона ще се стовари на нейния гръб и ще й лепнат поне 10 години, помнете ми думата. Така най-накрая поне една присъда за убийство да даде съдебния състав за да спят спокойно...
154
3
 
4
 
! Отговори
До Стария завет преди 7 години
Ти ако беше мюсюлманин щеше да си един от изявените джихадисти....какви разсъждения само...
153
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Старчока явно си е платил. Урвето си има сводник и го прикрива.
152
2
 
36
 
! Отговори
st.anger преди 7 години
съдът може само да реши какво обезщетение дължат близките на убития на момичето.изнасилвачите са човешки ***, под земята им е най-добре.
151
43
 
5
 
! Отговори
Стария завет преди 7 години
Ако жена вдигне ръка срещу мъж - да се одере жива!!!
150
1
 
44
 
! Отговори
кастрато преди 7 години
Кастрация за всички изнасилвачи и педофили, да видите колко бързо престъплението изнасилване ще изчезне от полицейските сводки
149
2
 
47
 
! Отговори
аз преди 7 години
Момичето заслужава награда, кой знае колко изнасилени са си мълчали. Такива дъртаци само ножа ги оправя.
148
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До това доведоха 27 години псевдодемокрация. Сношаване като при животните - мъжки с женска, а възрастта е без значение. 62 годишен с 18 годишна. Също като при шимпанзетата.
147
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе на протест отивал/а... Отивай на РАБОТА, а не да чакаш на помощи!
146
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-вероятно не са се разбрали по детайлите. Старчокът е платил програма Стандарт, а е искал и отзад.
145
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Varna 174Недей да съдиш за другите жени по твоята.
144
18
 
9
 
! Отговори
Камикадзе преди 7 години
Здравейте, българи! Защо отново четеМ какво ни харесва и каквото злобата към хората ни подвежда?Реално погледнато: момичето е било в дома на този стар пандизчия... Защо? Как? Отвлечена ли е била? Отличничка, неосъждана...та тя е на 18 остава и това да ни е главното мерило за нея и живота й.Какъвто и да е бил този човек, то тя е извършила убийство. Дали има изнасилване - трябва задължително да се докаже, преди да оправдаваме/осъждаме тази млада дама, гостуваща на възрастни бивши затворници!
143
18
 
5
 
! Отговори
Varna преди 7 години
Ако са парите по между им .Тя е била на повикване .Но явно е решил или по малко пари да и даде или да не и дава пари .И тогава вади ножа и започва .Но пледира изнасилване А такова няма .Има секс срещу пари О бъркването става когато има селс но ги няма парите ,и тя го боцка с ножа .
142
18
 
8
 
! Отговори
Varna преди 7 години
Какво прави 18 г момиче с 62 г дядо .Връзката са парите Тук любов няма ,има пари .Още повече че на момичето и трябват парите .Нещо се е объркало в последният момент и тяго наръгва с ножа .Но защо не се обадила веднага в полицията за псевдо изнасилването си .Казвам псевдо изнасилване защото какео пави тя в дома на 62 г старец .
141
1
 
22
 
! Отговори
нява драма преди 7 години
В Сицилия щяха да избият цялата му рода
140
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орден Стара планина за момичето! Успешно се се справила с една ***!
139
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквото търсир- намерил
138
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами даВидяхме какво правят кметоветеЕдиният изнасилваДругият трепе деца в ТрънВсички са безнаказаниМомичето видяло,че няма правосъдие и го пречукало