Драма на деня: Тя уби изнасилвача си, сега я съдят...

Момичето е отличничка, а жертвата - бивш затворник
27 юли 2016 19:25,
239
Драма на деня: Тя уби изнасилвача си, сега я съдят...
Снимка: "24 часа"

62-годишен мъж с криминално досие изнасили 18-годишна отличничка от елитна гимназия в Стара Загора. Момичето го уби и сега го съдят. До тези факти стигна разплитането на кървавато убийство в Стара Загора.

Както Dnes.bg писа по-рано днес 62-годишен мъж бе открит мъртъв в дома си, а полицията залови 18-годишно момиче. Мъжът бил намушкан многократно в корема и слабините и починал от загуба на кръв.

Още по темата

Няколко часа по-късно момичето обяснило пред полицията, че е било изнасилено от мъжа. Това станало на 25 юли вечерта.

Разследващите са установили, че убитият Богдан Динев е осъждан многократно, бил е и в затвора, включително и за престъпления по глава "Разврат" от НК, пише "24 часа".

Момичето няма противообществени прояви и не е осъждана. Ученичка е от елитно училище в Стара Загора и е завършила учебната 2015/2016 година с отличен успех.

Тя работела в заведение след навършване на пълнолетието си, за да подпомага семейството си в издръжката. Именно там изнасилвачът осъществил контакт с нея.

Момичето е привлечено като обвиняемо за умишлено убийство. Задържано е за 72 часа с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура – Стара Загора.

Очакват се резултатите от назначените експертизи, за да стане ясно как точно е било извършено убийството и как точно се е стигнало до него.

Под ръководството на Окръжна прокуратура - Стара Загора продължават активни действия по разследването– разпити на свидетели, изискване на справки, документи и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
2
 
! Отговори
Божидар преди 7 години
До Анонимен 164Точно това не може да го закачиш на "реформата", същото си беше и преди това.
136
0
 
29
 
! Отговори
Божидар преди 7 години
Дано адвоката и обясни кадърно как да пледира самозащита.Повече заклани *** - по-добър свят.
135
6
 
7
 
! Отговори
Пламен преди 7 години
До ninaНе става ясно дали го е убила в момента на изнасилването. Само тогава може да бъде класифицирано като самозащита, за съжаление.
134
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето и видимите резултати от съдебните реформи на ГЕРБ - пълна липса на правосъдие и саморазправи.
133
2
 
47
 
! Отговори
nina преди 7 години
Дъртият пандизчия си е получил заслуженото наказание за деянието.Момичето е действало при самозащита.Следователно е невинна.Всъщност трябва да бъде наградена,че е очистила един доказан ***.
132
2
 
12
 
! Отговори
бубс преди 7 години
Абе ястребе, защо мразиш от дъното на костите си?Няма ли да простиш за травмите които са ти нанесли?То е ясно че имаш БГ ген, ама покажи го де, българите прощават, турците - не !Тия дето простят - те ще влязат в рая.(бтв, аз съм млад и ми е лесно да говоря така, теб сигурно ти е трудно)
131
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да наградят момичето с медал !
130
1
 
45
 
! Отговори
Пред съда преди 7 години
Ако бяхме народ, директно се събираме пред съда в помощ на момичето
129
1
 
16
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Ами задържана е.Наложена мярка.Кога да са смогнали да я обвинят?Глупости- явно освен от политика и футбол в България се напълни и със специалисти по Наказателно процесуално право.....То ще се види,но и да има присъда ще е минимума и то условно.
128
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо някои не си зададат въпроса,каква е била ползата на обществото и държавата от дъртия пандизчийски ***?Защо си позволява да посяга на нашите деца,от къде идва самочувствието му не само да върши,а дори и да си помисли че всичко това ще му се размине?Ако момичето искаше да изкарва лесни пари,можеше да направи това по много начини,вместо да се блъска в кръчмата и то през ваканцията!Халал му е на дъртия ***!
127
2
 
8
 
! Отговори
До Ангел преди 7 години
Пише че я съдят, а не че осъдена ,защо недоволстваш от заглавието тогава,май нищо не схващаш
126
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До АнгелСхващаш ли разликата между обвинение и присъда?
125
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
dobre e napravila!!!
124
19
 
6
 
! Отговори
До 141 преди 7 години
Може пък да е била влюбена в симпатичния старец и да го е убила от ревност
123
3
 
5
 
! Отговори
До Ангел преди 7 години
Обвинена е в умишлено убийство, не можеш ли да четеш?
122
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно е самозащита, ама в дома на убития, в който не е отишла насила. Трудно ще и е да се обяснява.
121
3
 
13
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Некоректно заглавие.Има убит,естествено има и разследване!Но между това да пишеш обяснения,да те обвинят,съдят и накрая- осъдят разликата е от небето до земята......Ама върви го обяснявай......Важното е народа да псува,мрази и проклина......Журналисти.....пфу!
120
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момичето е чувало истории за този и други сводници и добавки в питиетата. Но когато на нея и се случва е бесна на цялото общество, че не я е предпазило. Била е наясно, че тези се покровителстват от ,елитните, клиенти или господари. Изпитвала е гняв към цялото общество и е взела нещата в свои ръце. Съвестта и, че този ще го причини и на други е сработила и от нейна позиция е взела решение според възможностите си. Но и признавам смелостта и саможертвата, а съдбата пази смелите.
119
2
 
31
 
! Отговори
me преди 7 години
Само в България те съдят за законна самозащита. Защото на изнасилване според закона трябва да се отговори с изнасилване (за да е пропорционално). Добре го е накълцала. Хората (предимно мъже), които я обвиняват, да си представят, че някой им е е счупил двата крака и някой се опитва да ги изнасили. Така се чуства едно момиче когато се бори с мъж - дори и на 60, ако не е сакат, той е много по-силен от нея. И в такъв случай, ако не можеш да избягаш, единствената възможност е да убиеш или осакатиш.
118
10
 
6
 
! Отговори
бай уй преди 7 години
А как се е озовала в дома му и какво изобщо прави там?