Драма на деня: Тя уби изнасилвача си, сега я съдят...

Момичето е отличничка, а жертвата - бивш затворник
27 юли 2016 19:25,
239
Драма на деня: Тя уби изнасилвача си, сега я съдят...
Снимка: "24 часа"

62-годишен мъж с криминално досие изнасили 18-годишна отличничка от елитна гимназия в Стара Загора. Момичето го уби и сега го съдят. До тези факти стигна разплитането на кървавато убийство в Стара Загора.

Както Dnes.bg писа по-рано днес 62-годишен мъж бе открит мъртъв в дома си, а полицията залови 18-годишно момиче. Мъжът бил намушкан многократно в корема и слабините и починал от загуба на кръв.

Още по темата

Няколко часа по-късно момичето обяснило пред полицията, че е било изнасилено от мъжа. Това станало на 25 юли вечерта.

Разследващите са установили, че убитият Богдан Динев е осъждан многократно, бил е и в затвора, включително и за престъпления по глава "Разврат" от НК, пише "24 часа".

Момичето няма противообществени прояви и не е осъждана. Ученичка е от елитно училище в Стара Загора и е завършила учебната 2015/2016 година с отличен успех.

Тя работела в заведение след навършване на пълнолетието си, за да подпомага семейството си в издръжката. Именно там изнасилвачът осъществил контакт с нея.

Момичето е привлечено като обвиняемо за умишлено убийство. Задържано е за 72 часа с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура – Стара Загора.

Очакват се резултатите от назначените експертизи, за да стане ясно как точно е било извършено убийството и как точно се е стигнало до него.

Под ръководството на Окръжна прокуратура - Стара Загора продължават активни действия по разследването– разпити на свидетели, изискване на справки, документи и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българското кривосъдие и българският необразован материал скачат да защитават убийците.После се сърдите на друг за дереджето, в което се намираме.Така не става.
36
11
 
23
 
! Отговори
Омир преди 7 години
Когато мъжа не си плаща за чукане е изнасилване...така смятат жените...пазарна икономика...
35
10
 
20
 
! Отговори
Марков преди 7 години
Невинна по всички обвинения ,,,нека цяла България бъде с нея,ако това момиче бъде осъдено това ще най големия позор,,за правосъдната система и цялото общество,,
34
3
 
16
 
! Отговори
до 34 преди 7 години
Чукча писател, чукча не читател.Пише, че са се запознали в заведението, където работи.Самият акт ако е имало такъв се е случил в апартамента на дъртия.Тепърва ще е произнесат съдебните лекари дали е била изнасилена.Засега това са само нейни твърдения.
33
3
 
24
 
! Отговори
Kiro преди 7 години
Горкото момиче. И все пак да убиеш някого два дни след престъплението си е предумишлено убийство... Дано успеят да я измъкнат някакси.
32
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не четете ли, че в заведението е изнасилена.
31
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 29Това че е отишла на никого не дава право да си мисли че е навита да правят секс! Тепърва ще се разследва какво точно се е случило. Окаже ли се че е била изнасилена просто трябва да я оправдаят! Щом я е изнасилил (като се докаже) - СМЪРТ! СМЪРТ! СМЪРТ!
30
28
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гадна история наистина, но от това което прочетох останах с впечатлението, че малката сама си го е търсила.
29
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да я наградят за това,че е спасила.БГот един изверг
28
10
 
33
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 7 години
С гаранция не е търсила покемони в апартамента на дъртия.
27
25
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен има разлика дали са те нападнали и изнасилили на улицата примерно, ей така както си вървиш и нищо не подозираш или си отишла сама, при това доброволно в дома на изнасилвача.За какво ще отиде едно 18 годишно момиче в дома на 62 годишен мъж.То е ясно и тя едва ли не го е знаела. Все пак не е на 6, а на 18 години.Едва ли е била девствена.
26
5
 
30
 
! Отговори
Пряпорец преди 7 години
Никой никого не защитава. Просто сме обективни. Скъпи и красиви девойки бъдете по внимателни!!
25
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пак гласувайте за ГРОБ..ГЕРБ ,,А ТИКВ АТА СИ Е В БАНКЯ У БАСЕЙНО С ВНУЧЕТО
24
11
 
5
 
! Отговори
BornFromAnger преди 7 години
До до 21Липсата на състрадателност те прави неспособен да разбереш!!!
23
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пълни oлигoфрени пишат в тоя форум, да идва ердоган и да я затрива тая държава и тоя прoст народ и тва е... да защитават рецидивист...
22
61
 
12
 
! Отговори
Пряпорец преди 7 години
Изнасилването е единственото престъпление в което жертвота сама си е виновна. Да би мирно седяло не би чудо видяло.
21
29
 
23
 
! Отговори
до 21 преди 7 години
И ти как разбра точно какво се е случило и как се е стигнало до това.Ами ако се е уговорила с дъртака да му прави *** за 10 лв.Нали пише, че е пълнолетна и работела да подпомага семейството си.Значи е имала нужда от пари. Явно убитият докато си е пил бирата я е преценил, че е лесна и я е поканил у дома си.ТЯ ЗАЩО Е ОТИШЛА, АКО НЕ Е ИСКАЛА ?Моля защитниците да отговорят на този въпрос. Все пак не е била отвлечена, а е отишла доброволно при него, нали.Може би не са се разбрали за парите.
20
16
 
44
 
! Отговори
браво на момичето преди 7 години
***, не прочетохте ли че този вече е осъждан, какво веднага скочихте да го защитавате? Направо се чудя какви хора пишат в тоя форум...
19
7
 
72
 
! Отговори
4efo преди 7 години
До къде стигна българино, да защитаваш един 63 годишен нерез рецидивист. Малко му е било, на всички подобни *** трябва да им се резва зелката!
18
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На 62 години!? Ще да е било як винтидж. Има нещо гнило тука.